Hoe Krijg Je Het Voorteken In Borderlands 2?

hoe krijg je het voorteken in borderlands 2? – het seraph shotgun -bord wordt gemaakt door tediore en komt uit de borderlands 2 -aanval op mythische beest die dlc houdt.

Verspreid vormen een cirkelontwerp met één schot in het midden. Pattern strekt zich uit en contracteert tijdens het vliegen.

Schoten ontploffen op effect en opstelling strooi schade. Explosies onderhandelingen 100 procent wapenschade als strooi schade die wordt ondersteund door explosieve schade.

Het wapen wordt weggegooid met elke herladen, terwijl een andere kloon digistruceert in je greep.

Het is super geweldig op krieg. Hoge bloedluststapels en focussen in hellborn, zet de clipsize onmiddellijk en vuurwaren door het dak, en de vrij betrouwbare verspreiding over afstand maakt het een aanraking die nuttiger is dan een paar verschillende jachtgeweren zoals de numbskull.

Het komt ook in elk onderdeel, dat geweldig is. Een ander ding dat dit wapen heeft om het te laten werken, is de ongelooflijk hoge pellets -telling/munitieverhouding.

Het is een van de meest bekwame in het spel, verbonden met de hartbreker en nitwit, alles is gelijk.

Dat alles op zichzelf maakt het een stuk voorkeurskeuze boven een paar verschillende jachtgeweren.

Ik hou van dit wapen, ik geloof dat het veel aanpasbaarder is dan een cc. Ik zou er in elk geval zonder twijfel een slager overheen nemen, maar het heeft veel alles uit de kast gehaald.

De meest actuele dlc little tina’s aanval op gevleugelde slang keep. Toch is dit de eerste die een echte druppel is, nee, je kunt dit niet krijgen van de serafim s dit vuurwapen staat bekend als het teken nu mijn zaak.

Het is het fundamentele teken voor uw situatie. Het voorvoegsel van dit vuurwapen kan veranderen.

Is Het Voorteken Goed Bl2?

Het is echt heel goed voor Krieg. Hoge bloedluststapels en wijzen in Hellborn legt zeer snel de clipsize en vuurwaren door het dak, en de nogal consistente verspreiding over afstand maakt het een beetje nuttiger dan sommige andere jachtgeweren zoals de blockhead. Het komt ook in elk element, wat geweldig is.

Hoe Krijg Je Florentijn In Borderlands 2?

Florentijn is een seraf/e-tech submachinepistool vervaardigd door Maliwan. Het verschijnt uitsluitend in Tiny Tina’s aanval op Dragon Keep en kan worden verkregen om te handelen met de Seraph Vendor in Flamerock Refuge.

Hoe Krijg Je De Slager In Borderlands 2?

Butcher is een parelachtige jachtgeweer in Borderlands 2 vervaardigd door Hyperion. Het kan willekeurig worden verkregen uit elke geschikte buitbron, maar heeft een grotere kans om te vallen van Uranus, 010011110100110101010101010101010101010001001000 en legendarische buit midgets.

Hoe Krijg Ik De Voorteken Bl2?

Omen is een Seraph E-Tech Shotgun vervaardigd door Tediore. Het verschijnt uitsluitend in Tiny Tina’s aanval op Dragon Keep. Het voorteken kan alleen worden verkregen als een druppel van de oude vernietigingsdraken.

Hoe Krijg Je Het Voorteken In Borderlands 2?

Omen is een Seraph E-Tech Shotgun vervaardigd door Tediore. Het verschijnt uitsluitend in Tiny Tina’s aanval op Dragon Keep. Het voorteken kan alleen worden verkregen als een druppel van de oude vernietigingsdraken.

Hoe Kom Je Aan De Tattler?

Tattler is een Seraph Submachinepistool vervaardigd door de bandieten. De tattler kan alleen worden verkregen als een zeldzame druppel van Hyperius, de Invincible in Ultimate Vault Hunter -modus of van de Seraph -verkoper in Oasis in True Vault Hunter -modus en normaal.

Hoe Kom Je Aan Het Antagonist -Schild?

