Hoe Monteer Je Een Dartbord?

hoe monteer je een dartbord? – bekijk de onderliggende grafieken voor elk van de schattingen die u moet instellen om uw dartbord in te stellen, of u nu een voorbeeldige stalen tip dartboard of een elektronisch dartbord hebt.

Het rechter dart -bordniveau is 5 ‘8 “van de bullseye naar de vloer. Deze schatting is vergelijkbaar, ongeacht alles wat een soort dart -bord heeft.

De apparaten die u beschikbaar hebt. Richtlijn dartboard variëren van de vloer tot het brandpunt van de bullseye is 5 voet 8 inch (1,73 meter).

Deze schatting wordt universeel waargenomen en gaat door zoals voorheen voor zowel elektronische als stalen tip dartboards.

We stellen voor om eerst de dartboard te schatten en te monteren voordat de gooilijnafstand wordt geschat.

Nog een methode voor het bepalen van de weglijnafstand is tot hoek tot hoekmaat. Afstand varieert tussen soort dartboard.

Steeltip dartboards: helling afstand is 9 voet 7 u215c inch (2,93 meter). Iemand moet een meetlint vasthouden aan de bullseye, zodat u de hoek naar de hoek van de voorkant kunt kwantificeren naar de voorkant van waar de worplijn zou moeten zijn.

Voor een meer eenvoudige methode om te schatten, of aan de andere kant in het geval dat u geen iemand hebt om te helpen, kunt u de geniale lijnschatband gebruiken, waarmee u een pijl kunt gebruiken om de schattingstape op te stellen.

Of het nu gaat om familiespelavond of een thuisbar, een dartbord is een basismethode voor het toevoegen van lange stukken afleiding.

Hoe Hoog Monteer Je Een Dartbord?

Regulering Dartboard Hoogte van de vloer tot het midden van de Bullseye is 5 voet 8 inch (1,73 meter). Deze meting wordt internationaal erkend en blijft hetzelfde voor zowel elektronische als stalen tip dartboards. We raden aan om eerst de dartboard te meten en te monteren voordat u de wegafstand afneemt.

Hoe Hang Je Thuis Een Dartbord?

De meeste dartboards gebruiken stalen tip darts. Voor deze boards vraagt ​​de verordening om een ​​opstellingshoogte van 5 voet en 8 inch van de vloerlijn tot het midden van de dartboard en Bullseye. 7 voet en 9 ¼ inch moeten de afstand van de dartboard naar de achterkant van de worplijn zijn.

Hoe Bevestig Je Een Dartbord Aan Een Kast?

Hoe een dartbord in een kast te hangen

 1. Neem metingen.
 2. Zoek de montagegaten op de kast.
 3. Zoek de muurstoppen.
 4. Markeer de vlekken voor de montagehardware.
 5. Monteer de bevestigingshardware op de kast.
 6. Monteer de dartboard -montagehardware.
 7. Boormontagegaten.
 8. Voeg ankerhonden of schroeven in.
 9. Hoe Hang Je Een Dartbord Op Gipsplaten?

  Om een ​​dartbord op gipsplaten te hangen, is het het beste om het bord op een muurstudie te monteren. De stud biedt voldoende ondersteuning voor het gewicht van de dartbord. Een bord kan 10 pond of meer wegen, genoeg om de montageschroeven uit gipsplaten te scheuren als het bord zonder muurankers aan gipsplaten wordt gehangen.

  Waar Moet Een Dartbord Thuis Worden Geplaatst?

  Zoek een open ruimte zoals de kelder, de speelkamer of buiten in de achtertuin. Het gebied moet minimaal 5 voet breed en 11 voet lang zijn. Darts kunnen meer dan 8 voet van het oog van de stier stuiteren, dus zorg ervoor dat u de juiste accommodaties maakt.

  Hoe Hang Je Een Dartbord Zonder Te Boren?

  Als u niet van het boren van gaten in uw muren houdt en een gemakkelijke manier wilt om uw bord naar beneden te halen wanneer gewenst, raden we aan een vrijstaand frame of stand te gebruiken. Ze zijn ook draagbaar wanneer ze op deze manier worden ingesteld, zodat u uw opstelling kunt verplaatsen naar overal met de ruimte. Misschien vind je ons artikel ook de beste dartboards voor garages leuk.

  Hoe Hang Je Een Winmau -Dartbord In Een Kast?

  Plaats de dartboard in de kast en glijd de kop van de middenschroef in de montagebeugel. Als het bord te los is, verwijder het dan, draai de schroef een beetje vast en monteer vervolgens de dartbord opnieuw. Plaats het dartbord met de 20 positie die recht omhoog wijst.

  Hoe Verankert U Een Dartbord?

  Gebruik muurankers en schakelbouten

  1. Boor een gat in de muur die nauwelijks breed genoeg is om elk wandanker of de gevouwen “vleugels” van de tuimelbouten in te voegen.
  2. Duw of hamer elk anker in het gat, zodat de opening voor de schroef je uitziet.
  3. Plaats elke schroef door zijn respectieve gat op de montagebeugel van de dartbord.

Leave a Comment

Your email address will not be published.