Hoe Maak Je Flashcards Voor Ipad?

hoe maak je flashcards voor ipad? – hier is een assortiment van een deel van onze meest geliefde applicaties voor het maken van cheat sheets op ipad of iphone.

Onderstudies kunnen hen gebruiken om te helpen bij het behouden van jargon, zich klaarmaken voor een test, een ander dialectu2026 leren, enzovoort.

Onderstudies kunnen hun eigen geavanceerde cheat sheets plannen of toegang krijgen tot die van anderen. Een deel van deze applicaties staat zelfs understudies toe om hun cheat sheets aan andere mensen te geven, aandacht te besteden aan hun materiaal dat in een paar dialecten wordt doorgenomen, onthoud foto’s en geluiden voor hun kaarten en nog wat.

We verwelkomen u om naar hen te kijken en u uw kritiek aan te bieden. Verbindingen met de applicaties staan ​​onder het visuele.

Kun Je Flashcards Maken In Een Ipad?

Quizlet maakt het eenvoudig om je eigen flashcards te maken, die van een klasgenoot te bestuderen of ons archief van miljoenen flashcard -decks van andere studenten te doorzoeken. Quizlet is beschikbaar op iPhone-, iPad- en Android -apparaten.

Heeft Apple Een Flashcard -App?

Download de app vandaag en word lid van meer dan 60 miljoen studenten die hun lessen bezitten met Quizlet. Maak je eigen flashcard -sets of kies uit miljoenen gemaakt door andere studenten. Test jezelf met oefenproblemen en zeven studiemodi die je kunnen helpen om je meer voorbereid te voelen.

Is Er Een App Om Uw Eigen Flashcards Te Maken?

AnkiAPP Flashcards AnkiAPP is een eenvoudige, multi-platform flashcards-app. Het is compatibel met Windows, Mac, iOS, Android en zelfs Linux. Met Anki -app kunt u uw eigen flashcards maken, op elk apparaat.

Welk Programma Kan Ik Gebruiken Om Flashcards Te Maken?

AnkiAPP is een gratis flashcard -software vol met betrouwbare functies die u kunt gebruiken om digitale flashcards te maken en te delen. Leraren of trainers kunnen kiezen uit een verzameling openbare flashcard-decks en vooraf gemaakte flashcards om te delen met hun leerlingen.

Hoe Maak Je Je Eigen Flashcards?

Hoe je flashcards

 1. met de hand kunt maken. Begin met indexkaarten om uw eigen flashcards met de hand te maken.
 2. Flashcard -apps. Flashcard -apps maken het snel en gemakkelijk om kaarten te maken.
 3. Houd het simpel. Flashcards moeten slechts één onderwerp of antwoord per kaart hebben.
 4. Zeg het antwoord hardop.
 5. Gebruik visuals.
 6. Mix het in elkaar.
 7. Bestudeer vaak.
 8. Is Er Een Gratis Flashcard -App?

  Quizlet is een van de beste gratis flashcard -app voor leren op Android- en iOS -apparaten. Het wordt gebruikt voor het herzien van de woordenschat en biedt duizenden flash -kaarten die studenten kunnen gebruiken om vocabulaire in veel verschillende talen te studeren.

  Wat Is De Beste Flashcard -App Voor Ios?

  Beste flashcard -apps voor iPhone

  1. StudyStack. Het werkt als een normale flashcard -app en u kunt uw eigen decks (sets) maken en kaarten toevoegen.
  2. Bestudeer blauw.
  3. Kleine kaarten.
  4. BrainScape.
  5. Ankimobiele flashcards.
  6. Quizlet flashcards.
  7. Decku flashcard.
  8. Is Er Een Anki -App Voor Apple?

   Het onthouden van dingen werd gewoon veel gemakkelijker geworden. Van afbeeldingen tot wetenschappelijke markup, Anki heeft je gedekt. Beoordeling op Windows, Mac, Linux, iOS, Android en elk apparaat met een webbrowser. Oefen alleen het materiaal dat je op het punt staat te vergeten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.