Hoe Snap Je In Revit?

hoe snap je in revit? – vaker wel dan niet geloven we niet dat onze voorbijgaande aspecten zouden moeten knappen naar deel- of openingscentrumlijnen, vergelijkbaar met dit:.

In commonsense revit demonstring work, is de meest waardevolle manier om onze revit -voorbijgaande aspecten te breken aan scheidingsvlakken of openingsranden.

Regeling is vrij eenvoudig, ga gewoon naar het tabblad overzicht> kies extra instellingen en daarna korte aspecten bestelling.

Dit is een onderneming, dus als u opslaat, laat het de opstelling van de volgende keer dat u uw model opent. Dit is van vitaal belang om op de hoogte te zijn, omdat het iets is dat je als topprioriteit moet hebben, terwijl revit -lay -out wordt gemaakt, omdat een aanzienlijk aantal van de klanten zich niet bewust zal zijn, of problemen, om korte aspecten -instellingen te veranderen.

Hebben we je geholpen? als u de wens hebt om de computer te helpen bijgestelde ontwerpdiscussie webadministratie, denk er dan aan om een ​​van onze computerondersteunde ontwerptoepassingen te krijgen.

Of aan de andere kant onze aangepaste programmeerontwikkelingsbijdragen of geven door middel van paypal (zie hierboven).

We verwerken individuele informatie over klanten van onze site, met behulp van traktaties en verschillende innovaties, om onze administraties over te brengen, publiceren aan te passen en sitebeweging te ontleden.

We kunnen specifieke gegevens over onze klanten verstrekken aan onze handels- en onderzoekspanningen. Voor extra subtiliteiten, verwijzen naar onze beveiligingsstrategie.

Hoe Maak Je Iets In Revit?

Revit – Snaps in- of uitgeschakeld

 1. Ga naar het tabblad beheren.
 2. Klik op de knop Snaps.
 3. Wat Is De Sneltoets Van Snaps?

  Klik met een toetsenbord Selecteer het venster dat u wilt snappen en druk op de Windows Logo -toets + linkspijl of de Windows -logo -toets + pijl naar rechts om het venster naar de zijkant van het scherm te klikken waar u wilt. Je kunt het ook naar een hoek verplaatsen nadat je het hebt geklikt.

  Hoe Schakel Je 3D In Revit Aan?

  Klik op de paneel in het tabblad Tabel Teken. Selecteer 3D -snappen op de optiebalk. (Optioneel) Selecteer in de optiebalk de keten en een benoemde referentie uit de plaatsingsvlaklijst.

  Hoe Dimensie Je Een Snap In Revit?

  Definieer Snap Instappen

  1. Klik op het tabblad Tabel instellingen beheren (snaps).
  2. Wis in het dialoogvenster SNAP’s afsnaps. Dimensie Snap Instappen en Angular Dimension Snap stappen.
  3. Voer voor elke set SNAP -stappen waarden in gescheiden door puntkomma in.
  4. Klik op OK.
  5. Hoe Snap Je Elementen In Revit?

   Schakel snaps

   1. klik op het tabblad Instellingen beheren (snaps).
   2. Doe in het dialoogvenster SNAP gewenst om SNAP -stappen op te geven en geselecteerde objecten te schakelen. Om alle snaps uit te schakelen, selecteert u Snaps Uit.
   3. Klik op OK.
   4. Hoe Controleer Je Snaps In Revit?

    Gebruik de snaps van het tickbox bovenaan het snapsvenster om alle snaps uit of aan te schakelen. Gebruik objectknaps om te kiezen welke snaps u wilt gebruiken, merk op dat de sneltoets voor elke snap tussen haakjes wordt weergegeven.

    Hoe Dimensie In Revit?

