Hoe Schroef Je Iets Los Zonder Een Sleutel?

hoe schroef je iets los zonder een sleutel? – dus je wordt betrapt in een uitzonderlijk teleurstellende omstandigheid waar je echt een bevestigingsmiddel moet losschroeven, maar de sleutel die je hebt is een onaanvaardbare grootte.

Je hebt geen van die nuttige beweegbare sleutels (je zou er waarschijnlijk een moeten krijgen), dus wat doe je? is het niet vanzelfsprekend? je vormt een slordige sleutel van een moer en schroef! dit is waarschijnlijk waarschijnlijk de meest scherpzinnige stunt die ik al een tijdje heb gevonden.

Houd het extra bevestigingsmiddel op een vlak vlak over de schroef die naar de verwezen en daarna de moer wordt verwezen totdat u een behoorlijke vaste handgreep hebt op die irritante eerste bevestigingsmiddel.

Moment sleutel! dan kunt u op dat moment uw ten onrechte geschatte sleutel gebruiken als een schakelaar of handvat, zodat u zoveel kunt losschroeven dat u misschien wilt zonder uw vingers te schaden.

Hoe het ook zij, uiteraard kan deze stunt ook werken aan de kans dat je geen enkele sleutels hebt. Deze snelle video van reddit toont onberispelijk deze briljante kleine stunt.

Het is allemaal in het spaans, maar toch ontspannen, je hoeft niet echt te begrijpen wat er wordt gezegd om een ​​grip te krijgen op wat er gebeurt.

Inderdaad, zelfs de grootste woningverbeteringsnoot kan inderdaad niet noodzakelijkerwijs in elk geval een taak behandelen, wanneer de juiste apparaten niet in de buurt zijn.

Vooral irritant wanneer u gewoon het niveau op uw fiets moet repareren. Bovendien krijg je eindelijk alles aan het rollen: na de eindeloze tijd die nodig is om te achtervolgen en daarna niet het juiste instrument opsporen.

In elk geval is er een stunt die u kan helpen bij het elimineren van een bout zonder de rechter sleutel.

Absoluut verbazingwekkend!.

Leave a Comment

Your email address will not be published.