Hoe Pas Je Ikea Deuren Aan?

hoe pas je ikea -deuren aan? – had je op zijn minst enig idee dat je het bureau van ikea in niveau, diepgang en breedte kunt veranderen? dat kan, en het is eenvoudig wanneer je een manier hebt opgelost om ze te domineren.

Niet alle verdiepingen zijn volledig gelijk, wat de reden is dat je de pivots zou kunnen veranderen om de ingangen te laten zien en bovendien voorspelbare ruimtes tussen de ingangen te bereiken.

De pivots van ikea hebben drie schroeven die het niveau, de diepgang en de breedte regelen door ze vrij te geven of te repareren.

Op het moment dat u de ingangen wijzigt, moet u nooit contact opnemen met de schroeven die worden gebruikt om de manieren aan de rand toe te voegen.

Alles bij elkaar genomen, centreer rond de schroeven uit elkaar gezet in de afbakening. 1) de eerste verplaatst de ingang overal, waardoor u het niveau van de ingang kunt wijzigen.

U kunt kiezen of u het dichterbij of verder weg van het bovenste bord nodig hebt.

Hoe Pas Je Een Verstelbaar Kastscharnier Aan?

Horizontale kastdeur scharnieraanpassingen

 1. Zoek de zijafstelschroef aan het scharnier waarmee u wilt beginnen.
 2. Gebruik de schroevendraaier om de schroef met de klok mee te draaien om de deur naar het scharnier te verplaatsen en tegen de klok in om het weg te verplaatsen.
 3. Ga door met aanpassing totdat de deur uitsluit.
 4. Pas indien nodig het tweede scharnier aan.
 5. Hoe Pas Ik De Spanning Aan Op Mijn Zachte Dichte Scharnieren?

  Met een middelgrote scharnierinstelling kunt u uw kastdeur aanpassen. Om de snelheid van een zacht dicht scharnier aan te passen, draai je de aanpassingshendel met de klok mee zodat deze naar het plafond wijst. Laat er 10 millimeter (ongeveer een centimeter) tussen het tab en scharnier zijn bij het aanpassen.

  Waarom Slaat Mijn Zachte Scharniergreep?

  Als uw zachte dichte kast dichtslaat, kan dit zijn omdat de deur de aangrenzende deur overlapt en deze slaat voordat het zachte-closerende mechanisme de kans heeft om volledig te betrekken.

  Hoe Pas Je Scharnieren Aan Op Een Garderobe -Deur?

  Stel de schroef links of rechts aan om een ​​deur met een scharnier aan de rechterkant rechts te verplaatsen, draai de schroef met de klok mee. Om het links te verplaatsen, draai de schroef tegen de klok in. Voor een deur met een scharnier aan de linkerkant, draai de schroef met de klok mee om de deur naar links te verplaatsen, of tegen de klok in om de deur naar rechts te verplaatsen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.