    Dimensie -openingen

    1. Op de optiebalk: klik op Annotate Tab Dimension Paneel (uitgelijnd). Selecteer voor pick, selecteer hele muren. Klik op Opties.
    2. Dimensie van de raamopeningen en kruispunten voor de zuidelijke muur: klik op de ingebouwde noordelijke buitenmuur. Klik op de oost- en westmuren.
    3. Klik op Wijzigen.
    4. Hoe Verander Ik De Dimensie In Revit?

     Wijzig een dimensiewaarde

     1. Selecteer een element dat de dimensie verwijst.
     2. Klik op de dimensiewaarde. Als de dimensie is vergrendeld, verschijnt de vergrendelingsregeling ernaast.
     3. Typ een nieuwe waarde voor de dimensie in het bewerkingsvak en druk op ENTER. Het element beweegt zich om aan de nieuwe dimensie -eis te voldoen.
     4. Hoe Voeg Je Een Dimensielijn Toe In Revit?

      Voeg een lineaire dimensie toe aan een tekening om tussen 2 punten te meten.

      1. Klik op Annotate Tab Dimension Paneel (lineair).
      2. Plaats de cursor op een referentiepunt op een element, zoals een muur of een lijn, of op het snijvlak van referenties, zoals een join tussen 2 muren.
      3. Klik om de referentie op te geven.
      4. Hoe Maak Je Een Object In Blender?

       Het SNAP -menu (ook verkrijgbaar bij de 3D -header in zowel objectmodus als bewerkingsmodusobject ‣ Snap en mesh ‣ snap). Dit menu biedt een aantal opties om de cursor of uw selectie naar een gedefinieerd punt te verplaatsen (de cursor, selectie of het raster). Breekt de momenteel geselecteerde objecten (s) naar het dichtstbijzijnde roosterpunt.

       Hoe Snap Je Naar Gezichten In Blender?

       Het SNAP -menu (ook verkrijgbaar bij de 3D -header in zowel objectmodus als bewerkingsmodusobject ‣ Snap en mesh ‣ snap). Dit menu biedt een aantal opties om de cursor of uw selectie naar een gedefinieerd punt te verplaatsen (de cursor, selectie of het raster). Breekt de momenteel geselecteerde objecten (s) naar het dichtstbijzijnde roosterpunt.

       Hoe Maak Je Iets Aan Het Raster?

       Klik op de vorm of een ander object en klik vervolgens op het tabblad Vormindeling, op het gebied van rangschikken, uitlijnt. Doe een of beide van het volgende: om vormen of andere objecten te snappen naar het dichtstbijzijnde kruispunt van het rooster, klik op Snap naar het rooster.

       Hoe Snap Je Objecten In Revit?

       Snap -instellingen om te zetten:

       1. Ga naar het tabblad Beheer.
       2. Klik op de knop Snaps.
       3. Wat Is Sneltoets Tot On- En Uit Object Snap?

        Als u het uitvoerende objectknaps in- en uitschakelt, klikt u op de knop Object Snap op de statusbalk of drukt u op F3.

        Hoe Snap Je In Autocad?

        Om Snap -onderdrukking van het object in actie te brengen, selecteert u de opdracht LINE (of een andere Draw -opdracht als u de voorkeur geeft) en drukt u op Shift -toets en laat het niet los. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op uw muis en u ziet een tijdelijk object Snap -override -menu.

        Hoe Bewerk Je Snaps In Revit?

        Gebruik de snaps van het tickbox bovenaan het snapsvenster om alle snaps uit of aan te schakelen. Gebruik objectknaps om te kiezen welke snaps u wilt gebruiken, merk op dat de sneltoets voor elke snap tussen haakjes wordt weergegeven.

        Hoe Navigeer Ik 3D -Weergave In Revit?

        Druk op de middelste muisknop om de weergave te pannen. Scroll het muiswiel om het uitzicht in en uit te zoomen. De positie van de muisaanwijzer vestigt het midden van de zoom. Druk in een 3D -weergave op Shift en gebruik de middelste knop om het model te draaien.

Leave a Comment

Your email address will not be published.