Hoe Stel Ik De Klok In Op Mijn Ikea Magnetron?

hoe stel ik de klok in op mijn ikea -magnetron? – a) probeer niet om dit fornuis te werken met de opening van de ingang, omdat dit onveilige openheid voor magnetronenergie kan veroorzaken.

Het is belangrijk om niet te breken of te rotzooien met de welzijnsinterlocks. Bij de kans dat de entryway- of ingang afdichtingen worden geschaad, moet het fornuis niet worden bewerkt totdat deze is opgelost door een capabele persoon.

Om de gok van vuur, elektrische schok, letsel aan mensen of openheid voor exorbitante magnetronenergie te verminderen, terwijl u uw apparaat gebruikt, volgt u fundamentele waarborgen, inclusief de begeleidende:.

Het contacteren van een deel van de interieuronderdelen kan echte individuele letsel of ondergang veroorzaken.

Probeer dit apparaat niet te ontmantelen. Onwisselde er-gebruik van het vestigen kan een elektrische schok veroorzaken.

Probeer niet aan te sluiten op een stroombron totdat het apparaat op de juiste manier is geïntroduceerd en geaard.

Dit apparaat moet gegrond zijn. In het geval van een elektrische korte uit, vermindert het opzetten van de gok van elektrische schok door een breekdraad aan de elektrische stroom te geven.

Deze machine is uitgerust met een string met een vestigingsdraad met een vaste stekker.

De aanpassing moet worden verbonden met een uitlaatklep die op de juiste manier wordt geïntroduceerd en geaard.

Waarom Is Mijn Magnetron Altijd Verkeerd?

Een van de meest voorkomende oorzaken van een magnetronklok die zichzelf blijft resetten, is een stroomuitval. Uw magnetron kan ook problemen krijgen als de voeding, het bedieningsbord of het displayscherm van uw magnetron begint af te breken.

Waarom Kan Ik De Klok Niet Op Mijn Magnetron Instellen?

Het enige dat u hoeft te doen is op de knop “Instellingen” te drukken, de wijzerplaat te draaien om “klokset” te selecteren, drukt u vervolgens op de wijzerplaat om de tijd in te voeren. Draai de wijzerplaat na om het uur in te stellen en druk op de wijzerplaat om in te voeren. Als u de klokmodus moet wijzigen om 12 of 24 uur in te stellen, drukt u op de knop Instellingen en draait u de wijzerplaat om de klokmodus te selecteren.

Hoe Werkt De Klok Op Een Magnetron?

Microgolfovenklokken zijn bijna universeel gebaseerd op het tellen van stroomlijncycli. Er moet iets in uw regio zijn dat voldoende geluid op de stroomlijn produceert waardoor de klok extra cycli telt.

Hoe Reset Ik Mijn Magnetrongeheugen?

Harde reset

  1. Zoek de plug van de magnetron en trek die stekker uit de socket.
  2. Wacht twee tot drie minuten voordat u de magnetron aansluit.
  3. Schakel de magnetron in en stel de tijd van de dag in door op de klokknop te drukken. Druk op de wijzerplaat om de tijd, minuten en de AM/PM in te voeren.
  4. Zijn Er Geresets Op Magnetrons?

    Het geheugen van de magnetron kan worden gereset door de magnetron terug te sluiten in de wandvoeding. Als u een harde reset uitvoert, moet u het tijdstip van de dag veranderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.