Hoe Neem Je Supailiac Skinfolds?

hoe neem je supailiac skinfolds? – skinfold -dikte wordt gewoonlijk in mm bewaard. een paar remklauwen nemen in zowel mm als cm op. de skinfold -diktewaarden moeten kwaliteitscontrole zijn tijdens het afhandelen van informatie op een vergelijkbare manier als andere welzijnsgerelateerde factoren, bijvoorbeeld door te controleren op uitzonderingen en fouten van de sectiesectie.

De ruwe huiddikte -waarden worden vaak gebruikt en ze doen zich voort als betrouwbare tekenen van lokale grootheid.

Langs deze lijnen tot gewichtsrecord (bmi) kunnen ze worden gewijzigd in standaardafwijkingsscores (sds) voor longitudinale beoordelingen.

De locatie van de achterarmspieren is de meest in het algemeen betrokken skinfold-schatting met één locatie, omdat het niet moeilijk is om informatie te meten en te referentie (bijvoorbeeld wie armspieren achter de huid van de huid voor leeftijd) toegankelijk zijn voor correlatie.

In ieder geval zijn er geen aandoeningen toegankelijk voor het beoordelen van spieren versus vet uit een skinfold -schatting van een solitaire site.

Schatting van de achterwapenspieren wordt bovendien gebruikt om records van bodystuk af te leiden met behulp van arm -antropometrie.

Om te veranderen over ruwe huiddikte -waarden in een percentage spier / vetverhouding, worden de expliciete bevolking of samengevatte omstandigheden gebruikt.

Deze omstandigheden worden verkregen door experimentele verbindingen tussen huiddikte en lichaamsdikte. Talrijke aandoeningen in de eerste plaats werken de lichaamsdikte en vereisen een extra berekening om percentage spier versus vet te beoordelen.

De brozek et al (1963) en de siri (1961) voorwaarden kunnen worden gebruikt voor deze progressie:.

Hoe Neem Je Skinfolds?

Grijp de skinfold stevig tussen uw duim en wijsvinger van uw linkerhand. De skinfold wordt 1 cm opgetild en opgenomen met de rollen die in de rechterhand worden gehouden. Houd de vouw verhoogd terwijl de meting is vastgelegd. Neem de skinfold -meting 4 seconden nadat de predikant van de CalLiper is vrijgegeven.

Hoe Neem Je Midaxillaire Skinfolds?

Borst- of borstvind: voor mannen, krijg een diagonale vouw tussen de oksel en de tepel. Bij vrouwen, een diagonale vouw 1/3 van de wegen van de armput tot de tepel. Midden-axillaire: een verticale vouw op de midden-axillaire lijn die direct vanaf het midden van de oksel loopt.

Hoe Meet Je Suprailiac?

De huidplooi moet naar beneden en naar voren schuppen in een hoek van 45º die zich uitstrekt in de richting van de schaamsymfyse (zie productie 1). De remklauw wordt loodrecht op de huidplooi ongeveer 2,0 cm mediaal aan de vingers geplaatst en de huidklok wordt gemeten tot op 0,2 mm.

Aan Welke Kant Van Het Lichaam Wordt Huidvouwen Aangenomen?

Neem alle skinfolds aan de rechterkant van het lichaam (voor betrouwbaarheid), zorg ervoor dat u de skinfold in een rotatiebevel (circuit) neemt en voltooit geen opeenvolgende metingen op elke skinfold -site. Grijp de skinfold stevig tussen uw duim en wijsvinger van uw linkerhand.

Hoe Worden Suprailiac -Plooien Gemeten?

Supra-iliacale of flank: een diagonale vouw net boven het voorwaartse uitsteeksel van het heupbot (net boven de iliacale top op de midaxillaire lijn). Buik: een horizontale vouw ongeveer 3 cm aan de zijkant van het middelpunt van de navel en 1 cm eronder.

Waar Zou U De Suprailiac -Vouw Meten?

Subscapulaire skinfold (onder het laagste punt van het schouderblad) suprailiac skinfold (boven het bovenste bot van de heup)

Hoe Wordt De Skinfold -Meting Gedaan?

Skinfold -meting is een techniek om te schatten hoeveel vet op het lichaam zit. Het gaat om het gebruik van een apparaat dat een remklauw wordt genoemd om de huid en onderliggende vet op verschillende plaatsen licht te knijpen. Deze snelle en eenvoudige methode voor het schatten van lichaamsvet vereist een hoog niveau van vaardigheden om nauwkeurige resultaten te krijgen.

Welk Type Site Is De Suprailiac -Meting?

De Supraspinale Skinfold -site is een van de gemeenschappelijke locaties die worden gebruikt voor de beoordeling van lichaamsvet met behulp van skinfold -remklauwen. Het staat eerder bekend als de Suprailiac -site. Zie de complete lijst met skinfold -sites en de algemene procedure voor het uitvoeren van skinfold -metingen.

Bij Het Toedienen Van Een Huidvouwbeoordeling Welke Kant Van Het Lichaam Moeten Alle Metingen Worden Uitgevoerd Voor Lichaamsvet?

Neem alle metingen aan de rechterkant van het lichaam … voor vrouwen zijn de skinfold -sites:

  1. Triceps: een verticale vouw op de achterkant van de bovenarm die halverwege de acromion (schouder) en Olecranon is genomen en Olecranon (elleboog) processen.
  2. Dij: een verticale huidplooi die halverwege de heup- en kniegewrichten aan de voorkant van de dij wordt genomen.
  3. Waar Neemt U Skinfold -Metingen Aan?

    De Triceps-site is de meest gebruikte skinfold-meting met één site, omdat het gemakkelijk te meten is en referentiegegevens (bijv. Wie triceps skinfold dikte voor leeftijd triceps) beschikbaar zijn voor vergelijking.

    Hoe Meet Je Skinfolds?

    De skinfold wordt gemeten direct boven de skinfoldplaats van de iliacale crest. Om dit te doen, moet de tester de duim over het iliacale toppunt plaatsen en vervolgens de vouw meten (deze wordt bijna horizontaal genomen, maar het volgt de natuurlijke vouwlijnen van de huid).

Leave a Comment

Your email address will not be published.