Hoe Reinig Je De Koper Minerale B Pan?

hoe reinig je de koper minerale b pan? – koolstofstaalgerecht is de koekenpan die alles doet, waar braden, barbecuen, sautu00e9ing en zingen betrokken zijn.

Wanneer ze zeer zijn voorbereid, zijn onze koolstofstaalcontainer in principe zo gevaarlijk als een ongerepte anti -aanbak met betere singe en met praktisch geen ontworpen dekking.

Beveiligd met onze unieke bijenwas die uw koekenpan afwerkt, zal oxidatie tijdens de verzending doorstaan ​​en helpen met het smaaksysteem.

We zijn misschien eenzijdig, maar ze zijn de absoluut beste container die er is. Tragisch genoeg kan roest soms op uw koolstofstalen container verschijnen.

Veeg uw container naar beneden met een bescheiden hoeveelheid olie en bewaar op een droge plek om te roesten met een bescheiden hoeveelheid olie.

Beperk corrosief gebruik en monteer serieuze krachtgebieden voor een op uw gerecht. Bij de kans dat roest vormt, raden we aan om een ​​roestreiniger en een niet-rough-schuurborstel te gebruiken om deze te elimineren, en daarna schoon te maken en uw patina opnieuw te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.