Hoe Schakel Ik Snap Uit Naar Het Rooster In Indesign?

hoe schakel ik snap uit naar het rooster in indesign? – adobe indesign is een van mijn beslissingsapparatuur tijdens het plannen van op print gebaseerde projecten.

Ik ben over het algemeen als indeigering en voel me goed met zijn klantervaring. Dat gezegd hebbende, er zijn die plakkerige kleine problemen in indesign (op dezelfde manier als voor alle doeleinden elke toepassing) die dingen af ​​en toe lastig maken dan ze zouden moeten zijn tijdens het maken van een rapport.

In ondubbelzinnige omstandigheden kan “snap to” een van die verergeringen zijn. Probeer me niet verkeerd te begrijpen, snappen is een fundamenteel element in elke opmaaktoepassing.

Het is ongelooflijk nuttig voor exacte ontwerparrangement en ik zou geen wens hebben om zonder te werken.

Dit is een uitgenodigde opstelling die precies het beoogde effect heeft, ervan uitgaande dat u de macintosh -variant van indesign gebruikt.

Ik probeerde iets heel vergelijkbaars “stunt” met een meer doorgewinterde weergave van indesign (cs6) die op een van onze windows -werkstations draaide om te ontdekken dat ik niet kon uitschakelen en tegelijkertijd de “control” -toets vasthield.

Dit element zou kunnen zijn opgenomen als gevolg van innovatieve cloudvormen van indesign voor de pc, maar ik ben er niet rekening mee.

Een ander document gemaakt zonder pixel matrix snap empowered en stak het vakmanschap erin. Had nog steeds problemen met het aanpassen van focus nauwkeurig.

Harumph!.

Hoe Schakel Ik Snap Uit Naar Gidsen?

Andere objecten tonen gidsen in het midden of de randen. Om de SNAP -optie in te schakelen, kiest u ARECTIE> Snap naar gidsen; Of houd de opdrachttoets (⌘) ingedrukt om snel in-/uit te schakelen. Kies voor het helpen van het raster om het raster te helpen. Snap> Snap naar Grid. Om het zicht van het rooster in/uit te schakelen, kiest u RANCEER> RETSEN TOWEN.

Hoe Kan Ik Snappen In Indesign Mogelijk Maken?

1 Juiste antwoord om naar de marges te gaan: View> Grids & Guides> Snap naar gidsen.

Hoe Schakel Ik Gidsen In Indesign Uit?

Toon of verbergen liniaalgidsen

 1. Zorg ervoor dat u in de lay -outweergave bent; Klik indien nodig op het tabblad Lay -outweergave bovenaan het deelvenster Bewerken.
 2. Kies View> Grids & Guides> Toon/verbergen gidsen.
 3. Hoe Schakel Ik Snap Uit Naar Het Rooster?

  Schakel de snap permanent uit naar het rooster

  1. Klik op het tabblad View in het lint.
  2. Klik in de showgroep in het dialoogvenster Launcher in de rechteronderhoek van de groep. Er verschijnt een dialoogvenster.
  3. Schakel snapobjecten uit naar het rooster. Als u op SET als standaard klikt, wordt SNAP naar het rooster voor alle presentaties uitgeschakeld.
  4. Klik op OK.
  5. Hoe Schakel Ik Snap Uit Naar Gidsen In Woord?

   Schakel de snap-to-opties aan de rechterkant van het lint uit en selecteer Formaat> Uitlijning> Grid-instellingen. Het dialoogvenster Raster en Guides verschijnt. Om de SNAP -objecten naar het rooster uit te schakelen wanneer de rasterlijnen niet worden weergegeven of objecten naar andere objecten instellingen worden weergegeven, wist u de respectieve doos.

   Hoe Kom Ik Af Van Snap Naar Geometrie In Visio?

