Hoe Neem Je Een Mix Op Traktor?

hoe neem je een mix op op traktor? – een rec-out poort op een dj-blender is een resultaatniveau-resultaat waarmee dj’s het resultaat van de blender kunnen behouden zonder de expert-toevoeging/volume te berekenen.

Ervan uitgaande dat u bijvoorbeeld uw voordelenniveaus op elk kanaal op een gemiddeld volume hebt ingesteld, maar op dat moment laag laag.

De recout negeert de expert en resulteert de mengsel op het middelgrote volume terwijl u op de kanalen wordt ingesteld.

Het is echt handig bij het opnemen van een live set waar je overal in het volume kunt gaan terwijl de grootte van de groep fluctueert.

Deze volumeveranderingen zullen worden gehoord in de opname, ervan uitgaande dat u opneemt met behulp van de expert 2, hoewel de recut het volume stabiel blijft.

Momenteel realiseren we ons in welke poort we moeten aansluiten, we moeten de verschillende gadgets onderzoeken die we kunnen gebruiken om het resultaat van de blender op te nemen.

Deze zijn er in verschillende vormen en maten, maar in principe zijn we alleen maar een gadget dat op het geluid op lijnniveau kan opnemen.

Waarschijnlijk zijn de meest bekende beschikbare exemplaren volgens het volgende:.

Waar Worden Tractorfoto’s Opgeslagen?

De mappen Tractor Content slaan automatisch alle inhoud op die u maakt met tractor: monsters, opnames en remixets. U bevindt zich in de volgende mappen die worden beheerd in de tractorvoorkeuren: monsters: voorkeuren> Bestandsbeheer> Bestuurders> Voorbeeld.

Wat Is Tractor Pro 3?

Tractor Pro 3 brengt een allround hernieuwde audio-engine die perfect is afgestemd op clubgeluidsystemen. Dankzij de nieuwe elastique 3-timestretching, verbeterde masterlimiter en nauwkeurige replica’s van klassieke clubmixers, klinken je tracks altijd perfect-geen materie waarin genre en wat je ermee doet.

Is Tractor Vrij?

Dat is de reden waarom Traktor DJ 2 een DJ-app is zonder hindernissen-het is gratis, geeft je toegang tot de oneindig grote muziekcollectie van SoundCloud Go+ en suggereert stukken die passen bij de track die momenteel wordt gespeeld. Het enige dat u nodig heeft, is een laptop of iPad.

Leave a Comment

Your email address will not be published.