Hoe Lang Is Nitroglycerine Goed Voor Eenmaal Geopend?

hoe lang is nitroglycerine goed voor eenmaal geopend? – volledige tekst is toegankelijk als een gecontroleerd duplicaat van de eerste afdrukken. ontvang een afdrukbaar duplicaat (pdf -record) van het totale artikel (728k), of klik op een paginafbeelding hieronder om pagina per pagina door te nemen.

Verbindingen met pubmed zijn ook toegankelijk voor gekozen referenties. Deze referenties zijn in pubmed. Dit is misschien niet het voltooide overzicht van referenties uit dit artikel.

Moet sublingual dynamite (sl ntg) worden verwijderd van een half jaar na geopend?. Een groot aantal van ons werd geïnstrueerd dat sl ntg -tabbladen (nitrostat, enzovoort) effectief worden afgebroken.

En om te suggereren dat ze als uurwerk worden vervangen. Er is echter een groot bewijs dat sl ntg krachtig blijft tot de exp -date op de fles.

Zelfs ervan uitgaande dat het is geopend. Ik heb dit drugspecialist pamflet waargenomen dat bepaalde gegevens over het onderzoek geeft.

Past custom heeft aangedreven drugspecialisten om patiënten te adviseren over de “onzekerheid” van sublinguaal dynamiet (nitrostat, nitroquick, nitrotab).

We laten patiënten weten dat sl ntg effectief werd afgebouwd via lucht, vochtigheid en licht. We hebben hen geadviseerd om zo vaak mogelijk geopende flessen te vervangen (normaal gesproken met regelmatige tussenpozen).

Is deze gegevens vandaag goed? nee, dit is vandaag niet correct. Ntg -tabletten zijn geformuleerd naar een vast plan.

Dit zijn verdichte tabletten; de oude tabletten werden gevormd. De beëindigingsdatum van het productuuruur is twee jaar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.