Hoe Speel Je Een Spel Op Kahoot?

hoe speel je een spel op kahoot? – de ante of voeg een beloningsvraag toe met tweevoudige plaatsen, of bied studenten een beetje uit in het spel door focus af te flippen.

Gebruik beeld onthullen om verwachting te fabriceren of hints te geven (genialiteit of premium lidmaatschap vereist).

Kahoot! is een leuke evaluatieactie in gameshow-stijl. Er zijn veel inventieve manieren om te onderzoeken en ermee te evalueren.

Kahoot! hiermee kunnen understudies reageren op vragen met hun eigen gadget. Het heeft muziek en een lijst met concurrenten, en het wil niet leren! kijk naar dit bericht om vertrouwd te raken met kahoot! bovendien, andere homeroom -games in spelshowstijl.

Gebruik van kahoot! met google homeroom opent een geheel ander universum van denkbare resultaten. Van het onderwijzen met dia’s tot het betrekken van rapporten voor input dit sterke paar zal uw voorbeelden overladen.

Wordt momenteel opgenomen google ontmoet al het andere en je hebt een geweldige tijd, tekenen in ontwikkelingsevaluatie, of je nu face -to -face, kruisras of afgelegen bent!.

Bereid om alles te laten rollen? onder je zul je 4 methoden opsporen om kahoot te gebruiken! met google homeroom naast twee online cursusaccounts om veel diepgaand te gaan met het gebruik van kahoot! voor afstandsonderwijs.

Kahoot! is een webmachtigte-instructief stadium dat game-achtige opleidings- en leerapparaten biedt. Het versterken van understudies om te leren door middel van spelen is misschien het meest opmerkelijke voordeel van kahoot, bijgevolg de piek in het ontwikkelen van hoeveelheden instructeurs en verschillende experts die het apparaat gebruiken om een ​​breed scala aan leerverplichting te vergroten.

Maar waarom kiest u kahoot!? het antwoord is eenvoudig: kahoot! is gemakkelijk te begrijpen; het is echter uitgebreid, omdat het heel goed kan deelbaar, inzetbaar, levensvatbaar, ingebedbaar zijn, van daaruit, de hemel is de limiet!.

Hoe Word Je Lid Van Een Spel Op Kahoot?

Ga naar kahoot.it, of open onze mobiele app en tik op “Voer Pin” in. Voer een gamepin in (hoe een game pin te vinden). Als de “speler -identificatie” wordt ingeschakeld door de host, geef dan de gevraagde ID’s. Als “Vriendelijke bijnaamgenerator” wordt ingeschakeld door de host, klikt u op de knop “Spin” om een ​​willekeurige bijnaam te kiezen.

Hoe Spelen Studenten Een Kahoot?

Studenten komen de pin # in Kahoot binnen! mobiele app of op kahoot.it op hun apparaten (computer of mobiel) en klik op Enter. Studenten voeren een bijnaam in en klik op OK, ga! knop, die op je scherm in de game -lobby wordt gevuld.

Hoe Speel Je Kahoots Met Vrienden?

Selecteer het contact dat u wilt aanroepen en selecteer vervolgens de knop Video -oproep. Voeg gewoon een andere deelnemer toe om een ​​groepsgesprek te voeren. Zodra de deelnemers zich hebben aangesloten bij uw videogesprek, klikt u op Play en host u live om de Kahoot in uw webbrowser te lanceren, zodat de lobby wordt weergegeven met de gamepin.

Hoe Speel Je Het Spel Kahoot?

Spelers gebruiken hun eigen apparaten, b.v. Een telefoon, om deel te nemen aan het spel via kahoot.it of de kahoot! App, door de pin en hun bijnaam in te voeren. Zodra alle spelers in de game -lobby zijn, klikt u op Start. Spelers beantwoorden de vragen die ze op het gedeelde scherm zien met hun apparaten.

Wat Is Kahoot En Hoe Werkt Het?

Kahoot is een online spelgebaseerd leerplatform. Het stelt leraren, organisaties en ouders in staat om plezier op het web op te zetten voor anderen. Dit kan je coaches, atleten of ouders zijn.

Hoe Start Ik Een Kahoot -Quiz?

Ga naar https://kahoot.com, klik in inloggen en voer uw Kahoot -account in.

 1. Klik op de knop maken in de rechterbovenhoek van het scherm of klik op een van de Kahoot -activiteitstypen om te beginnen met het maken.
 2. Klik op Quiz.
 3. In Kahoot!
 4. Klik op OK, ga en voeg vervolgens de vraag toe wanneer het vraagscherm verschijnt.
 5. Hoe Word Je Lid Van Een Spel Op Kahoot Op Pc?

  Hoe het spel te spelen

  1. Klik op “Klaar om mee te doen” op de volgende pagina:
  2. Er verschijnt een game -pin.
  3. Spelers navigeren op hun persoonlijke apparaten naar https://kahoot.it/ of naar de kahoot!
  4. Vervolgens maakt de speler een bijnaam van het spel en klikt u op “OK, GO!” om deel te nemen aan de game.
  5. De namen van spelers verschijnen op het hoofdspel (je laptop).
  6. Hoe Word Ik Lid Van Een Klas Op Kahoot?

   Hoe Kahoot te spelen! Ga in klas

   1. Ga naar Kahoot.com en log in op uw account.
   2. Klik bovenaan het tabblad Kahoots.
   3. In Kahoots Quiz Page,
   4. Kies Classic (speler vs.
   5. Het scherm zal nu de game -lobby weergeven met de gamepin # en deelname aan instructies.
   6. Studenten komen de pin # in Kahoot binnen!
   7. Hoe Kunnen Mijn Studenten Kahoot Thuis Spelen?

    Je kunt een Kahoot van een student maken en toewijzen, zowel vanuit een webbrowser als onze mobiele app.

    1. Log in op je kahoot en openen een kahoot die je zou willen gebruiken.
    2. in Een webbrowser of onze app, klik op spelen en kies uitdaging bij de volgende stap.
    3. Volg de instructies en stel een deadline in wanneer u wilt dat het spel wordt voltooid.
    4. Hoe Speel Je Voor Het Eerst Kahoot?

     Spelers gaan naar kahoot.it en gaan de game -pin in en gaan vervolgens in hun bijnaam. Klik op “Start” zodra u alle bijnamen van de spelers op het “lobby” of het wachtscherm kunt zien. Tijdens de gameplay kun je de ruimtebalk of je muis gebruiken om naar de volgende vraag te gaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.