Hoe Vertraag Je Een Clip In Final Cut Pro?

hoe vertraag je een clip in final cut pro? – het toepassen van een gestage snelheidsverandering op een bereikbepaling of een volledige gesp aan de afspeelsnelheid van de keuze met een uniforme snelheid.

Door bijvoorbeeld een snelheidsinstelling van 25% op de keuze toe te passen, wordt de hele vastberadenheid in trage beweging gespeeld.

Back -filmfilm is iets dat ik vaker wel dan niet consequent zal doen bij het wijzigen van video in afgewerkte product master x.

Slow bewegingsfilm kan worden gebruikt om een ​​sensationele impact te lenen, een betere regio van een scène te lenen, of om uw opname te stroomlijnen.

In deze actieve video -walkthrough bevat ik hoe u de video van de trage bewegingen verder kunt ontwikkelen in afgewerkte product -aas met behulp van een deel van de onderliggende toolset van de applicatie.

Bij de kans dat je dit vanaf nu nog niet hebt gedaan, schrijf ik verfrissend voor de meest recente aanpassing van eindproduct master u2014 variant 10.

4. De meest recente aanpassing omvat een assortiment van upgrades, waaronder een die eenvoudig verbonden is met de uitvoering van de langzame bewegingsvideo.

Zorg ervoor dat u ons volledige schets van de expert op het gebied van eindproduct 10. 4 bekijkt in onze greep op walkthrough.

Hoe Vertraag Je Beelden In Final Cut Pro?

Selecteer in de Final Cut Pro -tijdlijn een bereik, een hele clip of een groep clips waarvan de snelheid u wilt veranderen. Doe een van de volgende handelingen: Pas een vooraf ingestelde snelheidsinstelling toe: klik op het Pop-upmenu Retime onder de viewer en kies langzaam of snel en kies vervolgens een snelheid uit het submenu.

Hoe Vertraag Je Een Deel Van Een Video In After Effects?

Het is super eenvoudig om eenvoudigweg te versnellen of te vertragen in After Effects. Klik met de rechtermuisknop op uw clip> Ga naar “Tijd”> “Time Stretch” en verander uw percentage naar de gewenste snelheid. Dat is het!

Kun Je Een Deel Van Een Video Op De Iphone Vertragen?

U kunt de snelheid van videoclips in iMovie aanpassen. Je kunt zelfs snelheidsaanpassingen voor een enkele clip afstemmen door deze in reeksen te delen, elk met zijn eigen snelheid. U kunt bijvoorbeeld meerdere bereiken instellen zodat een clip vertraagt, versnelt en vervolgens weer vertraagt.

Hoe Vertraag Ik Een Deel Van Een Clip In Imovie?

Wijzig de snelheid van een deel van een clip

 1. in de iMovie -app op uw Mac, selecteer een bereik in een clip in de tijdlijn door de R -toets ingedrukt te houden en over de clip te slepen.
 2. Om de snelheidsregels te tonen, klikt u op de knop Snelheid.
 3. Doe een van de volgende:
 4. Selecteer het soepele selectievakje om de snelheidswijzigingen te laten plaatsvinden.
 5. Hoe Vertraag Ik Een Deel Van Een Video Op Android?

  Om de snelheid van de video aan te passen, tikt u op het snelheidspictogram dat bijna aan de rechterkant is. Zodra u op het snelheidspictogram tikt, verschijnt er een schuifregelaar. Gebruik deze schuifregelaar om aan te passen hoe snel of langzaam u wilt dat uw video is.

  Hoe Vertraag Je Een Video In After Effects?

  Het is super eenvoudig om eenvoudigweg te versnellen of te vertragen in After Effects. Klik met de rechtermuisknop op uw clip> Ga naar “Tijd”> “Time Stretch” en verander uw percentage naar de gewenste snelheid. Dat is het!

  Hoe Versnelt U Een Sectie In Premiere Pro?

  Hoe u een clip in Premiere Pro

  1. Selecteer de clips die u wilt versnellen.
  2. Open het paneel Clip> Snelheid/duur, of selecteer snelheid/duur. /li>
  3. Typ in het snelheidsveld in een verhoogde snelheid.
  4. Hoe Doe Je De Halve Snelheid In Première?

   Om eenvoudig de afspeelsnelheid van uw clip te verlagen, vermindert u bij het bekijken van de clip in snel vooruit de snelheid door op de toets ‘J’ te drukken. Hoe meer je drukt op de ‘J’ -toets, hoe langzamer de clip speelt totdat je een stilstand bereikt en uiteindelijk de clip omgekeerd speelt.

   Hoe Pauzeer Je Een Frame In Een Video?

   Vries een videolader voor de duur van een clip

   1. Selecteer een clip in een tijdlijnpaneel.
   2. Open de clip in of uit -punt in de brongonitor en stel marker 0 (nul) in op het frame dat u wilt bevriezen.
   3. Kies Clip> Video -opties> Kaderinhouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.