Hoe Verlos Je Golden Circle Points?

hoe verlos je golden circle points? – shangri-la inns heeft een herhaling van zijn standvastigheidsprogramma verklaard, dat zal worden omgedoopt van briljante cirkel naar cirkel.

De stijl van het programma zal eveneens veranderen. In tegenstelling tot het zijn van een prijzenprogramma, blijkt het meer inkomen gericht te zijn:.

In de tussentijd zou shangri-la voor de huidige briljante cirkel individuen vasthouden. Boek een eerverblijf vóór 21 april 2022 (hong kong time) voor verblijf voltooid op 22 april 2022,.

Shangri-la brilliant circle is nog meer een speciaal standvastigheidsprogramma, en niet één die ik veel bespreek.

Dat is op grond van het feit dat shangri-la geen nuttige handelsnauwkeuringen heeft, en normaal zijn er normaal gesproken niet talloze manieren om te groot te worden waard van het programma.

Gelukkig is er op dit moment een buitengewone herstelmogelijkheid voor iedereen met shangri-la brilliant circle focus.

Op dit moment biedt shangri-la brilliant circle half uit subsidie-overblijfselen die worden geconsumeerd vóór 30 april 2022.

De vooruitgang is aanzienlijk bij alle shangri-la, kerry, lodging jen en dealers-gebieden over de hele wereld, zonder eigendomsvermijdingen.

Dit is zo “geen verrassingen” als vorderingen worden. Er is geen dienstverlening vereist, en u zult natuurlijk de beperkte kosten zien tijdens het boeken van subsidies.

Shangri-la lijkt ongeveer een keer per jaar een beperkte honor verblijf te bieden, en regelmatig is de affildown 30 half.

Dus een halve markdown is gigantisch en zo geweldig als aanbiedingen zoals deze krijgen.

Wat Zijn Golden Circle -Punten Waard?

Onder Shangri-La Circle zullen uw bestaande GC-prijspunten gewoon bekend staan ​​als punten en hebben ze een vaste aflossingswaarde van 15 punten tot 1 USD voor alle Shangri-LA-producten en ervaringen.

Hoe Lang Duren Golden Circle -Punten?

Punten vervallen op jaarbasis tot drie kalenderjaren (1 januari tot 31 december) na het einde van het lidmaatschapskalenderjaar van opbouw. Eenmaal verlopen, kunnen de punten niet worden ingewisseld voor prijzen of andere producten/diensten. Punten kunnen niet worden verkocht, geruild, uitgewisseld voor contant geld of overgedragen aan andere leden.

Hoeveel Zijn Shangri-La Golden Circle-Punten Waard?

Onder Shangri-La Circle zullen uw bestaande GC-prijspunten gewoon bekend staan ​​als punten en hebben ze een vaste aflossingswaarde van 15 punten tot 1 USD voor alle Shangri-LA-producten en ervaringen.

Hoeveel Is Golden Circle -Punten Waard?

Onder Shangri-La Circle zullen uw bestaande GC-prijspunten gewoon bekend staan ​​als punten en hebben ze een vaste aflossingswaarde van 15 punten tot 1 USD voor alle Shangri-LA-producten en ervaringen.

Wat Is Shangri-La Circle?

Shangri-La Circle Gold is de laag die u alleen krijgt om zich te registreren, en het biedt de mogelijkheid om gratis nachten te verdienen, exclusieve aanbiedingen van leden, mobiele check-in en uitchecken en meer. Shangri-La Circle Jade is de elite-laag op instapniveau, waarvoor 20 nachten of 6000 laagpunten nodig is.

Hoeveel Zijn Golden Circle -Punten Waard?

Met Shangri-LA staat Golden Circle-leden toe om punten voor F&B krediet in elk Shangri-La of Jen Hotel Worldwide in te wisselen. Het tarief is meestal 10 GC -punten = US $ 1, maar Jade- en Diamond -leden genieten 25% meer waarde.

Wat Kun Je Doen Met Golden Circle -Punten?

GC Award Points kunnen worden ingewisseld voor verblijf of overgedragen aan een van de frequent flyer -partners van Golden Circle tegen een tarief van 1: 1. En vergeet niet dat je een bonus van 25% ontvangt over elke overdracht naar Krisflyer, dus deze aanbieding zou kunnen uitkomen als potentieel 3,75 mijl voor elke uitgegeven $ 1 USD, plus 500 Krisflyer Miles voor elk verblijf.

Hoe Krijg Je Golden Circle Jade?

In veel landen wereldwijd krijgen American Express Platinum Cardmembers een gratis Jade-lidmaatschap van Shangri-La’s Golden Circle Loyalty Program. Voor Centurion Card zijn ze een gratis diamantlidmaatschap van Shangri-La’s Golden Circle Loyalty Program.

Hoe Krijg Je Golden Circle Award -Punten?

Het verdienen van punten met Golden Circle Elke keer dat u bij een Shangri-LA-eigendom verblijft, kunt u ervoor kiezen om GC Award-punten te verdienen of tussen 500 en 1000 punten/mijlen per verblijf (niet nacht) over een breed scala van frequent flyer-partners voor luchtvaartmaatschappijen.

Wat Zijn Golden Circle -Punten?

Het verdienen van punten met Golden Circle Elke keer dat u bij een Shangri-LA-eigendom verblijft, kunt u ervoor kiezen om GC Award-punten te verdienen of tussen 500 en 1000 punten/kilometers per verblijf (geen nacht) over een breed scala van frequent flyer-partners voor luchtvaartmaatschappijen.

Hoe Krijg Je Shangri-La-Punten?

Niets verandert met hoe u Shangri-LA-punten verdient, terwijl u één punt per uitgegeven dollar blijft verdienen, exclusief belastingen en vergoedingen. Dus als uw hotelverblijf $ 1.000 kost, zou u 1.000 punten verdienen.

Hoe Word Je Een Golden Circle -Lid?

Gold-lidmaatschap wordt geactiveerd door minimaal 50 GC-punten te verdienen bij elk Shangri-La Hotel, Kerry Hotel, Traders Hotel en Hotel Jen, en geeft u recht op de volgende (kleine) voordelen: pre-registratie voor eenvoudig inchecken. Prioriteit wachtlijst voor kamerreserveringen.

Wat Is De Betekenis Van Shangri-La?

Definitie van Shangri-La 1: een externe mooie denkbeeldige plaats waar het leven perfectie nadert: utopie. 2: Een externe meestal idyllische schuilplaats.

Leave a Comment

Your email address will not be published.