Hoe Maak Je Een Tweede Verdieping Op Thuisontwerp 3D?

hoe maak je een tweede verdieping op thuisontwerp 3d? – 2. 1 draampskamers 4) sleep je muis en snap waar je een scheidingshoek wilt toevoegen. 5) tikken op een huidige verdeler of scheidingshoek beëindigt het tekensysteem.

Indien ingekapseld, krijgt uw volgende kamer een ander dek. Om een ​​rechthoekig dak of vloer toe te voegen, tekent u deze op de plattegrond met het dak rect of vloerrect instrument afzonderlijk.

Klik en houd de muisknop ingedrukt om een ​​vierkante vorm te tekenen. U moet de cursor vervolgens naar een andere positie verplaatsen en de knop afleveren.

Kies de knop ‘draw room’ in het ontwikkelingsmenu: snap eenmaal in het tekenveld voor de primaire hoek, sleep de muis naar de juiste maat en snap opnieuw om de volgende verdieping in te stellen.

Om de beklimming te berekenen en in een huis te rennen met bijvoorbeeld 8-voet daken, beginnen ze met het berekenen van de absolute opwaartse stijging.

Wanneer u vloerbalken, ondervloer- en afwerkvloer toevoegt, is de all -out over het algemeen ongeveer 105 inch.

Een standaard aantal nummers in een stap onder de eerste en tweede verdieping is 14. Toch is het kort verhaal, zes tot een jaar, het reguliere bereik.

Een onvolledige uitbreiding kan de optie hebben om met drie tot vijf maanden te omhullen.

Hoe Maak Je Door Mij Een Tweede Verdieping In Huis?

Wanneer u klaar bent om een ​​vloer toe te voegen, opent u de vloerbeheerder en klikt u op “Een vloer toevoegen” voor een nieuwe vloer boven uw huidige, of klik op “Een kelder toevoegen” om een ​​vloer hieronder toe te voegen. Alleen de vloer waaraan u werkt, verschijnt in 2D of 3D -uitzicht.

Hoeveel Verdiepingen Kunt U Hebben In De Plattegrond?

Hiermee kunt u maximaal 7 verdiepingen maken en elke verdieping kan maximaal 10 verschillende ontwerpen bevatten. Projectniveau 2 ontgrendelt ook de volledige HD -kwaliteit (1920 x 1080 pixels) exportoptie zodat u 4x scherpere afbeeldingen in 2D en 3D kunt maken zonder het watermerk van de plattegrond.

Is Thuisontwerp 3D Goed?

Home Design 3D 4.0. Werkt behoorlijk goed. Geen crashes met bestaande functies. Sommige extra functies zijn echter nodig en zijn ongetwijfeld gepland door het uitstekende ontwerp/ontwikkelaar -team. ”

Hoe Verander Je De Muurhoogte In Thuisontwerp 3D?

U kunt alleen de lengte van de enkele muur en de hoogte van de kamer veranderen als u zich in 3D -luchtweergave bevindt. Kies in het contextuele menu een enkele muur (verdeler) of een kamer en voeg vervolgens de optie “Hoogte” toe. U kunt de waarde invoeren of de schuifknop gebruiken.

Hoe Kopieer Je Een Kamer In Home Design 3D?

Om het object van uw keuze te kopiëren en te plakken, selecteert u het object en drukt u op de knop “Kopiëren” in het contextmenu (rechts). Het object verschijnt bovenaan het scherm onder het objectmenu. Schuif vervolgens het object waar u het wilt.

Kunt U Plannen Importeren In Plattegrond?

Importeer gewoon het plan en teken het over! Als u een bestaande plattegrond heeft, hoeft u niet helemaal opnieuw te beginnen. Importeer een plattegrond en teken erover.

Hoe Kopieer Je En Plak Je Op De Plattegrond?

Het is nu gemakkelijker om meerdere muren te kopiëren en te plakken! Druk op “Shift” om meerdere muren te selecteren. U kunt deze selectie kopiëren en plakken, verwijderen, spiegelen en roteren.

Hoe Verander Ik De Muurkleur In Thuisontwerp 3D?

Selecteer 3D> Materiaalschilder> Componentmodus voor materiaalschilder om de materiaalschilder in te stellen om de componentmodus te gebruiken. Zoek in de bibliotheekbrowser naar en selecteer de kleur of het materiaal dat u op een enkele muur wilt toepassen, breng uw cursor in de 3D -weergave en merk op dat deze verandert in de materiële schilder.

Hoe Gebruik Ik Thuisontwerp 3D?

Een snelle rondleiding door Home Design 3D

  1. Teken plattegronden in 2D of 3D. Teken je plot, kamers, scheidingen. Pas de hoogte en dikte van de muren aan.
  2. Verstrek en versier. Ontwerp en versier binnen en buiten. 1500+ meubels.
  3. Visualiseer en bezoek uw creatie. Bezoek uw project in realtime 3D. Loop dag en nacht door het resultaat.
  4. Hoe Roteer Je Een Kamer In Thuisontwerp 3D?

    Om een ​​aangepast plafond of vloer te roteren, gebruikt u het roterengereedschap in de inspecteur of de rotatiehendel op de plattegrond. Met de flip -tools kunt u een object horizontaal of verticaal omdraaien. De derde knop roteert het object met 180 graden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.