Hoe Laat Je Items Vallen Bij Het Binden Van Isaac Nageboorte?

hoe laat je items vallen bij het binden van isaac -nageboorte? – het beperken van isaac wordt geladen met een enorm assortiment dingen die spelers kunnen helpen tijdens hun playthroughs, waarbij prullaria vaak een deel van de kleine dingen zijn.

Vanaf de verzoening dlc ​​zijn er 188 allemaal uit prullaria in het spel voor spelers om te vinden.

Gerelateerd: de beperkende isaac: contrition – hoe open en op te sporen van het planetarium.

Met die talloze prullaria zullen sommigen nuttiger zijn dan anderen. Sommige, vergelijkbaar met de papieren gesp, kunnen buitengewoon waardevol zijn voor spelers in hun beperkende isaac -runs.

Anderen, vergelijkbaar met de verworven schedel, kunnen de dingen liever onmiskenbaar lastig maken.

Er is een overloop van prullaria die toegankelijk zijn bij het beperken van isaac, maar niet allemaal zijn vooral waardevol op een bepaalde run.

Gelukkig voor spelers hoeven ze geen vreselijke prullaria achter te laten in het geval dat ze geen superieure hebben om mee te handelen.

Inderdaad, zelfs zonder de dlc -ontwikkelingen, kunnen spelers prullaria door de toegewezen drop -knop laten vallen.

Spelers kunnen controleren wat hun drop -knop bevindt in de knikje -drop -controletafel eronder.

Het betekent veel om er rekening mee te houden om er rekening mee te houden om een ​​prullaria nauwkeurig te laten vallen bij het beperken van isaac, moeten spelers de relatiebutton voor niet minder dan 3 seconden vasthouden.

Hoe Laat Je Bruikbare Items Laten Binden Van Isaac?

U kunt items laten vallen, CTRL links voor een paar seconden op het toetsenbord ingedrukt houden of RT houden als u op een 360 pad bent. Ook voor degenen die hier net over leren, werkt het ook voor snuisterijen.

Hoe Laat Je Verbruiksgoederen Vallen Bij Het Binden Van Isaac?

U kunt items laten vallen, CTRL links voor een paar seconden op het toetsenbord ingedrukt houden of RT houden als u op een 360 pad bent.

Leave a Comment

Your email address will not be published.