Hoe Verwijder Je Een Isofix Basis?

hoe verwijder je een isofix -basis? – de meeste pasgeboren kindervoertuig situateert nu een verwijderbare basis om uw baby overal door het voertuig snel en eenvoudig te maken.

Het elimineren van de voertuigstoel uit de basis is uitzonderlijk eenvoudig en zou minder dan 10 seconden moeten duren en uw rustende kind niet van streek moeten maken.

De meeste baby -transporters worden op dezelfde manier geƫlimineerd, maar je zou je eigenaar van je eigenaar moeten adviseren, ervan uitgaande dat je problemen hebt.

Verhoog het handvat van de transporter. Druk op de twee knoppen op het handvat om het op te heffen of duw het handvat erin voordat u het handvat in de bovenstaande positie manoeuvreert.

Ontvang de afleveringsknop op het onderste deel van de voertuigstoel en verliefd. De knop bevindt zich dicht bij de voeten van je baby of achter zijn hoofd.

Trek op de transporter totdat deze van de basis ontstaat. Bij de kans dat u het voertuigstoel niet vrij kunt krijgen, vervangt u het in de basis.

Investeer op de leveringsknop iets meer inspanning voorafgaand aan het proberen om de transporter opnieuw te elimineren.

Uw graco -voertuigstoel vergezelt een verwijderbare basis die u in staat stelt uw kind snel in en uit te krijgen.

Het elimineren van deze voertuigstoel vereist slechts enkele ogenblikken en moet mogelijk zijn met een paar stappen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.