Hoe Plant Je Een Stardew Vallei Sinaasappelboom?

hoe plant je een stardew vallei sinaasappelboom? – de sinaasappelboom is een soort natuurlijke productboom. het vereist 28 dagen om zich te ontwikkelen tot ontwikkeling, waarna het elke dag in het late voorjaar één sinaasappel zal leveren.

Het kan het brandpunt van een 3×3 vierkant invullen, waarvan elk vierkant volledig vrij wordt gehouden van items, dek en grondgebiedhoogtepunten (gras tellen).

Het 3×3 -raamwerk mag het 3×3 -rooster van een andere natuurlijke productboom niet bedekken. Voor elk hele jaar na de ontwikkeling zullen biologische productbomen een uitstekend biologisch product creëren, tot de iridium -sterrenkwaliteit na drie jaar.

Merk op dat de 3×3 vierkant rond de boom niet duidelijk hoeft te worden gehouden zodra de boom volledig is ontwikkeld.

Wanneer ze tijdens een storm door de bliksem worden getroffen, zal een natuurlijke productboom 4 dagen kolen creëren in plaats van natuurlijk product.

De natuurlijke productboom heeft zich 28 dagen nodig om zich te ontwikkelen, waarna één organisch product elke dag wordt geleverd tijdens het seizoen.

Voorafgaand aan het verzamelen van het biologische product, kan het al drie dagen vergaren. Natuurlijke productbomen hebben geen water nodig, en ze bijten het stof niet in de koudere tijd van het jaar.

Spelers kunnen altijd organische productboefjes oprichten, waardoor ze zich kunnen voorbereiden op het oogst van het volgende seizoen door te planten.

Hoe Zet Je Een Stardew Valley Fruit Tree Op?

Fruit jonge boompjes groeien tijdens elk seizoen, waardoor spelers kunnen planten en zich kunnen voorbereiden op het komende seizoen om fruit te dragen. Elke fruitboom moet in het midden van een helder 3×3 grondgebied worden geplant om te groeien, hoewel ze naast een permanente structuur kunnen worden geplaatst (d.w.z. huis of kas).

Hoe Begin Je Een Sinaasappelboom?

Kweek een sinaasappelboom uit een pip!

 1. Bespaar je sinaasappelzaden.
 2. Bereid een container voor met steriele potgrond.
 3. Plant de zaden 1/2 inch onder de potgrond.
 4. Bedek de beker met een plastic zak of plasticfolie.
 5. Bewaar de pot op een warme plaats.
 6. Ga naar een zonnig gebied en verwijder de PL.
 7. Veel succes!
 8. Hoe Verbouw Je Een Sinaasappelboom Stap Voor Stap?

  Kweek een sinaasappelboom uit een pip!

  1. Bespaar je sinaasappelzaden.
  2. Bereid een container voor met steriele potgrond.
  3. Plant de zaden 1/2 inch onder de potgrond.
  4. Bedek de beker met een plastic zak of plasticfolie.
  5. Bewaar de pot op een warme plaats.
  6. Ga naar een zonnig gebied en verwijder de PL.
  7. Veel succes!
  8. Hoe Verbouw Je Stardew Valley -Bomen?

   Planting en groeiende bomen Normale bomen moeten elk ander vierkant worden geplaatst, in een patroon zoals txtxtx dat ook op een verticaal niveau moet worden herhaald. Ze groeien het hele jaar door en nemen maximaal 12 dagen om te rijpen, zolang de ene lege ruimte wordt gewist zodra het een jonge boompje is geworden.

   Wat Is De Meest Winstgevende Fruitboom In Stardew?

   Als je dat doet, is banaan de meest winstgevende boom; Het is iets beter dan perzik en granaatappel. Als u op mobiel bent/geen 1.5 heeft, zijn Peach en Granaatschap het beste.

   Hoe Verbouw Je Een Appelboom In Een Stardew -Vallei?

   De appelboom is een soort fruitboom. Het duurt 28 dagen om tot volwassenheid te groeien, waarna het elke dag tijdens de herfst één appel zal produceren. Het kan alleen groeien in het midden van een 3×3 vierkant, waarvan elk vierkant volledig vrij moet worden gehouden van objecten, vloeren en terreinkenmerken (inclusief gras).

   Kun Je Oranje Bomen Beginnen Vanuit Stekken?

