Hoe Maak Je Een Parallelle Beperking In Uitvinder?

hoe maak je een parallelle beperking in uitvinder? – ik vertrouw deze help. in deze blog laat atg gespecialiseerde expert quentin worm zien hoe u uw bijeenkomst in innovator kunt verplichten.

Om een ​​ander te beginnen om samen te komen, open je je innovatorprogrammering en onder het nieuwe bord klikt u op gassen.

Dit begint met een andere bijeenkomst waar u alle onderdelen samen kunt dwingen. Omdat we nog een andere bijeenkomst zijn begonnen, moeten we ons eerste segment plaatsen.

Klik op het tabblad verzamel op spot in het gedeelte onderdeel. Het opent een spot -onderdeelvenster waar u de onderdelen zult observeren die u moet verzamelen.

Ik begin graag met een focaal gedeelte, waaraan een ton van mijn delen zal verplichten. Wanneer u het onderdeel selecteert dat u moet openen, klikt u op een plek in het model om het te plaatsen, snapt u met de rechtermuisknop en grondt het zodat het niet kan worden verplaatst.

Voeg uw volgende deel op elk scherm toe, we zullen de verplichte bestelling gebruiken om deze perfect gepositioneerd te krijgen.

De verplichte bestelling staat op het tabblad verzuim in het verbindingsbord.

Is Er Een Parallelle Beperking In Uitvinder?

Als je erover nadenkt, zijn parallelle en loodrechte beperkingen die sommige systemen hebben echt alleen gespecialiseerde hoekbeperkingen. Inventor doet ze weg, en u gebruikt eenvoudig de hoekbeperking met een geschikte waarde (0 of 180 voor parallel, 90 voor loodrecht) om hetzelfde effect te bereiken.

Hoe Gebruik Je Samenvallende Beperkingen In Uitvinder?

Toepassingsbeperking

 1. toe op het lint, klik op Sketch Tab Beperk het paneel Co -val beperking.
 2. Klik op het punt om te beperken.
 3. Klik op de geometrie waaraan het punt beperkt is .
 4. Blijf samenvallende beperkingen plaatsen, of doe een van de volgende om te stoppen: klik met de rechtermuisknop en selecteer gedaan. Druk op ESC.
 5. Hoe Maak Ik Een Beperking In Uitvinder?

  Klik op het lint op de opdracht beperkingen voor het type beperking dat u toevoegt. Opmerking: u kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het knooppunt Beperkingen in de browser en het juiste beperkingstype selecteren in het contextmenu. Selecteer balk of knooppunt om de beperking te positioneren. Sleep de glyph om de offset op te geven.

  Wat Zijn De Verschillende Soorten Beperkingen In De Uitvinder?

  Binnen de Sketch -omgeving van Autodesk zijn er twee soorten beperkingen: geometrisch en dimensionaal.

  Hoe Gebruik Je Samenvallende Beperkingen?

  De samenvallende beperking zorgt ervoor dat twee punten samen worden beperkt, of zorgt ervoor dat één punt op een curve ligt. In een 3D -schets kan een samenvallende beperking er ook voor zorgen dat punten en lijnen worden beperkt tot oppervlakken. De gele samenvallende stip vertegenwoordigt de aanwezigheid van de beperking.

  Wat Doet De Samenvallende Beperking In Uitvinder?

  De samenvallende beperking zorgt ervoor dat twee punten samen worden beperkt, of zorgt ervoor dat één punt op een curve ligt. In een 3D -schets kan een samenvallende beperking er ook voor zorgen dat punten en lijnen worden beperkt tot oppervlakken. De gele samenvallende stip vertegenwoordigt de aanwezigheid van de beperking.

  Hoe Gebruik Je Symmetrische Beperkingen In Uitvinder?

  Plaats symmetriebeperkingen in assemblages

  1. Klik op het lint op de beperken van het tabbladrelaties. Selecteer de eerste geometrie om te beperken.
  2. Selecteer de tweede geometrie om te beperken tot de eerste selectie.
  3. Selecteer het symmetrievlak.
  4. Welke Twee Van De Volgende Opties Kunnen Worden Gebruikt Om Twee Cirkels Te Beperken Tot Hetzelfde Middelpunt?

   Pas een concentrische beperking (2D -schetsen) toe. De concentrische beperking zorgt ervoor dat twee bogen, cirkels of ellipsen hetzelfde middelpunt hebben.

   Hoe Beperkt U In Uitvinder 2020?

   Klik in een actieve schets op Sketch Tab Beperk Paneel Coaldident Beperking (2D) OR3D Sketch Tab Beperk Paneel Coalident Beperking (3D Sketch). Klik in het grafische venster om het punt in te stellen om te beperken. Klik op de geometrie waartoe het punt beperkt is.

   Hoe Beperken Ik Een Regel In Uitvinder?

   Klik in het grafische venster op een regel, curve of spline. De geselecteerde beperking wordt toegepast. Selecteer optioneel meer lijnen, curven of splines om te beperken. Klik met de rechtermuisknop en kies OK of druk op ESC om te voltooien.

   Wat Is Beperking In Uitvinder Ingesteld?

   De tool voor beperkingen set wordt gebruikt om gebruikerscoördinaatsystemen (UC’s) te beperken die in de onderdeelbestanden aan elkaar worden gemaakt.

   Hoe Beperkt U Een Object In Uitvinder?

   De opdracht beperkingen staat op het tabblad Assemble, in het paneel Relaties. Klik eerst op de beperkende opdracht en er verschijnt een venster. Er zijn 4 tabbladen: montage, beweging, overgangs- en beperking ingesteld. Degene die we eerst zullen gebruiken, is de montage.

Leave a Comment

Your email address will not be published.