   Klik op het tabblad View, in de groep Visual Aids op het dialoogvenster Launcher. Op het tabblad ALGEMEEN, onder actief actief, wisselen het selectievakje Snap om Snap te deactiveren of selecteer Snap om Snap te activeren. Selecteer onder Snap to, selecteer de tekenelementen waarmee u zich wilt laten klikken in uitlijning en klik vervolgens op OK.

   Hoe Kom Ik Af Van Richtlijnen In Indesign?

   Om alle gidsen op uw pagina te verwijderen of te verspreiden, drukt u eerst op Command-Option-G/Ctrl-Alt-G om alle gidsen te selecteren en drukt u vervolgens op Delete. Als alternatief kunt u de lay -out> Gidsen maken, het selectievakje Verwijderen van bestaande liniaalgidsen inschakelen en klik op OK.

   Hoe Schakel Ik Snap Uit Naar Gidsen In Indesign?

   U kunt dit probleem zeker corrigeren door “View> Grids & Guides> Snap to Guides” te selecteren in het menu en de functie “Snap to Guides” te controleren.

   Wat Is De Snelkoppeling Om Rasterlijnen In Indesign Te Verbergen?

   Persoonlijk heb ik moeite om de snelkoppeling te onthouden om baseline -rasters in InDesign te tonen/verbergen. Het is opdracht+optie+'(Mac) of Ctrl+Alt+’ (Windows). Natuurlijk kon ik de tijd nemen om een ​​aangepaste snelkoppeling toe te voegen die meer memorabel was.

   Hoe Zie Je Een Voorbeeld Zonder Gidsen In Indesign?

   Schakel tussen de normale en preview -modus met “W” deze modus verwijdert alle gidsen en lijnen die een duidelijk beeld van uw ontwerp blokkeren. Naarmate je beter en comfortabeler wordt met InDesign, kun je steeds meer in deze modus ontwerpen!

   Hoe Snap Je Naar Baseline Raster In Indesign?

   Open het paragraafpaneel (venster> Type en tabellen> paragraaf). Plaats uw typetool (t) cursor in een van de tekstframes om tekst aan het raster te maken of alle tekst te markeren waarnaar u de actie wilt toepassen. Klik vervolgens op de knop Uitlijning op de basislijnraster in de rechteronderhoek van het paragraafpaneel.

   Hoe Vergrendel Ik Een Raster In Indesign?

   Vergrendel of ontgrendel objecten

   1. Selecteer het object of de objecten die u op zijn plaats wilt vergrendelen.
   2. Doe een van de volgende: om de objecten te vergrendelen, kies Object> Lock. Om een ​​object te ontgrendelen, klikt u op het pictogram Vergrendelen. Om de objecten op de huidige spread te ontgrendelen, kiest u Object> Alles ontgrendeld op spread.
   3. Hoe Vergrendelt U Zich Tot Het Baseline -Raster?

    Lijn alleen de eerste regel uit op het baseline -raster

    1. Selecteer de paragrafen die u wilt uitlijnen.
    2. Kies alleen de eerste regel uitlijn op het rooster in het menu van het paragraaf of het bedieningspaneel.
    3. Klik in het paragraafpaneel of het configuratiescherm op afstemming op het baseline -raster.
    4. Snap Niet Naar Baseline Raster -Indesign?

     Zoals Peter Kahrel al al zei, is Align to Grid een paragraafopmaakfunctie. Als er geen* paragraafstijl wordt gebruikt, selecteert u de paragrafen die u niet wilt uitlijnen en de functie uit het paragraafpaneel uitschakelen. Deze functie is ook verkrijgbaar bij het eigenschappenpaneel (InDesign CC 2019 en hoger).

     Waarom Snapt Cad Het Raster?

     Het raster helpt u objecten uit te lijnen en de afstanden daartussen te visualiseren. Het rooster is niet uitgezet. Grid Snap beperkt de beweging van het vizier tot intervallen die u definieert. Wanneer SNAP wordt ingeschakeld, lijkt de cursor zich te hechten of “snappen” aan een onzichtbaar rechthoekig rooster wanneer u objecten maakt of wijzigt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.