Hoe Lang Duurt Het Om Een ​​Kilt Te Maken?

hoe lang duurt het om een ​​kilt te maken? – kan ik op enig moment iets retourneren dat niet past? als het niet is gemaakt om te kwantificeren, gedragen of gebruikt, dan zeker.

Bekijk onze strategie voor winst en kortingen. A. De stam plaid gerelateerd aan uw naam en de schotse familie -erfenis, of de gebiedsplaïd voor de schotse locatie of district waarmee u een aansluiting hebt.

V. In het geval dat ik geen stam of locale plaid heb, zou ik op enig moment plaid kunnen dragen? a. Inderdaad. Er zijn 4 all -inclusieve plaids:.

Des te meer van de late niet-traditionele plaids zoals het publiek van schotland, de ziel van schotland, en de bloesem van schotland zijn gepland.

Deze worden vaak gebruikt voor kilt -werkdoeleinden. V. Wat zijn de beroemdste plaids? a. Gebruik voor generaal waarschijnlijk regal stewart, dark watch, dress gordon en lindsay, maar vormen veranderen wel.

V. Hoeveel materiaal zit er in de gebruikelijke kilt van een man? a. Op normaal 7,3 meter/8 meter met een enkel breedte materiaal 28 “/56 cm breed, maar dit verandert volgens de grootte en instelling van de plaid.

V. Welk bedrag kost een kilt? a. Dit is gebaseerd op het stofgewicht en de kwaliteit geplukt. Kinloch anderson biedt de ampleste reikwijdte van kiltkeuzes toegankelijk en een kinloch anderson kilt blijft voor altijd bestaan!.

V. Welke tijd vereist het om een ​​kinloch anderson kilt te laten maken? a. Meestal 4 anderhalve maand, maar dit berust op onze creatielimiet op het uur van verzoek.

We doen een dappere inspanning om dringende verzoeken te verplichten.

Hoe Lang Duurt Een Kilt?

Over het algemeen kopen klanten een keer een kilt, om een ​​levenslang mee te nemen. Het wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt, dus het is belangrijk om de tijd te nemen bij het kiezen van de juiste tartan en het type kilt, omdat het een levensduur meegaat en als een erfstuk kan worden doorgegeven. We raden een 8 yard kilt aan.

Hoe Lang Duurt Het Om Een ​​Kilt Te Maken?

Hoe lang duurt het om een ​​kilt te maken? Een enkele kilt neemt een volledig opgeleide GNK-kiltmaker tussen 2 tot 3 volledige dagen om te maken.

Hoeveel Materiaal Heb Ik Nodig Om Een ​​Kilt Te Maken?

Denk er over na. Een kilt van vier meter zal een tot twee meter doek in de voorkant overlappende schorten hebben, en de andere twee of drie meter stoffen geplooid in de achterkant. Het is een zeer uitgebalanceerd kledingstuk, een dat je nauwelijks voelt dat je hebt.

Hoeveel Stof Heb Ik Nodig Om Een ​​Kilt Te Maken?

Denk er over na. Een kilt van vier meter zal een tot twee meter doek in de voorkant overlappende schorten hebben, en de andere twee of drie meter stoffen geplooid in de achterkant. Het is een zeer uitgebalanceerd kledingstuk, een dat je nauwelijks voelt dat je hebt.

Hoeveel Meter Stof Heb Ik Nodig Voor Een Schotse Kilt?

Traditioneel wordt de kilt gemaakt van 8 meter met één breedte doek, maar als je een grotere heer bent en we moeten 9 meter gebruiken, dan zullen we dat doen.

Hoeveel Meter Stof Is Nodig Voor Een Kilt?

De meeste kilts worden tegenwoordig gemaakt in een van de twee stijlen: de traditionele kilt (met 8 of meer meter stof) en de casual kilt (met ongeveer 5 meter). Beide stijl van kilt kan in bijna elk materiaal worden gemaakt.

Hoeveel Meter Tartan Is Er Nodig Om Een ​​Kilt Te Maken?

Sommige patronen zijn beschikbaar in slechts enkele gewichten. Een moderne kilt voor een typische volwassene gebruikt ongeveer 6-8 meter met enkele breedte (ongeveer 26-30 inch) of ongeveer 3-4 meter met dubbele breedte (ongeveer 54-60 inch) tartan stof. Dubbelbreedte stof is geweven zodat het patroon exact overeenkomt met de selvage.

Hoe Moeten Kilts Worden Opgeslagen?

We raden aan om een ​​kiltgarderobe en kilt -roll te gebruiken, omdat deze je kilt perfect opgerold houdt en de rest van je kilt -outfit correct beschermd tijdens het reizen. De kiltrol is heel gemakkelijk te gebruiken, het enige dat u hoeft te doen is de kiltpen verwijderen, de kilt op de kiltrol plaatsen en de kilt met de plooien rollen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.