Hoe Leg Ik Mijn Dustbuster 144 V Leeg?

hoe leg ik mijn dustbuster 144 v leeg? – zoek de aan/uit -schakelaar op het hoogste punt van het handvat. schuif de schakelaar omgekeerd naar de uit -positie.

Zoek de ontladingsknop van de residuenkom op het hoogste punt van de vuilnisbak, eenvoudig achter de lijn waar de kegel voldoet aan de motorvernietiging.

Houd het apparaat bij de handvat met één hand vast. Behandel de kegel met uw vrije hand.

Druk naar beneden op de ontladingsknop residu bowl. Trek aan de kegel klaar voor. Leg het afval in de kegel in een afvalbak.

Zet de kegel weg. Behandel het kegelkanaal op de motoronderzoek. Burve in een met de klok mee lager en trek omgekeerd om te elimineren.

Schud het kanaal uit in een afvalkrat. Was het kanaal met warm, sudief water en spoel dan op dat moment volledig.

Laat het kanaal volledig drogen.

Hoe Lang Blijven Dustbusters Opgeladen?

Sorry, er was een probleem. Probeer het later opnieuw. De Black & Decker Dustbuster Bagless Draadless Hand Vac werkt ongeveer 25 minuten op lading.

Hoe Lang Duurt De Batterij Op Black En Decker Dustbuster?

De levensduur van de batterij: kan beter zwart zijn+Decker’s Dustbuster kan 12 tot 15 minuten continu draaien voordat ze stoom verliezen.

Zijn Dustbuster -Filters Wasbaar?

Het is absoluut wasbaar.

Waarom Blijft Mijn Zwarte En Decker Dustbuster Eruit?

Vacuums gebruiken een krachtige motor om stof en vuil op te zuigen van het tapijt, de vloer of andere oppervlakken. Dus als uw vacuüm blijft afsluiten, kan dit zijn omdat de motor oververhit raakt en tijd nodig heeft om af te koelen. De reden dat een motor in een vacuüm oververhit raakt, is omdat deze verstopt is met stof en puin.

Hoe Lang Duurt Een Black En Decker Dustbuster -Batterij?

De levensduur van de batterij: kan beter zwart zijn+Decker’s Dustbuster kan 12 tot 15 minuten continu draaien voordat ze stoom verliezen.

Hoe Lang Duurt Een Handheld Vacuümbatterij?

We denken dat u minimaal vier jaar normaal gebruik moet krijgen van een stick vac (het twee keer per week gebruikt) voordat de batterijcapaciteit onder 65% tot 70% daalt. Neem als u dat niet doet, neem dan contact op met de retailer en vraag om een ​​oplossing. Je zou echter niet moeten verwachten dat je een hele nieuwe VAC krijgt.

Hoe Weet Ik Dat Mijn Zwarte En Decker Dustbuster Wordt Opgeladen?

Antwoord: Zodra de lading is voltooid, is het licht solide, terwijl het opladen van het licht zal knipperen.

Waarom Houdt Mijn Dustbuster Geen Lading Vast?

Controleer het laadsnoer om ervoor te zorgen dat het niet is beschadigd en het correct is bevestigd aan de laadbasis. Zorg ervoor dat de schakelaar zich in de UIT- of “O” -positie bevindt. Als de oplader goed werkt, zal deze warm aanvoelen. Zorg ervoor dat u de eenheid vóór november 2014 minimaal 16 uur hebt opgeladen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.