Hoe Krijg Je Sprays In Tf2?

hoe krijg je sprays in tf2? – deze pagina verwijst naar douches geschilderd op oppervlakken in de pc -weergave. voor het apparaat waarmee je een foto op een ding kunt spatten, zie het stickerapparaat.

Zie categorie: sprayable dingen voor dingen die door dat apparaat kunnen worden overladen. Douches zijn een element van de pc -aanpassing van groepsfortificatie 2 waarmee spelers kunnen “spatten” (standaardsleutel: t) hun eigen foto’s op oppervlakken in een spelserver zoals daken, daken of vloeren onmiddellijk.

Het kan heel goed worden contrasterd met spuitschilderen, alles bij elkaar genomen. Spatten zijn in principe aangetast de gemakkelijke modus; hoewel spelers in elk geval hun foto’s kunnen douchen, kunnen verschillende spelers ze niet zien.

De primaire methode voor het zien van douches in het spel is door middel van lokale servers, maar ze zijn op natuurlijke wijze verzwakt en moeten worden geselecteerd in het menu keuzes op hoog niveau.

Ze kunnen ook worden gemachtigd met de volgorde cl_spraydisable 0 (standaard is 1). Het beelddocument kan via het multiplayer -menu naar uw douchelijst worden overgedragen door uw gewenste splash te kiezen om uit uw stoomcatalogus te worden geïmporteerd.

Het beeldrecord moet volledig worden overgeschakeld naar een. Vtf -oppervlaktedocument verbonden met een. Vmt -materiaal.

De game kan bijgevolg veranderen ten opzichte van. Jpg- en. Gif -records (echter niet levende gif’s). De game zal het materiële document voor u produceren bij de kans dat u het niet zelf maakt.

Alle spatten mogen niet groter zijn dan 512 kb -grootte, of ze zullen niet in het spel verschijnen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.