Hoe Schakel Ik De Verbetering Van Klantervaring Microsoft Uit?

hoe schakel ik de verbetering van de klantervaring van microsoft uit? – houd toezicht op beveiliging: windows client experience improvement program en komende webcorrespondentie.

Overzicht: gebruik van het windows client experience improvement program in een toezicht op het klimaat.

Hoe het windows client -ervaringsprogramma spreekt met een webpagina op internet. Dit punt geeft weer hoe het verbeteringsprogramma van windows client -ervaring op internet overbrengt en het verduidelijkt ondernemingen voor take to take to repriction, control of forvall die correspondentie in een associatie met tal van klanten.

Het windows client experience improvement program (ceip) is een opzettelijk programma dat gegevens verzamelt over hoe individuen windows gebruiken.

Ceip verzamelt gegevens over ontwerpinstellingen, apparatuurregelingen en gebruik, en de ervaringen van de klant met het werkkader zonder hun ondernemingen op de pc binnen te dringen.

De verzamelde gegevens helpen microsoft bij het verder ontwikkelen van de hoogtepunten die het meest worden gebruikt en antwoorden geven op normale problemen.

In een toezicht op het klimaat loopt het windows client -ervaringsprogramma op voorwaarde dat een opzichter besluit een interesse te tonen.

U kunt ervoor kiezen om het programma op alle pc’s te handicapen. U kunt dit doen door gebruik te maken van de verzamelstrategie of door een responsdocument te gebruiken met een onbeheerd establishment.

Hoe Schakel Ik Windows Customer Experience Improvement Program Uit?

Procedure

 1. Start in het Windows 7 of Windows 8 -besturingssysteem het bedieningspaneel en klik op Actiecentrum> Actiecentruminstellingen wijzigen.
 2. Klik op Instellingen voor verbeteringsprogramma’s voor klantervaring.
 3. Selecteer Nee, ik wil niet deelnemen aan het programma en klik op wijzigingen opslaan.
 4. Hoe Schakel Ik De Microsoft -Ervaring Uit?

  Tik op de Windows-key op het computertoetsenbord, typ GPEDIT. MSC en druk op enter. Navigeer in de padcomputerconfiguratie> Beheersjablonen> Windows -componenten> Cloudinhoud. Klik op “Schakel Microsoft Consumer Experience uit”.

  Hoe Neem Ik Me Af Van Ceip?

  Schakel CEIP uit van taakplanner nu op het linkerpaneel, navigeer naar de map “Taakplannerbibliotheek -> Microsoft -> Windows -> Application Experience.” Zodra u hier bent, selecteert u alle taken in het middelste paneel, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de optie “Uitschakelen”. Dat is het.

  Wat Is Een Verbeteringsprogramma Voor Klantervaring?

  Het Customer Experience Improvement Program (CEIP) is een discrete functie die uw computersystemeninformatie en gebruikspatronen verzamelt en teruggeeft naar Microsoft. Microsoft zorgt ervoor dat dit programma geen persoonlijke informatie verzamelt, maar er is geen manier om te verifiƫren wat het verzendt.

  Hoe Schakel Ik De Verbetering Van De Klantervaring Van Microsoft Uit?

  Vouw de computerconfiguratie uit, vouw het beleid uit (indien aanwezig), breid administratieve sjablonen uit, breid het systeem uit, breidt internetcommunicatiebeheer uit en klik vervolgens op internetcommunicatie -instellingen. Dubbelklik in het Detailvenster Dubbelklik de Windows-verbeteringsprogramma voor klantervaring en klik vervolgens op ingeschakeld.

  Hoe Houd Ik Me Af Voor Het Verbeteringsprogramma Van De Klantervaring In Windows 10?

  Type Gpedit. MSC en klik op OK om de lokale groepsbeleidseditor te openen. Dubbelklik aan de rechterkant op het beleid van de Windows Uit Windows Customer Experience Improvement Program. Selecteer in de linkerkant de optie ingeschakeld om het beleid uit te schakelen.

  Hoe Schakel Ik Ceip Uit?

  Start in het Windows 7 of Windows 8 Guest -besturingssysteem het configuratiescherm en klik op Actiecentrum> Actiecentruminstellingen wijzigen. Klik op Instellingen voor verbeteringsprogramma’s voor klantervaring. Selecteer Nee, ik wil niet deelnemen aan het programma en klik op Wijzigingen opslaan.

  Hoe Kom Ik Af Van De Microsoft -Ervaring?

  Schakel de Microsoft Consumer Experience

  1. Open Group Policy Editor uit (Gpedit.
  2. Navigeer naar de volgende branch:
  3. Lokaal computerbeleid >> Beheerderssjablonen >> Windows Componenten> > Cloud -inhoud.
  4. Rechts, dubbelklik of tik op Dubbele tik op Microsoft Consumer Experience.
  5. Selecteer Ingeschakeld.
  6. Klik op OK wanneer klaar. < /li>

   Wat Doen Het Uitschakelen Van Microsoft Consumer -Ervaringen?

   Wat is dit? Als u deze beleidsinstelling inschakelt, zien gebruikers niet langer gepersonaliseerde aanbevelingen van Microsoft en meldingen over hun Microsoft -account. Als u deze beleidsinstelling uitschakelt of niet configureert, kunnen gebruikers suggesties zien van Microsoft en meldingen over hun Microsoft -account.

   Hoe Kan Ik Voorkomen Dat Microsoft Me Bespioneert?

   Hoe uit te schakelen:

   1. Ga naar instellingen en klik op privacy en vervolgens activiteitsgeschiedenis.
   2. Schakel alle instellingen uit zoals weergegeven in de afbeelding.
   3. Raak duidelijk onder Clear Activity geschiedenis om de eerdere activiteitsgeschiedenis te wissen.
   4. (optioneel) Als u een online Microsoft -account hebt.
   5. Hoe Schakel Ik Het Verbeteringsprogramma Van De Klantervaring Uit?

    Procedure

    1. Start in het Windows 7 of Windows 8 -besturingssysteem het bedieningspaneel en klik op Actiecentrum> Actiecentruminstellingen wijzigen.
    2. Klik op Instellingen voor verbeteringsprogramma’s voor klantervaring.
    3. Selecteer Nee, ik wil niet deelnemen aan het programma en klik op wijzigingen opslaan.
    4. Hoe Schakel Ik Ceip In Vmware Uit?

     Procedure

     1. Klik op het SDDC Manager -dashboard op Beheer> VMware CEIP.
     2. Selecteer om CEIP in te schakelen de VMWARE -klantervaring Verbeter de programma -optie.
     3. Om uit te schakelen CEIP, Deselecteer de Join the VMware Customer Experience verbeteren de programma -optie.
     4. Hoe Schakel Ik Het Windows 10 -Verbeteringsprogramma Voor Klantervaring Uit?

      Type Gpedit. MSC en klik op OK om de lokale groepsbeleidseditor te openen. Dubbelklik aan de rechterkant op het beleid van het UNVERBETERING van Windows Customer Experience Improvement Program. Selecteer in de linkerkant de optie ingeschakeld om het beleid uit te schakelen.

      Wat Is Het Verbeteringsprogramma Van Windows Customer Experience?

      Het Windows Customer Experience Improvement Program (CEIP) is een vrijwillig programma dat informatie verzamelt over hoe mensen Windows gebruiken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.