Hoe Kun Je Zien Of Mac Waterschade Heeft?

hoe kun je zien of je mac waterschade heeft? – man dit is beschaamd. de ene dag dat ik ervoor kies om mijn raam te openen is de ene dag dat er een zware stortbui is, haha ​​gunstig ding mijn mb aas was grotendeels uit direct contact met de naderende neerslag.

De vraag is dat ik thuiskwam en er waren aanwijzingen van ongelooflijk klein water voor mij en rond mijn mb -ster, waarschijnlijk rond twee of drie druppels, maar je zou kunnen waarnemen dat het van de stortbui was en mogelijk door het schermvenster erachter is gekomen.

Er waren twee of drie druppels dicht bij mijn mb -ster, en toen ik het opende, had het scherm ongelooflijk weinig water erop, gewoon op de externe randen van het scherm en het trackpad sluiten, maar ik wil erachter komen of dit water is binnengekomen in elke hoedanigheid.

De pc werkt tot nu toe helemaal goed, ik heb het bordhulpprogramma gebruikt om de cirkel te bevestigen en er staat dat alles geweldig is.

Zijn er nog enkele andere controles die ik kan doen om te controleren of water er op enigerlei wijze contact op had met water, omdat ik mijn vragen heb dat de stortbui echt in contact kwam en het misschien gewoon plakkerigheid is, maar ik kan in elk geval weten als ik er later op weet mogelijke verborgen schade vanaf nu zal dit later beïnvloeden.

Kan Een Macbook Met Waterschade Worden Gerepareerd?

De meest voorkomende problemen zijn trackpad/toetsenbordschade, opbranden van het schermkabel vanwege de hoogspanningslijn voor LCD -achtergrondverlichting, batterij wordt niet herkend of het gaat gewoon niet aan. Wanneer deze problemen optreden, kan de MacBook met waterschade worden gerepareerd door de getroffen onderdelen op componentniveau te vervangen of te repareren.

Hoe Weet Je Of Mijn Mac Is Beschadigd?

Voer Memtest86 uit om het geheugen van uw Mac op problemen te controleren. U kunt ook op de D -toets ingedrukt houden terwijl uw Mac -laarzen Apple Diagnostics uitvoeren en scannen op andere hardwareproblemen.

Hoe Lang Duurt Het Voordat Waterschade Macbook?

Met de onderste afdekking verwijderd, moet de waterschade MacBook na 24 uur worden gedroogd. WAARSCHUWING: Als u water op MacBook Air 2018 of MacBook Pro 2016 terechte modellen hebt gemorst, open dan het deksel niet.

Hoe Lang Duurt Het Voordat Waterschade Laptop Wordt Weergegeven?

Hoewel het droog lijkt, absorberen deze delen veel water, zodat het gewoon tijd geeft om vloeistof te verdrijven. ” Hoe langer je het kunt laten zitten, hoe beter. Maar als u absoluut uw laptop voor werk moet gebruiken, zei Mr. Silverman dat hun tests vier uur laat zien dat ze een behoorlijk behoorlijke tijd zijn.

Kan Een Macbook Nog Steeds Werken Na Waterschade?

WAARSCHUWING: Als u water op MacBook Air 2018 of MacBook Pro 2016 terechte modellen hebt gemorst, open dan het deksel niet. Nadat u het deksel hebt geopend, wordt de MacBook automatisch weer opgezet, tenzij u de batterij al van het logische kaart hebt losgekoppeld.

Hoe Controleer Je Of Je Mac Is Beschadigd?

Voer Apple Diagnostics uit. Om dit te doen, druk je op en houd de D -toets vast terwijl je je Mac opstart en kijk dan of er hardwareproblemen worden gedetecteerd.

Raken Macbooks Gemakkelijk Beschadigd?

Reviewers zijn het er meestal mee eens dat de MacBook, hoewel slanker en lichter dan eerdere versies, een stevige, goed gebouwde laptop is. Toch maakt een gebrek aan gebruikersherstelbare onderdelen het Apple Care Insurance Plan een solide investering. Zelfs de moeilijkste computer kan onder de juiste (of liever, verkeerde) omstandigheden breken.

Is Mijn Mac -Levende Einde?

Het besturingssysteem dat in 2029 werd uitgebracht, zou tot 2032 ondersteuning krijgen van Apple, en de meeste tools van derden die aan de definitieve versie van het besturingssysteem werkten, zouden worden ondersteund tot ten minste 2035. Dit betekent dat u in het algemeen minstens 10 solide jaren kunt verwachten van het leven van een Mac, afgezien van onvoorziene hardwareproblemen.

Kan Een Macbook Waterschade Overleven?

Hoewel waterschade aan het laadcircuit bijna 100% repareerbaar is, is de hogere spanning van het circuit (14,5 V voor MacBook Air, 20V voor MacBook Pro Retina) nog steeds een grote bedreiging. Dus haal de lader nu los. Als je tot nu toe kunt komen, heb je 99% van de MacBook Logic Board -circuits uitgeschakeld.

Hoe Lang Duurt Het Water In Een Mac Om Te Drogen?

Zelfs als uw MacBook stroomt, is er waarschijnlijk nog steeds vloeistof op de interne componenten. Wanneer u het inschakelt, kan de elektrische stroom die door deze natte componenten passeert veel extra schade veroorzaken. Wacht in plaats daarvan minstens 48 uur, zo niet het dubbele, totdat uw MacBook aan de lucht kan drogen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.