Hoe Neem Je Op Traktor 3?

hoe neem je op op traktor 3? – het opnemen van melanges en sets kunnen een van de meest opvallende advertentietechnieken zijn voor dj’s, toch is er voor altijd een wanorde geweest over de meest effectieve manier om uw set echt op te nemen.

Met talloze keuzes die toegankelijk zijn voor verschillende regelingen, scheiden we alles wat u echt bewust wilt zijn van het opnemen van uw sets!.

Misschien is de minst veeleisende methode voor het opnemen van uw dj -sets door het product te gebruiken waar u echt op dj.

Dit wordt aanzienlijk eenvoudiger gemaakt wanneer u een dj -regulator betreft, omdat het product natuurlijk het opnamekanaal zal opzetten, waardoor de interactie enorm werkt.

Bij de kans dat u geen regulator gebruikt om dj met u te gebruiken, moet u uw set mogelijk opnemen door een opnamegadget aan te sluiten op uw dj -blender.

Grotere en meer deskundige blenders omvatten een toegewijde sets van rca-opbrengsten op lijnniveau om deze reden is op rec.

Niettegenstaande, weinigen van elke vreemde blender doen dat, in welk geval we echt de feed willen nemen van een deskundige tweepoorten.

Hoe zit het met het nemen van een kijkje op het primaire onderscheid tussen de twee havens, dus je realiseert je de reden waarom het over het algemeen beter is om het recut te gebruiken als het denkbaar is.

Waar Is De Recordknop Op Traktor Pro 3?

Open het audiobrecorderpaneel in het globale gedeelte van Traktor. Het is op dezelfde plaats in de gebruikersinterface als het tweede FX -paneel. Als u op het bandsymbool klikt, wordt de audioverrecorder zichtbaar.

Hoe Neem Ik Op Met Traktor Met Externe Mixer?

Mixrecorderinstellingen

 1. Ga naar voorkeuren> Mixrecorder.
 2. Selecteer External om de mixrecorder te configureren voor het opnemen van een extern audiosignaal.
 3. In het menu Externe ingang, Selecteer het kanaal dat is toegewezen aan het invoerkanaal van uw audio -interface. In ons voorbeeld is dit invoer FX verzending (ext).
 4. Waar Is De Recordknop In Traktor?

  Noteer uw DJ -set in Traktor Open het audioverrecorderpaneel in het globale gedeelte van Traktor. Het is op dezelfde plaats in de gebruikersinterface als het tweede FX -paneel. Als u op het bandsymbool klikt, wordt de audioverrecorder zichtbaar.

  Hoe Neem Ik Extern Op In Traktor?

  Om uw mix op te nemen met de audioverrecorder in een tractor in externe mixer -modus, gaat u als volgt verder: Sluit de opname -uitgang (REC OUT) van uw externe mixer aan met de ingang 7/8 (kanaal D) van de audio 8 DJ. Zorg ervoor dat de Audio 8 DJ is geselecteerd in tractorsvoorkeuren> Audio -instellingen als audio -apparaat.

  Hoe Verbind Ik Traktor Met Externe Mixer?

  Externe mixerinstelling

  1. Verbind Traktor Audio 2 MKII met uw computer met behulp van een standaard USB -kabel.
  2. Sluit uw luidsprekers aan op de hoofduitgang van uw analoge mixer.
  3. Verbind Uw hoofdtelefoon naar de hoofdtelefoonuitgang van uw analoge mixer.
  4. Kan Ik Een Mixer Met Traktor Gebruiken?

   Traktor Pro 3 ondersteunt gecertificeerde mixers van Allen & Heath, Pioneer DJ, Denon, Rane, Korg en Ecler. Deze mixers bieden volledige functionaliteit met Traktor Pro 3.

   Hoe Neem Ik Een Mix Op Met Traktor Audio 6?

   Ga naar voorkeuren> Mixrecorder. Selecteer External om de mixrecorder te configureren voor het opnemen van een extern audiosignaal. Selecteer in het menu Externe invoer het kanaal dat is toegewezen aan het invoerkanaal van uw audio -interface.

Leave a Comment

Your email address will not be published.