Hoe Praat Je Met Frank In Alcatraz?

hoe praat je met frank in alcatraz? – trek de kopcilinder opzij om met eerlijk te praten, zodat deze stopt en de waterstrepen.

Draai vervolgens op dat moment de ring (ik heb niet het mistige idee wat het is) aan de rechterkant en elimineer de cilinder.

De bewegende ingang is vergrendeld en de wachter zal je niet helpen bij het openen ervan! de opstelling is zinloos, maar dat is alles wat er is – houd één vinger naar rechts en gebruik nog een vinger om de weg naar links te schuiven.

Je moet erop vertrouwen dat de watchman het eerst zal negeren. Schuif dan op dat moment de metalen artikelplaat uit het werkgebied.

Terwijl de wachter er is, haal je de metalen locator eruit en snijd je deze met een schaar! hoe laat je je lijn vallen terwijl je wegkomt van alcatraz?.

Je moet de metalen lijn afgaan. Om dit te doen, stel je voor dat twee vingers handen zijn.

Kijk je aan en stort naar beneden. Eén vinger zou constant contact moeten opnemen. De manier om met eenvoudig te praten is over de toplijn om het legitiem perspectief te stoppen, laat het stoppen en glimmen van het water.

Draai vervolgens de ring (ik realiseer me niet wat het is) op legitiem gezichtspunt en trek de lijn naar buiten.

De ingang van de cel zit vast en de poortwachter zal je niet openstellen! het antwoord is idioot, maar hier gaat het: je moet de ene vinger op de verdeler naar de juiste houden en een andere vinger gebruiken om de ingang naar één kant open te glijden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.