Hoe Programmeer Je Een Deeltjesfoton?

hoe programmeer je een deeltjesfoton? – gefeliciteerd met het zijn van een eigenaar van een glanzend nieuwe molecuulgadget! voel je vrij om de zaak te openen.

U kunt de verschillende add -ons van de eenheid zien en naar de foton -gegevensblad kijken bij de kans op de kans die u leuk vindt!.

In het geval dat u een webknop heeft, leest u dit onderdeel door om alles te laten rollen en uw gadget te associëren en vervolgens te stuiteren naar de instructie -oefening van de webknop voor meer punt voor puntgegevens.

Hiertoe heeft u uw gadget gekocht – de wi -fi -module kan uw foton met het web spreken.

Het interfaceert uw gadget op dezelfde manier naar het web dat uw mobiele telefoon kan associëren met een wifi -organisatie.

Probeer niet naar beneden te duwen op de module van het foton. Dit doet dit een reset af en is voor het grootste deel niet geweldig voor het foton.

De microcontroller is de geest van uw gadget. Het leidt uw product en instrueert uw model.

Helemaal niet zoals uw pc, het kan één applicatie uitvoeren (vaak firmware of een ingevoegde toepassing genoemd).

Deze toepassing kan basic zijn (slechts een paar regels code), of uitzonderlijk gecompliceerd, afhankelijk van wat u moet doen.

De microcontroller werkt samen met de rest van de wereld met behulp van pennen. Pinnen zijn de info- en resultaatgedeelten van de microcontroller die aan de zijkanten van uw gadget worden ontdekt.

Gpio -pinnen kunnen worden gesneden naar sensoren of knoppen om aandacht te schenken aan de wereld, of ze kunnen worden gesneden tot lichten en signalen om de wereld op te volgen.

Er zijn bovendien pinnen om u in staat te stellen uw gadget of stroommotoren en resultaten te besturen buiten uw gadget.

Er zijn pinnen voor sequentiële/uart -correspondentie en een pin voor het resetten van uw gadget.

Wat Kan Ik Doen Met Een Deeltjesfoton?

Deeltjesfoton is een klein IoT-apparaat met ingebouwde wifi die kan worden gebruikt om IoT-projecten te bouwen. Deeltjesfoton maakt deel uit van het deeltjesecosysteem dat een geïntegreerde omgeving biedt om IoT -projecten te bouwen en in te zetten. Bovendien ondersteunt het cloudconnectiviteit zodat we deeltjesfoton uit de wolk kunnen regelen.

Welke Programmeertaal Gebruikt Deeltjes?

Programmeren met de deeltjes IDE kunt u nog steeds I/O -pinnen regelen met behulp van digitalwrite, analogread en andere bekende functies. Hoewel de Arduino IDE echter is gebaseerd op de C -programmeertaal, gebruikt de deeltjes IDE de C ++ programmeertaal die, hoewel behoorlijk compatibel met de meeste C -code, zijn verschillen heeft.

Hoe Voed Je Deeltjesfoton?

Stroom. Stroom naar het foton wordt geleverd via de ingebouwde USB-micro B-connector of direct via de VIN-pin. Als het vermogen rechtstreeks aan de VIN -pin wordt geleverd, moet de spanning worden gereguleerd tussen 3,6 VDC en 5.5VDC.

Waar Wordt Een Deeltjesfoton Voor Gebruikt?

Deeltjesfoton: wi-fi Het foton is een klein wifi IoT-apparaat van $ 19 voor het maken van verbonden projecten en producten voor het internet der dingen. Het is gemakkelijk te gebruiken, het is krachtig en het is verbonden met de cloud. Het bord wordt aangedreven door een cypress wifi-chip naast een krachtige STM32-arm cortex M3 microcontroller.

Hoe Claim Je Deeltjesfoton?

Mobiele app -instructies

 1. Open de mobiele deeltjes -app.
 2. Login of maak een nieuw account als u er nog geen hebt.
 3. Op de “Uw apparaten “Scherm, klik op de”+”in het rechts rechts om een ​​nieuw apparaat toe te voegen.
 4. Selecteer de optie” Photon “.
 5. Sluit uw apparaat aan op de stroom met een USB-kabel.
 6. Welke Taal Gebruikt Deeltjesfoton?

  Het deeltjesfoton is geprogrammeerd in C ++ met bijna identieke naamgevingsconventies voor het Arduino -bereik van boards. Dit betekent dat code is geschreven voor de Arduino kan worden gekopieerd en op het foton kunnen worden geplakt met slechts kleine wijzigingen nodig (bijvoorbeeld pincodes).

  Welke Is De Processor Op Deeltjesfoton?

  Kenmerken van deeltjesfoton: processor: STM32F205 120MHz arm cortex M3. Geheugen: 1MB Flash, 128KB RAM. RGB-status LED aan boord.

  Welke Taal Is Deeltje?

  Een deeltje is een woord dat een grammaticale functie heeft, maar niet past in de belangrijkste spraakonderdelen (d.w.z. zelfstandig naamwoord, werkwoord, bijwoord). Deeltjes veranderen niet. De infinitieve ‘naar’ in ‘vliegen’ is een voorbeeld van een deeltje, hoewel het ook kan werken als een voorzetsel, b.v. ‘Ik ga volgende week naar Spanje’.

  Welke Taal Gebruikt Deeltjesargon?

  De argon en alle mesh -apparaten gebruiken C/C ++ voor ontwikkeling, enigszins gebaseerd op het Arduino -bedradingsraamwerk.

  Welke Taal Gebruikt Cern?

  CERN is een twee-tachtig organisatie, met Frans en Engels als werktalen. Het is belangrijk om op zijn minst enige kennis te hebben van een van deze twee talen wanneer u solliciteert: de specifieke taalvereisten worden verstrekt in de vacature die u aanvraagt.

  Welke Taal Gebruikt Photon?

  De programmeertaal die wordt gebruikt om het foton te programmeren, wordt C genoemd. In dit hoofdstuk leert en begrijpt u enkele van de basisprogrammeertermen met behulp van deze taal. U kunt gebruiken wat u hier leert en dit toepassen op de meeste firmware die u in het hele boek zult schrijven.

  Hoe Programmeer Je Een Deeltjesfoton?

  Dit opent in een nieuw venster.

  1. Stap 1: Power op uw apparaat. Sluit de USB -kabel aan op uw stroombron.
  2. Stap 2A: Verbind uw foton met internet met behulp van de Setup -webtoepassing. Ga naar setup.particle.io.
  3. Stap 2b: Verbind uw foton met internet met uw smartphone. Open de app op uw telefoon.
  4. Stap 3: knipper een LED!
  5. Hoe Stroom Je Van Het Deeltjesargon?

   USB POORT. De USB -poort is de gemakkelijkste manier om het argon op te schakelen. Zorg ervoor dat de USB -poort minimaal 500 mA kan bieden. De stroom van de USB wordt gereguleerd naar 3,3 V door de aan boord Torex XC9258A Step-Down Regulator.

Leave a Comment

Your email address will not be published.