Hoe Spreek Je Weinstein Uit?

hoe spreek je weinstein uit? – omdat je een van de grootste beroemdheden op de planeet bent, betekent niet dat individuen weten hoe ze je naam moeten zeggen.

Vraag het gewoon aan lady gadot, wiens achternaam een ​​van de meest misspokexpressies van 2017 was, volgens een babbel -recensie.

(het blijkt dat je in alle actualiteit alles verwoordt dat “t” alles wordt beschouwd: gadot is gearticuleerd “gah-dott.

” zoveel voor je “strak hangen voor gadot” grappen. ) de “marvel lady” en “equity association” star was niet de hoofdfilm die zo werd gerespecteerd, toch.

Harvey weinstein, die vorig jaar als echt nieuwswaardig opviel om onmiskenbaar meer betreurenswaardige redenen, verwarde in 2017 talloze peruser met zijn achternaam (die hij “wijnstage” articuleert en etymologen moeten echt “wijnstage” zijn).

Bovendien was het uitroeien van het overzicht “coulrophobia”, ook wel bekend als de dwaze angst jegens cabaretiers, die geen twijfel overstroomde in roem vanwege de komst van “it” laat de vorige zomer.

Die is gearticuleerd “cool-ruh-foh-honey bee ah”, natch. Babbel heeft zijn informatie verzameld door informatie te verzamelen met bekwame ondertitlers van de u.

S. Inscripting organisation, public subtitling canada en de engelse basis van woord voor woordjournalisten. De belangrijkste 10 bevatten ook niet -omstandigheden, uiteraard: “bokeh”, “dotard”, “fibromyalgia,” “namibia,” “atomic,” “puerto rico,” en “pyongyang.

” lees hier het volledige overzicht.

Hoe Spreek Je Namen Uit Die Eindigen In Stein?

Hieruit kunnen we de regel van Stein formuleren: hoewel namen die eindigen in Stein kunnen worden uitgesproken, ofwel Stein of Steen, zijn namen die uitsluitend uit Stein bestaan, uitgesproken. (In het zeldzame geval van een persoon genaamd Stein die weigert mee te gaan met de menigte, wordt dit veranderd in de regel van ” Steen. ‘)

Hoe Zeg Je Warwick?

Senior lid. EMSR2D2 zei: De plaats in het VK is, zoals Bhaisahab zei, uitgesproken als “Warrick”. Blijkbaar wordt de zanger Dionne Warwick erg kruis wanneer ze naar het VK komt en hoort haar naam worden uitgesproken als “Worrick” omdat het “Were-Wick” zou moeten zijn.

Hoe Spreek Je Beleefd Iemands Naam Uit?

Hoe namen correct uit te spreken

 1. Vraag de persoon om het uit te spreken – en actief te luisteren.
 2. Maak er geen probleem van.
 3. Observeer en oefen.
 4. Nogmaals verduidelijk.
 5. Doe iets als je je realiseert dat je het verkeerd hebt uitgesproken.
 6. Wees een bondgenoot.
 7. Wees niet arrogant of flippant.
 8. Hoe Spel Je Weinstein?

  Harvey Weinstein, die vorig jaar de krantenkoppen haalde om veel meer negatieve redenen, verwarde menig lezer met zijn achternaam (die hij uitsprak “wijnstenen” en taalkundigen denken dat ze “wijnstation” zouden moeten zijn) in 2017.

  Waarom Wordt Stein Uitgesproken Steen?

  ” Professor Algeo merkt op dat, in het Jiddisch, een geluidsverandering heeft plaatsgevonden, met de EI uitgesproken als een lange A, zoals in vlek, maar veranderd in Amerikaans-beïnvloede Jiddisch in EE. ” Het einde van Stein, uitgesproken Steen, ” concludeert hij, ” weerspiegelt een Amerikaanse invloed. ”

  Wat Betekent Stein Aan Het Einde Van Een Naam?

  Stein is een achternaam met verschillende oorsprong. Het is een veel voorkomende Duitse naam. De naam afgeleid van Duits ([ʃtaɪn]) betekent “steen” of “rots”. Bovendien is de Schotse naam (/stiːn/; ook Steen) een vorm van de naam Steven.

  Is Stein Een Duitse Achternaam?

  Duits en Joods (Ashkenazic): van de Duitse Stein ‘Rock’, Middle High Duitse Stein, vandaar een topografische naam voor iemand die op steenachtige grond leefde of voor iemand die leefde door een opmerkelijke ontsluiting van rots of door een stenen grensmarkering of monument .

  Hoe Zeg Je Warwick In Het Britse Engels?

  Moderator. De plaats in het VK is, zoals Bhaisahab zei, uitgesproken als “Worrick”. Blijkbaar wordt de zanger Dionne Warwick erg kruis wanneer ze naar het VK komt en hoort haar naam worden uitgesproken als “Worrick” omdat het “Were-Wick” zou moeten zijn.

  Hoe Spreek Je Warwick Ri Uit?

  Warwick is vernoemd naar de Engelse stad met dezelfde naam en werd uitgesproken als oorspronkelijk in Rhode Island, maar overuren begonnen daar overuren daar uit te spreken. Het werd oorspronkelijk uitgesproken als Worick (zoals ze in Engeland doen), maar nu spreken mensen in Rhode Island het uit oorlog.

  Hoe Vraag Je Iemand Beleefd Hoe Je Hun Naam Uitspreekt?

  Vraag en luister om de persoon om de uitspraak van zijn naam te vragen, probeer deze prompt te gebruiken: ik wil ervoor zorgen dat ik uw naam correct zeg. Kunt u uw naam voor mij uitspreken, alstublieft? Als je het de eerste keer niet hebt gevangen, vraag ze dan beleefd nog een keer.

  Hoe Zeg Je Met Respect Voor Iemands Naam?

  Hoe namen correct uit te spreken

  1. Vraag de persoon om het uit te spreken – en actief te luisteren.
  2. Maak er geen probleem van.
  3. Observeer en oefen.
  4. Nogmaals verduidelijk.
  5. Doe iets als je je realiseert dat je het verkeerd hebt uitgesproken.
  6. Wees een bondgenoot.
  7. Wees niet arrogant of flippant.
  8. Hoe Zeg Je Joaquin?

   Joaquin wordt uitgesproken als ‘Wa-Keen. ‘Niet Joe-Quinn Phoenix, niet Phoenix. Wa-Keen-Nadruk op de laatste lettergreep.

   Hoe Spreken Joden Stein Uit?

   ” Professor Algeo merkt op dat, in het Jiddisch, een geluidsverandering heeft plaatsgevonden, met de EI uitgesproken als een lange A, zoals in vlek, maar veranderd in Amerikaans-beïnvloede Jiddisch in EE. ” Het einde van Stein, uitgesproken Steen, ” concludeert hij, ” weerspiegelt een Amerikaanse invloed.

Leave a Comment

Your email address will not be published.