Hoe Sluit Je Waterluidsprekers Aan?

hoe sluit je waterluidsprekers aan? – voeg licht en variëteit toe aan je luisterervaring met muziek met een paar van deze bewegende waterluidsprekers.

Ze zullen communiceren met al je 3,5 mm geluidsspelers, zoals mp3 -spelers, tablets, mobiele telefoons of pc’s.

Dit zijn de coolste en meest interessante luidsprekers die beschikbaar zijn. Het water bewegende luidsprekers zijn geweldig! sluit ze aan op een ipod, mp3 -speler of pc.

In principe is er elke plaats daar kracht en een usb -vereniging. De meervoge waterstralen doen het water op het ritme dansen, en bovendien maken de 4 multi-gearceerde led’s een ongelooflijke lichtshow.

De luidsprekers staan ​​9u2033 lang en zijn levensvatbaar met elke geluidsgadget met een 3,5 mm sound jack association.

Ze zijn volledig licht van gewicht en handig. Speel je muziek en maak je metgezellen in paniek.

Neem je muziek en geluid naar een ander aspect. Alle vitale associatielijnen inbegrepen.

(usb -link en 3,5 mm geluidslink).

Hoe Werken Danswaterluidsprekers?

De motor heeft magneten op de bovenkant. De magneten op de bovenkant van de motor magnetisch bevestigd aan de magneten aan de onderkant van het roterende ventilatorgedeelte. Wanneer de motor spins en audiopuls ervoor zorgt dat de ventilator ook draait en pulseert. Naarmate de muziek luider wordt, draait de motor sneller en draait als resultaat de fan ook sneller.

Hoe Vul Je Water Dans Luidsprekers?

Op de bodem van de waterbus ziet u een gat waar het water is ingebracht. Er zal een zwarte plug zijn die het gat bedekt. Met behulp van uw schroevendriver kunt u de plug wrikken. Zodra de plug is verwijderd, kunt u de luidsprekers opnieuw vullen.

Hoe Verbind Ik Mijn Danswaterluidsprekers Op Mijn Computer?

Sluit de linker luidspreker en uw computer aan met de USB -voedingskabel 3. Sluit de linkerluidspreker aan en de draagbare speler met 3,5 mm mini -plugkabel Page 2 Deze apparatuur is getest en gevonden om te voldoen aan de limieten voor een klasse B digitaal apparaat, op grond van naar deel 15 van de FCC -regels.

Hoe Werken Dansende Sprekers?

Zoals we kennen, bieden de meeste muziek of audiosystemen draadloze connectiviteit met Bluetooth. Dansende waterluidsprekers bevatten een enkel unit circuit dat Bluetooth -connectiviteit biedt, evenals audio- of muziekversterking. De Bluetooth -eenheid van dit circuit werkt als een audio -ontvanger.

Wat Zijn Waterdansende Luidsprekers?

De Utronix Dancing Water-luidsprekers zijn 4 veelkleurige LED-luidsprekers die in staat zijn om een ​​verbluffende lichtshow en geluidsprestaties te leveren. Deze waterluidsprekers hebben waterstralen die een prachtig waterfontein -display bieden met 4 verschillende LED -lichten en zijn geweldig voor kantoor- of thuistoepassingen.

Zijn Waterluidsprekers Bluetooth?

De kleurrijke danswaterluidsprekers van Crayola hebben Bluetooth -connectiviteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over draden. Elke luidspreker heeft drie LED -lichten. Een audiokabel van 3,5 millimeter is ook beschikbaar voor het geval u de voorkeur geeft aan een bekabelde verbinding.

Hoe Werken Bluetooth -Danswaterluidsprekers?

Het ontvangt een audiosignaal van uw gepaarde Bluetooth -apparaat en stuurt dit audiosignaal naar de audioversterker om verdere actie uit te voeren. Een audioversterker versterkt het middelgrote en hoogfrequente audiosignaal in deze draagbare danswaterluidsprekers.

Zijn Danswaterluidsprekers Bluetooth?

De Svance Dancing Water -luidsprekers zijn echt slanke Bluetooth -luidsprekers die een verbluffende LED -lichtshow kunnen bieden met krachtig stereo -geluid.

Leave a Comment

Your email address will not be published.