Hoe Verbind Ik Mijn Tradfri Afstandsbediening?

hoe verbind ik mijn tradfri -afstandsbediening? – ervan uitgaande dat je een lichtbron hebt met meer dan één licht dat bij elkaar zit, moet je ze individueel matchen.

Introduceer je meest memorabele licht, match het en elimineer het daarna. Introduceer vervolgens het tweede licht, match het en elimineer het, enzovoort.

Doe dit met alle lichten. Om welke reden is de tradfri ver weg niet overeen met de lamp? (onderzoek naar methoden om te proberen).

Je zult misschien versteld staan ​​om te ontdekken dat ikea een geavanceerde lijn van slimme thuisinnovatie heeft met zijn eigen biologische systeem.

Ik heb ervoor gekozen om deze items te onderzoeken, expliciet de tradfri -afstandsbediening en slimme bollen.

Evenzo, net als bij elke slimme thuisinnovatie, kunt u een paar gespecialiseerde problemen tegenkomen met de correspondenties van het raamwerk.

Vanaf het begin kon ik mijn afstandsbediening niet matchen met de bollen, en ik moest uitzoeken waarom.

Om welke reden komt de tradfri -verre niet overeen met de lamp? de meest erkende reden voor deze kwestie is normaal gesproken een correspondentie -blunder tussen de tradfri -deur en de afstandsbediening.

Het kan zelfs een eenvoudige kwestie zijn van het vernieuwen van de firmware van uw briljante framework.

In ieder geval, bij de kans dat u deze of vergelijkbare problemen tegenkomt, kan het heel goed kenmerkend zijn voor enkele eenvoudige to-fix-problemen.

Hoe Reset Ik Mijn Ikea Trådfri?

Reset Procedure voor Ikea trådfri -lampen

 1. Houd het licht aan.
 2. Schakel het uit en terug op 6 keer (in totaal zal het licht opnieuw 6 keer zijn ingeschakeld zonder de initiële toestand te tellen in de staat )
 3. Wacht in de 6e op de staat, de lamp moet de helderheidsintensiteit verhogen om het reset te bevestigen.
 4. Hoe Zet Ik Ikea Trådfri Op?

  De gateway is geïnstalleerd in slechts 3 stappen:

  1. Verwijder het deksel van de gateway en sluit u aan via een LAN -kabel met uw eigen WLAN -router. Sluit bovendien de toegangspoort aan op het elektriciteitsnet.

   Kun Je Trådfri -Afstandsbediening Gebruiken Zonder Gateway?

   U legt het licht in de aansluiting, schuift de batterij in de afstandsbediening en. het. werken. U hoeft geen gateway te kopen, een app te downloaden en uw telefoon te gebruiken om deze in te stellen.

   Hoe Reset Ik Mijn Ikea -Dimmerschakelaar?

   U kunt uw IKEA Smart Lighting -producten opnieuw instellen naar de oorspronkelijke instellingen (Reset Factory). Voor lichtbronnen: schakel de hoofdschakelaar zes keer in.

   Hoe Reset Ik Mijn Ikea -Huis?

   U kunt uw Ikea Home Smart Products opnieuw instellen naar de oorspronkelijke instellingen (Factory Reset). Voor lichtbronnen: schakel de hoofdschakelaar 6 keer in. Voor afstandsbediening, draadloze dimmer of bewegingssensor: druk 4 keer op de koppelingsknop binnen 5 seconden. Voor Gateway: Open en verwijder het gateway -deksel.

   Hoe Verbind Ik Mijn Trådfri -Lamp Opnieuw?

   Reset Procedure voor Ikea trådfri -lampen

   1. Houd het licht aan.
   2. Schakel het uit en terug op 6 keer (in totaal zal het licht opnieuw 6 keer zijn ingeschakeld zonder de initiële toestand te tellen in de staat )
   3. Wacht in de 6e op de staat, de lamp moet de helderheidsintensiteit verhogen om het reset te bevestigen.
   4. Hoe Werkt Trådfri?

    Dus de lichten schakelen automatisch aan en uit. De Tradfri -bewegingssensor reageert op bewegingen tot 5 meter afstand en een straal van maximaal 120 °. Als de bewegingssensor wordt geactiveerd, blijft het licht één, vijf of tien minuten.

    Hoe Werkt Tradfri Afstandsbediening?

    Houd de afstandsbediening op de lamp (een maximale afstand van 5 centimeter) en druk op de knop op de achterkant naast de batterij gedurende tien seconden. Zodra de lamp is aangesloten, verlicht deze kort en kan nu worden geregeld via de afstandsbediening.

    Ist Ikea Tradfri Zigbee?

    Ikea Home Smart Gateway De Home Smart of Tradfri Gateway is het hart van het Ikea Smart Home -systeem. Het is verbonden met de binnenlandse router en zorgt vervolgens voor de vertaling van het Zigbee -radiosignaal (van lampen en smart home -apparaten) in een WLAN -radiosignaal.

    Wat Is Compatibel Met Tradfri?

    Alle slimme verlichtingsproducten van IKEA zijn nu compatibel met Apple HomeKit en Amazon Alexa als je een TRådfri -gateway hebt. Met onze apparaten kan de verlichting worden gebruikt met Amazon Alexa.

    Kan Ik Ikea Trådfri Gebruiken Zonder Gateway?

    Moet ik een TRådfri -gateway hebben om TRådfri -lichtbronnen te gebruiken? Nee, u kunt elke TRådfri -lichtbron bedienen met een TRådfri -stuurapparaat (afstandsbediening, draadloze dimmer of bewegingssensor). Je hebt een TRådfri -gateway nodig om TRådfri -lichtbronnen te bedienen met de Ikea Home Smart App.

Leave a Comment

Your email address will not be published.