Hoe Open Ik Het Filter Op Mijn Aeg Wasmachine?

hoe open ik het filter op mijn aeg -wasmachine? – keuze. : blundercode. ef0. het wordt aangetoond door te veel kleding wasbomen of het niet vullen van de kledingwasser.

Reset aanwijzingen: druk op de twee bovenste knoppen (vacant en voorwas). Draai tegelijkertijd de programmaselector tegen de klok in voor een fijne draai.

Leuk vervolgens de twee vast en draai de wijzerplaat tegen de klok in naar de stop (recht rond een volledige bocht).

Probeer typisch te wassen. Kanaal al het water uit de machine door de kanaalslang dicht bij het kanaal te openen.

Elimineer het kanaal door het tegen de klok in te draaien (een paar keer handmatig). Reinig het kanaal en sifon onder stromend water en vervang het kanaal.

Sluit de kanaalslang en breng deze terug naar zijn unieke positie.

Hoe Krijg Ik Pluisjes Uit Mijn Aeg -Wasmachine?

Sommige machines hebben een ingebouwde reinigingscyclus die kan worden gebruikt om pluis op de was te verwijderen en te voorkomen … een vochtige doek.

 • Stel een spoel- en spincyclus in om de machine van FUFF te reinigen.
 • Regelmatige reiniging zal de machine aanmoedigen om uit de buurt te blijven.
 • Hoe Reinigt U Het Filter Op Een Aeg -Wasmachine?

  Leeg elk water uit de machine door de afvoerslang naast het filter te openen. Verwijder het filter door het tegen de klok in te draaien (meerdere keren stevig met de hand). Reinig het filter en de pompbehuizing onder stromend water en bevestig het filter. Sluit de afvoerslang en leg deze terug op de oorspronkelijke plaats.

  Hoe Open Je Een Aeg -Wasmachine -Afvoer?

  Resolutie

  1. Open de pompdekking – sommige van deze openen met een duw, terwijl anderen mogelijk een kleine munt in de kleine inkeping nodig hebben om het open te trekken.
  2. Plaats een kom of iets om te vangen Het water erin (is handig om een ​​droge doek te hebben om elk water op te dweilen dat erin slaagt om op de vloer te morsen.
  3. Trek het deksel over het filter naar beneden.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.