   Je kunt sinaasappelbomen laten groeien vormen takstekken. Geloof het of niet, waarvan wordt gedacht dat oranje zaden bomen kweken die zure sinaasappels produceren, dus tuinders en telers geven de voorkeur aan het gebruik van sinaasappelboomstekken. Oranje bomen kunnen worden gepropageerd van branch stekken zolang de stekken worden genomen tijdens de late lente of vroege zomer.

   Hoe Kweek Je Een Sinaasappelboom Uit Een Bestaande Boom?

   Plaats de stekken in een vrij afvoersmix zoals een 50/50 zaadverhoging en puimmengsel, water de mix goed water, vermijd het gebruik van tuingrond omdat het door bodem gedragen ziekten kan hebben. Verminder het bladoppervlak met de helft, dompel het snijden in wortelhormoon dat beschikbaar is bij tuincentra en doe -het -zelfwinkels en plaats het snijden in de mix.

   Hoe Lang Duurt Het Voordat Een Oranje Zaad Ontspruit?

   Oranje zaad kieming kiemtijden kunnen tot zes tot acht weken of langer duren. Ondertussen mag de grond niet uitdrogen, maar ook niet in water, omdat te veel vocht ervoor zorgt dat het zaad rot. Nadat de eerste echte bladeren tevoorschijn komen, profiteren de zaailing sinaasappelbomen van dagelijkse misting met water.

   Moet Je Sinaasappelzaden Uitdrogen Voordat Je Plant?

   Oranje zaden ontkiemen het beste wanneer ze vers worden gezaaid en mogen niet volledig uitdrogen. Overtollig vocht op de zaadlaag moet echter worden gedroogd om de kans op schimmelinfecties na het zaaien te verminderen.

   Hoe Verbouw Je Een Sinaasappelboom?

   Sinaasappels zijn een zacht gewas en moeten ten minste zes weken na de laatste vorstdatum worden geplant, wanneer de lucht- en grondtemperaturen consistent warm zijn. Degenen die in de commerciële citrusgordel wonen, die zich uitstrekken van Zuid -Californië tot Florida, kunnen op elk gewenst moment oranje bomen planten vanwege de eeuwige warmte.

   Hoe Lang Duurt Het Om Sinaasappels Te Laten Groeien?

   Sommige sinaasappels kunnen tot 15 maanden duren om volledig te rijpen, terwijl anderen slechts 8-12 maanden nodig hebben. Citrusvruchten zullen de boom niet rijpen, dus onthoud ze niet te vroeg te plukken. De beste indicator van rijpheid is smaak. Oogst het fruit door ze af te snijden met snoeiende scharen of door de fruitstengel uit de boom te trekken.

   Hoe Kweken Je Meteen Bomen In Stardew Valley?

   Bestrooi op een wilde boom om een ​​snelle groei te garanderen, zelfs in de winter. Werkt niet op fruitbomen. Tree -meststof is een meststof die de groei van wilde bomen versnelt. Het moet worden besprenkeld op een boomzaad of boompje dat al is geplant, niet op een niet -niet -tegel.

   Hoe Lang Duren Bomen Om Te Groeien In Stardew Valley?

   Met boommeststoffen zullen bomen elke nacht één podium groeien, behalve in fase 4, die twee dagen duurt. In totaal duurt een bevrucht zaad vijf dagen om volwassen te worden. Bevruchte zaden en zaailingen zullen zelfs in de winter groeien; Anders groeien bomen helemaal niet in de winter.

   Waarom Groeien Mijn Bomen Niet Stardew?

   Hoewel een boompje voor fruitboom onvolwassen is, moet het 3×3 -gebied eromheen duidelijk blijven om het jonge boompje te laten groeien. Als ‘s nachts puin er te dichtbij zich schept, verschijnt het spel de volgende ochtend een bericht dat de fruitboom die nacht niet kon groeien.

   Moet Je Bomen Water Geven Om In Stardew Valley Te Groeien?

   Het is niet nodig om het water te geven. Bomen hebben geen water nodig, ze duren gewoon heel lang om te groeien. In het geval van fruitbomen: u moet ervoor zorgen dat de 8 omliggende tegels gratis zijn (dus in een 3×3 met de boom in het midden niets anders).

Leave a Comment

Your email address will not be published.