Hoe Verhoog Ik Het Heap Geheugen?

hoe verhoog ik het heap -geheugen? – zie de sun java framework web server organisation guide en web server execution tuning, measuring and scaling guide for meer.

Aan de andere kant, zie “tuning the java runtime framework” in de sun java framework application server endeavour release 8.

1 2005q4 uitvoering. Er zijn twee soorten geheugenstapelgeheugen en laadgeheugen. Elk van de krachtige toewijzingen gaat in op laadgeheugen en de andere statische opdrachten en factorenverdelingen gaan naar het stapelgeheugen.

Wanneer een java -programma wordt uitgevoerd in de java virtual machine, gebruikt het het stapelgeheugen om de informatie aan te pakken.

Taakmotor plotselinge pieken naar de vraag naar jvm (java virtual machine). Bestelling wordt onderonder weergegeven.

Een uitvoering van een java virtuele machine kan de software -engineer of het clientopdracht geven over de onderliggende grootte van de stapel, ook, omdat, bij de kans dat de belasting krachtig kan worden uitgebreid of gecontracteerd, opdracht over de grootste en minste winkelgrootte.

De bijbehorende uitstekende staat is gerelateerd aan de belasting op welk punt een berekening meer stapel vereist dan toegankelijk kan worden gemaakt door het geprogrammeerde op voorraad van het kader van de leidinggevenden, de java virtuele machine gooit een outofmemoryerror.

Leave a Comment

Your email address will not be published.