Hoe Ontgrendelde Sasuke Zijn Eeuwige Mangekyo Sharingan?

hoe ontgrendelde sasuke zijn eeuwige mangekyo sharingan? – uchiha sasuke is opmerkelijk voor zijn indrukwekkende dojutsu (oogprocedures), waarvan er één de mangekyo sharingan is.

De mangekyo sharingan is een sterke dojutsu, ontroerd door geselecteerde individuen van de uchiha -stam. Het verlopen van dit oog wordt normaal gesproken verwelkomd door een enorm dicht bij huisblessure.

Dus hoe krijgt sasuke het mangekyo sharingan?. Sasuke kreeg het mangekyo sharingan na het overlijden van zijn meer doorgewinterde broer of zus, itachi.

Deze gelegenheid was gehuld in aflevering #141 van naruto shippuden nadat sasuke de realiteit begrijpt achter itachi’s activiteit om hun factie te doden.

Sasuke heeft itachi niet vermoord; alles wat gelijk was, ging hij over van een kwaal, en sasuke’s mangekyo sharingan begon pas een halve maand na de ondergang van itachi.

“. Sasuke’s mangekyo -capaciteiten bevatten amaterasu, een onophoudelijk donker vuur; kagutsuchi, het vermogen om de amaterasu vorm te geven en te beheersen; en daarna susanoo, een kolossaal, humanoïde symbool gemaakt van het chakra van de cliënt.

Hoewel het mangekyo beter is dan het gewone sharingan, heeft het één belangrijk ongeluk: visuele perceptie afbrokkelend.

Het regelmatige gebruik van het mangekyo sharingan zorgt ervoor dat het verlichting van het gezichtsvermogen afbrokkelt, waardoor het vermogen van het oog om licht in te nemen, wordt verminderd.

Op de lange termijn beginnen de ogen af ​​te voeren, wat de strijdcapaciteiten van de cliënt belemmert, waardoor hun zicht wordt verminkt naar de plaats waar wijzen ondenkbaar wordt en eindelijk de klant blind levert.

Om dit te voorkomen, moet de mangekyo sharingan worden verplaatst naar de eeuwige mangekyo sharingan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.