Hoe Strek Je Een Hek Uit Dat Is Gekomen??

hoe strek je een hek uit dat is gekomen?? – bescheiden koms, een verlangen is goed, ervan uitgaande dat ze worden beschermd. strek gewoon geweven draad uit totdat de houdingen die je in de draad vindt, ongeveer 1/2 zijn uitgetrokken.

Die worden in de draad opgenomen om de muur enig aanpassingsvermogen te geven, uitgaande van een wezen, zodat de draad of muur niet wordt geschaad.

Neem zoveel tijd als nodig is en bekijk deze opnames. Alles wat u gebruikt om de draad vast te houden, mag niet uitglijden.

Meestal kunt u 2×4 dennen met wagenbouten niet strak genoeg repareren voordat u de rijbout door de draad krijgt.

Ik heb op gemaakt van 2×8 eiken met bouten met een 11/2 ” plaat gemaakt op de sluitingen van de bouten, zodat het niet kan pletten of erdoorheen kunnen komen.

Vraag: op mijn huis in de buurt van mijn externe verdeler is een open regio die we moeten afsluiten, zodat de hond niet op is.

Het is een kleine hond, dus we hebben gewoon een muur nodig van ongeveer 3 voet hoog. De persoon die we het huis hebben gekocht van momenteel geïntroduceerde metalen palen in de grond voor stalen hekwerk.

Mijn aanvraag is, hoe zou ik het schermen over de posten uitbreiden?.

Hoe Strek Je Een Hek Uit Met Ongelijke Grond?

Als de grond genoeg vergevingsgezind is en de variatie in het niveau van de grond niet te drastisch is, is een van de beste manieren om een ​​hek over ongelijke grond te installeren om de heklijn uit te graven. Markeer de heklijn met string en graaf vervolgens de aarde weg om een ​​heklijn te creëren die gelijk is.

Hoe Werken Hekbrancards?

Hekbrancards worden gebruikt om de juiste hoeveelheid spanning op draadhekken te bieden. Ze werken allemaal hetzelfde met een soort klem om aan de draad te bevestigen en een ratelsysteem om het aan te spannen.

Hoe Strak Moet Het Schermen Zijn?

U moet uw hek spanning, zodat de krimp ongeveer 50% van de oorspronkelijke grootte is om ervoor te zorgen dat het hek strak is, terwijl de algehele elasticiteit van de draad wordt behouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.