Hoe Spreek Je De Naamkaas Uit?

hoe spreek je de naamkaas uit? – er zijn relatief weinig individuen die cheddar niet koesteren, maar er zijn velen die moeite hebben met de manier om enkele cheddar -namen uit te drukken.

Hier is een snel spiekbriefje om voor je te zorgen. Een opmerkelijk frans blauw met een scherpe en scherpe smaak.

Serveer bij kamertemperatuur. Rijk en enigszins scherp. Klop het in een rijke dunk of gebruik het in een gebak als tiramisu.

Momenteel voor het leerzame stuk van deze transmissie. Het is ofwel het deel waar je meteen naar beneden keek of het deel waar je overgaat.

Voor uw plezier en (mis) onderwijs is hier een overzicht van enkele cheddar -woorden en hun normale amerikaanse articulaties (met opties zoals vereist):.

Asiago: ah-see-ah-go. Ervan uitgaande dat je dit zo uitdrukt dat het klinkt alsof je elk van de vasteland gaat noemen, zou je nog een keer willen proberen.

Bleu: dit is het franse woord voor blauw. Ze drukken zoiets als bluh uit. Toch weet je, dit is een woord dat we eenvoudig engels kunnen betekenen, omdat we daar een engels voor hebben en het blauw is.

Ik heb niet het mistige idee. Kies maar. Bluh of bloo. De twee klinken enigszins zinloos als je het beschouwt.

Wat Is Een Juiste Uitspraak?

Uitspraak is de manier waarop een woord of een taal wordt gesproken. Dit kan verwijzen naar algemeen overeengekomen sequenties van geluiden die worden gebruikt bij het spreken van een bepaald woord of taal in een specifiek dialect (“correcte uitspraak”) of gewoon de manier waarop een bepaald individu een woord of taal spreekt.

Hoe Spreek Je De Naamkaas Uit?

13 kaasnamen die u misschien verkeerd uitspreekt … en hoe u ze goed kunt krijgen

 1. Brie. De verkeerde manier: door.
 2. Gouda. De verkeerde manier: Gow-da.
 3. Gruyere. De verkeerde manier: GROY-ER.
 4. Roquefort. De verkeerde manier: rock-fort.
 5. Mascarpone. De verkeerde manier: massa-car-pone.
 6. Chèvre. De verkeerde manier: chev-ree.
 7. Taleggio. De verkeerde manier: Tah-Leg-Ee-oh.
 8. Jarlsberg.
 9. Hoe Spreken Britten Gouda Uit?

  2 lettergrepen: “gow” + “duh”

  Wat Zegt Kaas In Het Engels?

  Definitie van zeg kaas – gebruikt door iemand die een foto van een persoon maakt en wil dat het onderwerp glimlachen, omdat het woord “kaas” op een overdreven manier zegt, doet een persoon eruit zien alsof hij of zij glimlacht “zeg kaas, iedereen ! “.

  Wat Zeggen Ze Voor Kaas?

  De Economic Times schrijft, in plaats van onderwerpen te vertellen om kaas te zeggen, adviseerden fotografen in Britse studio’s hen blijkbaar om pruimen te zeggen, wat zou leiden tot een aanscherping van de lippen.

  Hoe Spreek Je De Juiste Uitspraak?

  Hier zijn zes toptips voor u om te oefenen en uw uitspraak te perfectioneren.

  1. 1 – Luister! Luisteren naar voorbeelden van authentieke spraak is de meest voor de hand liggende manier om uw eigen uitspraak te verbeteren.
  2. Noteer jezelf.
  3. Leer de fonemische kaart kennen.
  4. Gebruik een woordenboek.
  5. Doe wat oefening!
  6. Leer uw minimale paren kennen.
  7. Wat Is Een Voorbeeld Van Een Uitspraak?

   Uitspraak wordt gedefinieerd als hoe u een woord zegt. Een voorbeeld van uitspraak is het verschil in hoeveel mensen het woord tomaat zeggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.