Hoe Vang Je Palingstardew?

hoe vang je palingstardew? – stardew valley is een belangrijke hit geweest in het rijk van het doen van computerspellen sinds de levering in 2016.

A ondanks het feit dat de game momenteel vijf jaar oud is, spelen individuen over de hele wereld nog het spel.

Naast het feit dat je het leven op een ranch kunt tegenkomen, kun je ook deelnemen aan verschillende verschillende oefeningen.

Een van hen die vissen. Vissen is beroemd een van de moeilijkste side -oefeningen in het spel, maar wanneer je aan alles wordt geacclimatiseerd, is het meestal een diep compenserende afleiding in stardew valley.

In het spel is er een breed assortiment vis om te krijgen, maar deze specifieke assistent zal u de beste manier vertellen om een ​​paling te krijgen in stardew valley.

Een paling kan niet worden gevonden in alleen een oever van water over de gids. Om succes te vinden in je achtervolging na één, zou je in zee moeten kijken.

Een paling moet worden gevonden in de helft van het jaar, in seizoenen lente en tuimelen om specifiek te zijn.

Zorg ervoor dat u uw energie bespaart in de loop van de dag, omdat u op zoek kunt naar een paling tussen de lange stukken van 16.

00 tot 2 uur. Je kunt een paling vinden tijdens stormachtige omstandigheden. Bij de kans dat je geen karma- en stortbui hebt, blijven mists stardew valley overslaan, dan is op dat moment een stortbui -symbool misschien iets voor jou.

Leave a Comment

Your email address will not be published.