Hoe Smeer Je Een Koppelingskabel Op Harley Davidson?

hoe smeer je een koppelingskabel op een harley davidson? – wd40 is een junky olie en verdwijnt snel. er zijn veel lichte oliën die om deze reden expliciet kunnen worden gebruikt.

U koopt een link-vetunit met een 175 ml dampspuit van bel-bundel 6-in-1 die vloeistof en een linkolieapparaat invoeren.

De bel-bundel 6-in-1 smet vloeistof reinigt terwijl hij aanvuld, waarborgen tegen roest en consumptie en losmaakt water en vermindert het slijpen.

Het bevat vijandig om toegevoegde stoffen te dragen die een hoge filmsterkte geven en geen elektrische contacten, vinyl, hout of verf schaden.

Dit pakket kan worden gebruikt op bijna elke link die u hebt. Het smeren van de links van je fiets zou slechts een paar ogenblikken moeten vereisen, maar het levert elke keer dat je een controle werkt winst.

Schroef voor de choke -links de choke -accommodatie op het ruim en verander de links voor de grootste speelruimte.

Nadat u een van de links hebt ontslagen, glijdt de andere meteen af. Schroef de agent voor de grootste speelruimte voor de grip -link, maar de opening in de agent in de ruimte van de schakelaarhouder.

U zou de optie moeten hebben om de afwerking van de link van de agent te halen en de link af te leveren.

Kun Je Wd-40-Koppelingskabel Gebruiken?

Het kiezen van het juiste smeermiddel hebben sommige kabels een gelikte binnenhuls die zal worden gekom als ze worden blootgesteld aan oplosmiddelen of harde chemicaliën, dus gebruik geen WD-40 of een ander type penetrerende olie. Regelmatige motorolie werkt geweldig als u geen geschikt aerosolproduct heeft.

Moet U De Koppelingskabel Invetten?

Nee, dat doe je niet. De kabels zijn van Teflon bedekt binnen en olie kan dat afbreken.

Kan Ik Wd40 Op Koppelingskabel Gebruiken?

Sommige kabels hebben een gelikte binnenschede die zal worden gekom als ze worden blootgesteld aan oplosmiddelen of harde chemicaliën, dus gebruik geen WD-40 of een ander type penetrerende olie. Regelmatige motorolie werkt geweldig als u geen geschikt aerosolproduct heeft.

Kun Je Wd40 Op Koppelingskabel Gebruiken?

Kan ik WD40 gebruiken voor het smeren van de gashendel- en koppelingskabels? Ja.

Kun Je Een Kabel Met Wd40 Smeren?

WD 40 is een geweldige snelle en vuile oplossing voor plakkerige kabels. Het stroomt geweldig en spoelt die verdomde kabelglijube weg die tandvlees omhoog en trekt vuil aan. Gebruik het regelmatig om vocht en vuil buiten te houden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.