Hoe Ontgrendel Je Vurige Convergentie?

hoe ontgrendel je vurige convergentie? – voor ons om de meest ideale artikelen te maken, deelt u uw verhaal, veronderstellingen en contemplaties over “een laaiende assemblagemissie en prijzen” met ons!.

Is er een persoon die deze missie heeft weten hoe ze hem hebben geopend? mijn vrienden openden het na een onregelmatig onderzoek, maar het ging niet voor mij open.

Blijkbaar hebben we over het algemeen vergelijkbare discretionaire en gedegradeerde reizen gedaan, dus we konden niet uitzoeken waarom ze het kregen en dat deed ik niet.

De reis wordt gegeven door de pantser. Heb geen idee wat de prijzen nog zijn op grond van het feit dat ze er nog steeds in zitten, maar we speculeren zijn een andere mantel of apparaat.

Elke hulp zou sterk worden gewaardeerd. Na het overwinnen van deze magmatische sets beesten, keert u terug naar de schildagent in de studio en zal ze de vlambestendige mantel opgeven, zoals gegarandeerd.

Dit specifieke apparaat zal vrij snel nuttig blijken te zijn, dus misschien moet u een speciale inspanning leveren om het te verwerven.

De missie is niet overdreven hard en zou binnen enkele minuten moeten worden voltooid bij de kans dat je weet hoe je de twee beesten moet aanpakken.

Om je bewust te zijn van de reis en hoe je deze kunt afmaken, moet je de ondergeschikte bekijken:.

Hoe Ontgrendel Je Het Land Van Convergentie?

De laatste missie, Land of Convergence, zal ontgrendelen zodra je de drie missies hebt verwijderd waar je drie oudere draken neerhaalt – Kushala Daora, Vaak Hazak en Teostra. Met alle drie gedaan en de zoektocht onderweg, zul je een enorm wezen zonder een naam onder ogen zien – dit wordt later onthuld als Xeno’jiiva.

Hoe Krijg Ik De Klauwen Van Ire And Ice Quest?

Talons of Ire and Ice Information

 1. Voorwaarden: HR 13 of hoger, gegeven door Chief Botanist.
 2. De zoektocht zal worden ontgrendeld na het afmaken van persistent ongedierte -zoektocht.
 3. Falen Voorwaarden: de tijd verloopt, 3 keer flauwvallen.
 4. Opmerkelijke beloning: +1 cultuurslot.
 5. Hoe Kom Je Aan De Rode En Blauwe Crew -Quest?

  De rode en blauwe bemanning is een optionele zoektocht in Monster Hunter World (MHW). Optionele missies zijn herhaalbaar en ontgrendeld na het voltooien van specifieke punten in het hoofdverhaal via opdrachten.

  Hoe Krijg Ik De Muck En Maul Showdown?

  Om de impactmantel te krijgen, moet je de Nine Star Quest “Showdown: The Muck and the Maul” voltooien, die je krijgt door met de Armory NPC te praten. Om het te voltooien, moet je op een gehard Barroth en getemperde Radobaan in de arena jagen.

  Hoe Ontgrendel Je Vurige Convergentie?

  Hoe een vurige convergentie te ontgrendelen. Ontdek een Lavasioth en Uragaan in de uitsparing van Elder. Praat met de Armory NPC in Astera om de zoektocht te ontvangen.

  Hoe Ontgrendel Je Een Bezoeker Van Een Andere Wereld?

  Een bezoeker van een andere wereldinformatie werkt uw spel bij naar patch 5.00 of hoger en bezoek Astera. Rechts van het Resource Center vindt u een “serieuze handler” NPC met een blauw uitroepteken. Praat met haar en dan zal deze zoektocht beschikbaar komen bij je Quest Board.

  Wie Is De Laatste Baas In Monster Hunter World?

  Tempered lv. Xeno’jiiva is een oudere draak en de laatste baas in de verhaalmodus van Monster Hunter World (MHW).

  Hoe Krijg Ik Het Geheim Van De Ooze -Zoektocht?

  Vereisten:

  1. Stap 1: Controleer het NPC “Resource Center”, zorg ervoor dat u de leveringszoektocht voltooit: “Uw opslagoplossing” en “om een ​​oogst vast te houden”.
  2. Stap 2: na die reis naar Seliana en praat met Seliana Sailor (voor waar je spawnt) om de zoektocht te krijgen.
  3. Hoe Krijg Je Aanhoudend Ongedierte In Mhw?

   Aanhoudende ongedierte -informatie Start vanuit Southeast Camp (1), ga naar het westen om de eerste groep in sector te vinden. Klim de wijnstok en ga naar het noorden in sector 4 om een ​​groot aantal te vinden, een paar respawen uit het bloedpoel.

   Hoe Krijg Ik Een Nieuwe World Sky New World Flower Quest?

   New World Sky, New World Flower Information

   1. Voorwaarden: HR 15 of hoger.
   2. Ontgrendelcondities: Hunt 7 verschillende unieke gehard monsters (dreigingsniveau 2/HR 30)
   3. <

    < Li> Faalomstandigheden: de tijd verloopt, 3 keer flauw.

    Hoe Krijg Je De Challenger -Mantel?

    Je ontgrendelt de Challenger -mantel door de optionele zoektocht te voltooien, de rode en blauwe bemanning die je op zowel Rathalos als een Azure Rathalos jaagt.

    Hoe Krijg Ik De Witte Winden Van De New World Quest?

    Je ontgrendelt deze zoektocht door alle optionele en speciale arena -missies tot 7 -sterren moeilijkheden af ​​te maken.

    Hoe Krijg Ik Een Rampspoed?

    Een rampsporen is een optionele zoektocht in Monster Hunter World (MHW). Optionele missies worden ontgrendeld na het voltooien van specifieke punten in het hoofdverhaal via opdrachten.

    Hoe Krijg Je De Ontduikingsmantel?

    Om de ontduikingsmantel te krijgen, moet je eerst het spel verslaan en de laatste baas verslaan. Zodra je dat hebt gedaan, is je Hunter -rang ontgrendeld, zodat je toegang hebt tot meer van het eindspel en Tier One getemperde monsters.

    Is Land Of Convergence De Laatste Zoektocht?

    De laatste missie, Land of Convergence, zal ontgrendelen zodra je de drie missies hebt verwijderd waar je drie oudere draken neerhaalt – Kushala Daora, Vaak Hazak en Teostra. Met alle drie gedaan en de zoektocht onderweg, zul je een enorm wezen zonder een naam onder ogen zien – dit wordt later onthuld als Xeno’jiiva.

    Waar Is Xeno Jiiva Zwak Tegen?

    Xeno’jiiva zwakke punten: vuur – medium. Water – medium. Thunder – Medium.

Leave a Comment

Your email address will not be published.