Hoe Laat Je Een Wolf Buigen?

hoe laat je een wolf buigen? – fury of the people of old is een zeer sterk wonderwapen in der eisendrache dat een boog is die aan de gang is met 60 bouten.

Deze gids in wezen subtiliteiten hoe ze woede kunnen krijgen van de mensen van weleer en het reviseren naar 4 unieke variëteiten.

Kijk voor meer gegevens over der eisendrache naar onze sluipen in een plotselinge gebied, hoe u panzer en der eisendrache verborgen kleine goody stappengids kunt doden.

Deze gids omlijst verschillende vooruitgang in verband met het verkrijgen van woede van de mensen van weleer en het reviseren naar 4 unieke variëteiten.

De woede van de verouderde is een uitzonderlijk wapen dat ook bekend staat als het marvel -wapen dat is gemaakt van botten en kan worden ontladen met vuur getipt bouten.

De boog heeft een munitie -limiet van 60 bouten die eveneens kunnen worden opgeladen voorafgaand aan het beëindigen door de trigger -knop vast te houden.

De boog is uiterst waardevol tegen panzer soldat afleidelijk van zijn strooi schade wanneer de bout wordt opgeladen.

Een geladen bout veroorzaakt een vergelijkbare schade als een onmiddellijke hit met een niet -beschuldigd schot, maar de schade sweep is verminderd.

Een geladen schot ontploft op de zwaai en strekt zich ook zijn schade uit aan zombies dichtbij. De explosie beïnvloedt de cliënt die de boog aanzienlijk bekwamer maakt.

Evenzo, terwijl de boog wordt gebruikt, wordt de handselkleed vervangend met verwondingsactiviteit van de bout in plaats van het gebruik van een mes.

Om de boog te observeren, wil je 3 stenen mythische beesten op de gids vinden en de ondoden in de ruimte blijven doden totdat de stenen mythische beesten wakker worden (geïmpliceerd door kleine slangen die eraf en een geluid hint).

Hoe Krijg Je De Wolf Boog?

Wolf Bow (Green/Blue)

 1. Interactie met de schilderijen. Zoek en communiceer met de 4 schilderijen met twee hondenhoofdsymbolen erop.
 2. Druk op de vlag. Teleporteer naar de raketlanceringssite, kijk op de raket en sla rechtsaf.
 3. Laad de wolf op. Neem de schedel en ga terug naar de piramidekamer.
 4. Vuur de pijl door de muur.
 5. Laad de pijl op.
 6. Wat Doet De Wolven Boog?

  De Kreeholo Lu Kreemasaleet (gewoonlijk aangeduid als Wolf Bow) schiet pijlen die exploderen en spawnen wolven (wanneer ze worden opgeladen), met behulp van twee schoten, die er zombies omheen doden. Hogere schade, speciale lading, meer munitie, camo toegevoegd.

  Hoe Roep Je Thunderbolt In Minecraft Op?

  Om de bliksem via opdrachten op te roepen, hoeft u alleen “/Summon Lightning_Bolt” te typen. Dit is het geval voor elke versie van Minecraft. Als u een bliksemschicht op een specifieke locatie wilt oproepen, kunt u coördinaten toevoegen na “Lightning_bolt”. Bijvoorbeeld “/Summon Lightning_Bolt 320 70 -330”.

  Wat Doet De Leegte Boog?

  Wat doet de leegte/schaduwboog? Deze specifieke boog heeft een unieke ladingsaanval die kleine zakken ongeldig creëert. Uit deze leegte verschijnen bewaarschedels die op zombies thuis zijn en ze doodt.

  Is De Wolf De Beste Boog?

  De Wolf Bow is de tweede zwakste en derde krachtigste verbeterde boog hier.

  Wat Doet De Lightning Bow?

  De Lightning Bow is een geëlektrificeerde boog die bliksempijlen schiet die bliksembouten kan overbrengen die door meerdere eenheden banen. De geleiding van eenheden is afhankelijk van hun gewicht.

Leave a Comment

Your email address will not be published.