Hoe Verminder Ik Windruis In Adobe Audition?

hoe verminder ik windruis in adobe audition? – trama center, nee. er is bijvoorbeeld geen berekening voor het verlichten van verminking – in wezen op grond van het feit dat er geen verwijzing is naar wat de eerste zou moeten lijken.

Met betrekking tot windroep. Door en door is er geen berekening, in feite op grond van het feit dat het onregelmatig en vluchtig is.

Hoewel de effecten absoluut kunnen worden opgelucht, moet je dit fysiek doen, en wat je moet doen, zal een ton fluctueren.

Wind heeft de fundamentele eigenschap van een impact, in tegenstelling tot een trilling en de impact is dus niet ‘geluid’ – dus geen berekening denkbaar, gewoon alleen op dat uitgangspunt alleen.

De geluidsafname/terugwinning> de impact van het geluid verminderen de foundation en breedband schreeuwen nadrukkelijk af met een onbeduidende afname van de signaalkwaliteit.

Deze impact kan een mix van commotie elimineren, waaronder tape-gemompel, versterker foundation roep, power-line gemompel of elk geschreeuw dat consistent is door een golfvorm.

De juiste maatstaf voor het afnemen van de geluid is gebaseerd op het soort fundament -commotie en het bevredigende ongeluk in kwaliteit voor het overgebleven teken.

Over het algemeen kunt u de signalu2011tou2011 -noere verhouding uitbreiden met 5 tot 20 db en een hoge geluidskwaliteit vasthouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.