Hoe Reset Ik Mijn Yale Nummervergrendeling?

hoe reset ik mijn yale -nummervergrendeling? – het hebben van een yale slrewd lock op uw huis kan een heleboel voordelen bieden voor rechtlijnigheid (of weigering) van toegang, maar hier en daar komen omstandigheden naar voren waar u het slot wilt resetten.

Op het moment dat u uw telefoon bent kwijtgeraakt of naar een huis verhuisde met een huidige yale savvy lock op de ingang.

Misschien zijn u toegang tot codes aangetast. Of aan de andere kant beweeg je en moet je het slot meenemen. Misschien is het slot vreemd gestopt met werken en voordat je het in de steek laat, moet je het resetten en controleren of dat het de problemen oplossen.

Alles wat de uitleg, sluw, sloten over grote component gereset capaciteiten en dit is de manier waarop je een productielijn uitspeelt op een yale savvy lock.

Deze reset-aanwijzingen omvatten een paar yale shrewd locks met en zonder de ontwikkelingsmodules (z-wave, zigbee en interface tegen augustus): [foto].

Openbaring: als amazon/google -partner zou ik kunnen verkrijgen van kwalificerende aankopen. Mogelijk moet u de industriële faciliteit de google home u00d7 yale lock resetten om enkele problemen te bepalen, zoals een lethargic -toetsenbord, netwerkproblemen of een verwaarloosd deskundige wachtwoord.

In het geval dat u het slot naar een andere ingang of huis verplaatst, moet u ook een productielijn opnieuw instellen.

Hoe Reset Ik Mijn Yale -Deurslotcode Zonder Mastercode?

Verwijder de montageplaat om de resetknop te onthullen, die zich aan de linkerkant van de kabelconnector bevindt. Houd de resetknop ingedrukt terwijl u de batterijen inzet. Blijf de resetknop ingedrukt totdat het licht rood wordt en het slot zegt: “Een moment, wist alle instellingen.” Laat de resetknop los.

Wat Is De Standaard Mastercode Voor Een Yale Lock?

U moet de reset -procedure voltooien om het slot terug te brengen naar de standaardinstelling van ‘123456’ Zie de onderstaande afbeeldingen. Volg de instructies eenmaal voltooid om een ​​nieuwe pincode in te stellen.

Wat Is De Hoofdcode Voor Een Yale Lock?

Het slot zal 12 keer piepen, gevolgd door een driedelige oplopende piep. Wacht 10 seconden en er zal een tweekleurige geluid worden gehoord. De hoofdcode is nu ingesteld op 123456 en alle codes, kaarten/tags en FOB’s worden verwijderd.

Hoe Verwijder Je Een Deurcode?

Gebruikerscodes verwijderen

 1. Druk op de programmaknop.
 2. Druk op de knop Vergrendelen.
 3. Voer gebruikerscode in om te verwijderen.
 4. Druk op de knop Vergrendelen.
 5. Voer de gebruikerscode opnieuw in om te verwijderen.
 6. Druk op de knop Vergrendelen.
 7. Als het toetsenbord een keer groen flasht en hoort u 1 piep (als u schakelaar #3 is ingeschakeld).
 8. Hoe Reset Ik Mijn Yale Lock Zonder Mastercode?

  Verwijder de montageplaat om de resetknop te onthullen, die zich aan de linkerkant van de kabelconnector bevindt. Houd de resetknop ingedrukt terwijl u de batterijen inzet. Blijf de resetknop ingedrukt totdat het licht rood wordt en het slot zegt: “Een moment, wist alle instellingen.” Laat de resetknop los.

  Hoe Ontgrendel Ik Mijn Yale -Deurcode?

