Hoe Rot Ik Mijn Android Telefoonscherm?

hoe rot ik mijn android -telefoonscherm? – een samsung -agent, beste case scenario, aankoop zal bellen om uw system s10 -test te plannen.

Als het niet te veel problemen is, deel dan uw postdistrict om een ​​goede aankoop te vinden om uw volgende telefoon te evalueren.

Een samsung -agent, best case scenario, aankoop kan een individuele tentoonstelling instellen voor uw volgende wereldgadget.

Bied uw postdivisie vriendelijk aan om een ​​close by best purchase area op te sporen. , onze samsung -agent, moet je bekend zijn, zodat ze je kunnen helpen beter.

, onze samsung -afgevaardigde, het beste case -scenario, aankoop, moet je bewust zijn van een individuele tentoonstelling op je volgende systeemgadget.

Op het moment dat deze beschikbaarheidsinstelling is ingeschakeld, draait het scherm van nature wanneer u uw gadget tussen weergave en scènepositie verplaatst.

In het geval dat u talkback gebruikt, moet u auto-pivot uitschakelen, omdat het draaien van het scherm gesproken kritiek kan belemmeren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.