Hoe Krijg Je Het Wonderwapen In Zetsubou No Shima?

hoe krijg je het wonderwapen in zetsubou no shima? – net als eerdere dark operations 3 zombies-kaarten, heeft zetsubou no shima ook wonderwapens zoals kt-4 en skull of nan sapwe.

Zetsubou no shima kt-4 is waarschijnlijk een van de meest geaarde wonderwapens in het spel. Naast ruwe kracht wordt verwacht dat het wapen wordt verwacht dat het naar een mysterieus gebied komt dat een kolossaal managerveld heeft gevraagd en neemt het een aanzienlijk deel aan in het hoogtepunt van de verborgen goody.

Lees onze zetsubou no shima hidden little goody guide, zetsubou no shima buildable parts gids, zetsubou, zetsubou, no shima sluipen voor meer hulp op zetsubou no shima.

Deze gids subtiliteiten alles wat je wilt weten te zijn van het bouwen van kt-4 miracle weapon in zetsubou no shima:.

Kt-4 wonderwapen vereist een som van 3x delen met groene testcilinder, paarse vloeistofbus en een rode plant. Het belangrijkste dat naar verwachting kt-4 wordt gefabriceerd, is volledig willekeurig en wordt verkregen rond ronde #12.

Om het te verwerven, wil je echt goedgekeurde zombie opsporen en doden. Als het klaar is, zal de zombie het ding laten vallen – het drop -tarief is 100% voor deze situatie.

Vergeet niet dat je voor altijd macht zou moeten hebben om dit te laten werken.

Wat Is Het Wonderwapen In Zetsubou?

De KT-4, ook bekend als de Kusanagi-no-Tsurugi, is een bouwbaar wonderwapen dat op de kaart verschijnt Zetsubou no Shima. Het vuurt een groene vloeistof die ervoor zorgt dat sporenzakken groeien op standaard zombies voordat ze exploderen, het zorgt ervoor dat thrasher spore -tassen knallen en zal spinnen onmiddellijk exploderen.

Hoe Krijg Ik Het Gorod Krovi Wonder -Wapen?

Gorod Krovi Gauntlet van Siegfried Steps – de handschoen van Siegfried krijgen. Nadat je terug naar het spawn -gebied bent gegaan, zie je de uitdagingsmarkering die ‘het Dragon Egg belt’. Op dit punt moet je gewoon communiceren met de marker en de handschoen van Siegfried Wonder -wapen uit het graf ophalen.

Hoe Krijg Je Het Wonderwapen?

Hoe D.I.E Shockwave Wonderwapen te krijgen in Koude Oorlog Zombies

 1. Schakel de pack-a-punch-machine in.
 2. Wacht op de eerste Megaton-vijand en pak de keycard er eenmaal van op als je eenmaal bent ‘ ve doodde het wezen.
 3. Ga naar het ‘wapenlab’ en gebruik de kaart op het ‘wapenkast’
 4. Verwerf de D.I.E afstandsbediening en ga naar de ‘woonkamer’
 5. Hoe Upgrade Je Wonder Weapon Zetsubou?

  Om Zetsubou no Shima KT-4 naar Masamune te upgraden, hebt u in totaal 3x dingen nodig-1x groene vloeistof, 1x blauwe plant en 1x gele vloeistof. Om gele vloeistof te verkrijgen, moet u een zombieschild krijgen – zorg ervoor dat u onze How to Build a Zombie Shield Guide voor meer hulp leest – en deze te elektrificeren.

  Wat Is Het Ascension Wonder -Wapen?

  Thundergun. Het wonderwapen op Ascension is de Thundergun. Dit wapen schiet een grote explosie van lucht die in één ontploffing tot een hele golf van zombies kan doden.

  Hoe Krijg Je Het Wonderwapen 9?

  1. Pack-a-punch. De eerste stap om de dood van Orion Wonder-wapen op IX te krijgen, is het activeren van de pack-a-punch. Zoals we in onze Pack-a-Punch-gids hebben gedetailleerd, is dit een kwestie van het bezoeken van de altaarkamer in elk van de vier torens, de gong daar raken en vervolgens de kampioen die spawnt.

  Hoe Krijg Je Het Bloed Van Het Dode Wonderwapen?

  Blood of the Dead Route – Warden’s Office naar New Industries Zodra u nieuwe industrieën bereikt, de getemperde Blundergat in de enorme groene pers plaatste. Na enkele ogenblikken verschijnen blauwe geesten en verlichten het geplaatste wapen in brand, waardoor het wapen in de magmagat verandert, de ultieme versie van dit wonderwapen.

  Hoe Trek Ik Aan De Schedel Van Nan Sapwe?

  Hoe de schedel van Nan Sapwe

  1. een schedel te krijgen. Slap Bang in het midden van de rituele site is een altaar met vier zwarte schedels erop.
  2. Plaats de schedel op het bijbehorend altaar.
  3. Plaats de schedel opnieuw op de rituele site.
  4. Herhaal voor de resterende schedels (x 3)
  5. Verzamel de schedel van Nan Sapwe.
  6. Hoe Laad Je De Schedel Van Nan Sapwe Op?

   Als je het probeert op te halen, zal de kamer vergrendelen en bewaarders beginnen te spawnen, achter de schedel aan. In tegenstelling tot de eerdere reinigingsverdediging, moeten keepers worden gedood om de schedel op te laden en de verdediging te beëindigen. Met voltooiing heropening van de uitgang en het toestaan ​​van de schedel van Nan Sapwe kan worden opgehaald en gebruikt.

   Wie Is Nan Sapwe?

   Volgens de meeste versies van de legendarische geboorte van Isokelekel is zijn vader de Thunder God Nan Sapwe. Nan Sapwe had overspel gepleegd met de vrouw van de Saudeleur Lord. In woede wilde de Saudeleur Lord Nan Sapwe veroveren.

   Hoe Krijg Je Gemakkelijke Wonderwapens In Uitbraak?

   Hoe u wonderwapens kunt verkrijgen in kabeljauw: koude oorlogsuitbraak zombies

   1. Op uw kaart, zoek naar een symbool dat eruit ziet als een wolk met een bliksemschicht die een kist slaat.
   2. Benader de borst en Houd de proppled -knop ingedrukt om de zijzoektocht te activeren.
   3. Veel zombies zullen nu naar uw locatie teleporteren.
   4. Hoe Krijg Je Het Wonderwapen In De Koude Oorlog?

    Hoe D.I.E Shockwave Wonderwapen te krijgen in Koude Oorlog Zombies

    1. Schakel de pack-a-punch-machine in.
    2. Wacht op de eerste Megaton-vijand en pak de keycard er eenmaal van op als je eenmaal bent ‘ ve doodde het wezen.
    3. Ga naar het ‘wapenlab’ en gebruik de kaart op het ‘wapenkast’
    4. Verwerf de D.I.E afstandsbediening en ga naar de ‘woonkamer’

Leave a Comment

Your email address will not be published.