  Invoercode ontgrendelt de deur

  1. Open de Yale Access -app en ga naar toetsenbordinstellingen.
  2. Selecteer de optie om het toetsenbord te ontkoppelen (Opmerking: moet binnen Bluetooth -bereik zijn)
  3. Nadat u de optie Bescheiden selecteert, krijgt u een 4 -cijferige code verzonden om het toetsenbord fysiek te resetten.
  4. Hoe Krijg Ik Een Yale Lock -Gastcode?

   Open de Yale Access -app en selecteer het gastenpictogram in het menu rechtsonder in het scherm. Selecteer Uitnodigen en kies vervolgens een uitnodigingoptie. Voer het telefoonnummer van de gast in of selecteer ze in de lijst van uw contactpersoon om ze uit te nodigen om uw slot te gebruiken.

   Hoe Verwijder Je De 4 -Cijferige Code Op Een Schlage -Slot?

   Hoe de 4 -cijferige code op een schlage -slot

   1. te verwijderen, voer de programmeercode in die bij het systeem is geleverd.
   2. Druk vervolgens op de knop “Schlage” en de knop “2” tegelijkertijd om een ​​vorige invoercode te verwijderen – de knop “Schlage” flitst en piept drie keer.
   3. Hoe Reset Ik Mijn Oude Yale Lock?

    Hoe reset ik mijn vergrendeling in de fabriek? Het menu Instellingen (versnellingspictogram).

   4. Selecteer het apparaat dat u wilt resetten.
   5. Scroll naar de fabrieksreset.
   6. Selecteer Reset Lock.
   7. Wat Is De Hoofdcode Voor Yale Lock?

    Blijf op de R-knop drukken terwijl u de batterij weer invoegt. Het slot wordt 12 keer piept, gevolgd door een driedelige oplopende piep. Wacht 10 seconden en er zal een tweekleurige geluid worden gehoord. De hoofdcode is nu ingesteld op 123456 en alle codes, kaarten/tags en FOB’s worden verwijderd.

    Waar Is De Qr -Code Op Een Yale -Deurslot?

    Yale verzekert Lock® met Wi-Fi Scan de QR-code op de Quick Start Guide of op uw verpakking. Als u uw QR -code niet kunt vinden, tikt u op “Kan de code niet scannen?” en voer uw serienummer in (begint met M1). Het serienummer is te vinden op uw witte slimme module.

    Hoe Wijzigt U De 4 -Cijferige Code Op Een Deurslot?

    Hier leest u hoe u dat doet:

    1. Stap 1: Voer uw huidige programmeercode in en wacht op 3 oranje lichten van de schlage -knop, gevolgd door 3 piepjes.
    2. Stap 2: Druk op de schlage -knop en druk vervolgens op 2.
    3. Stap 3: Voer nu de 4 -cijferige code in die u wilt wijzigen en wacht tot de schlage -knop 3 maal 3 oranje lichten knippert en piept.
    4. Hoe Wijzig Ik Mijn 4 -Cijferige Code Op Schlage Keyless -Invoer?

     Hoe wijzig ik de 4-cijferige code op een Schlage-slot?

     1. Stap 1: Druk tegelijkertijd op de Schlage-knop en nummer 1.
     2. Stap 2: Voer uw nieuwe viercijferige code in .
     3. Stap 3: Voer uw nieuwe code opnieuw in.
     4. Hoe Verander Ik Mijn Oude Yale Lock -Code?

      Hoe reset ik mijn vergrendeling in de fabriek? Het menu Instellingen (versnellingspictogram).

     5. Selecteer het apparaat dat u wilt resetten.
     6. Scroll naar de fabrieksreset.
     7. Selecteer Reset Lock.
     8. Waarom Werkt Mijn Yale -Toetsenbord Niet?

      Controleer dat de batterijen correct worden geïnstalleerd en georiënteerd (polariteit) in de batterijbehuizing. Controleer of de batterijen in goede staat zijn; Vervang batterijen* indien ontladen. Controleer of de kabel volledig is aangesloten en niet bekneld is.

Leave a Comment

Your email address will not be published.