Hoe Sluit Je Een Dymo Labelwriter 450 Aan?

hoe sluit je een dymo -labelwriter 450 aan? – significante opmerking: de dymo -printerinstellingen moeten eerst worden ingesteld in het licht van het feit dat intravet de instellingen uit de dymo -printerinstellingen haalt.

Kan ongelooflijk helpen bij het volgen van dingen. Door een merk af te drukken en te profiteren van het ding van uw klant, kunt u ongetwijfeld belangrijke gegevens herkennen over het onderhoud, bijvoorbeeld de klantnaam, het probleem en de kosten.

De gestandaardiseerde tag die op de naam wordt bedrukt, helpt bovendien bij het snel controleren van het ding in reparatiedesk.

Je moet eenvoudig het ticket markeren en presto! alle toepasselijke gegevens verschijnen in repairdesk.

Houd aan deze richtingen om uw dymo labelwriter 450 in te stellen voor gebruik met reparatiedesk.

Wanneer de stuurprogramma’s worden geïntroduceerd, interface uw naamprinter via een usb -link naar uw pc en ga door met het etablissement.

Wanneer u de printer hebt geassocieerd, moet u het juiste papierformaat ervoor ontwerpen, zodat uw namen op de juiste manier afdrukken.

Als u wat onaanvaardbaar papierformaat kiezen, wordt een getrimde print bewerkstelligd. Op het linker menu.

Ervan uitgaande dat uw gadget nauwkeurig is geïntroduceerd, zou deze in de rundown moeten verschijnen.

Selecteer de. Opmerking: selecteer vriendelijk het papierformaat waarnaar wordt verwezen op de papieren rol die expliciet wordt voorgesteld voor dymo labelwriter 450 printers.

De hier aanbevolen maat is de basisgrootte. Uw papierformaat zou niet precies moeten zijn waarnaar in deze assistent wordt verwezen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.