Antagonist is een Seraph Shield exclusief voor de Tiny Tina’s aanval op Dragon Keep DLC voor Borderlands 2 en wordt vervaardigd door Maliwan. Het kan alleen worden verkregen door handel met de Seraph Leveror in Flamerock Refuge.

Waar Is Arguk De Slager?

Arguk The Butcher is een mini-baas in Tiny Tina’s aanval op Dragon Keep. Hij verschijnt aan het einde van de Side Mission Critical Fail. Hij is orkachtig in uiterlijk met zwaarden voor handen en verschijnt wanneer Tiny Tina de crit transformeert nadat Mordecai de derde opeenvolgende kritische mislukking rolt.

Hoe Krijg Je De Interfacer In Borderlands 2?

Interfacer is een Seraph Shotgun in Borderlands 2 vervaardigd door Hyperion. Het kan alleen worden verkregen als een zeldzame druppel van Voracidous the Invincible, geleidelijk de onoverwinnelijke of omnd-omnd-ohk in ultieme kluisjagersmodus, of van de Seraph-leverancier in Hunter’s Grotto in True Vault Hunter en normale modi.

Waar Is De Twister In Borderlands 2?

Twister is een aftermarket uniek jachtgeweer in Borderlands 2 vervaardigd door Jakobs. Het is exclusief voor de grote game-jacht van Sir Hammerlock en kan worden verkregen als een zeldzame druppel van OMND-OMND-OHK.

Is Het Florentijnse Goed In Bl2?

De Florentijn is absoluut een vuilnisbeelden, ik gebruik het veel, maar nooit op iets zwaarden.

Wat Is Het Sterkste Pistool In Borderlands 2?

De 12 krachtigste kanonnen van Borderlands 2 (die we moeten zien in 3)

 • 1 Norfleet.
 • 2 Sand Hawk.
 • 3 Rubi (van Moxi Fame)
 • 4 Baby Maker.
 • 5 Interfacer.
 • 6 Onverward Harold.
 • 7 Pimpernel.
 • 8 Wereldbrand.
 • De Cùl Na Chinn Bl2?

  Hoewel het hoge schade en goede gevechtsmogelijkheden heeft, heeft de Chulainn ook een aanzienlijk nadeel. Zolang het wapen uitgerust en actief is, zal het personage dat het vasthoudt slakken raakt en zo blijft totdat het wapen is weggezet.

  Hoe Krijg Je Het Evolution Shield In Borderlands 2?

  De evolutie is een Seraph Adaptive Shield vervaardigd door Anshin. De evolutie kan worden verkregen als een druppel van Hyperius de onoverwinnelijke of zelden van Master Gee de onoverwinnelijke. Het kan ook worden gekocht bij de Seraph -verkoper in Oasis tijdens de normale of echte kluisjager -modus.

  Hoe Krijg Ik Seraf -Kristallen?

  Seraph -kristallen worden overgenomen door:

  1. Seraph Guardians doden in Ultimate Vault Hunter Mode.
  2. Het spelen van de kleine Tina’s lootsplot -slotmachine in de taverne in Flamerock Refuge in de DLC Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. .
  3. Wat Is Het Beste Schild In Borderlands 2?

   The Bee: Over het algemeen het beste schild in Borderlands 2 zoals aanbevolen door veel online spelers! De bij, hoewel het ontbreken van de schildcapaciteit meer dan goed maakt in het versterken van schade en oplaadsnelheid. Als het correct wordt gebruikt met een sterk wapen, kan het je een duel winnen!

   Wat Is Een Seraph Guardian Borderlands 2?

   Seraph Crystal is een nieuw type valuta dat in het spel wordt geïntroduceerd door de eerste campagne DLC -kapitein Scarlett en de buit van haar piraten. De seraf -kristallen vallen van de twee nieuwe “onoverwinnelijke” bazen die bekend staan ​​als “Seraph Guardians”.

   Is Het Bijenscherm In De Aanval Van Tinus Tina Op Dragon Keep?

   De bij is een legendarisch amplify -schild gemaakt door hyperion in Borderlands 2. Het wordt willekeurig verkregen van elke geschikte buitbron, maar heeft een verhoogde kans om te vallen van Hunter Hellquist in dorse Nexus – Boneyard. In Tiny Tina’s aanval op Dragon Keep, heeft het een verhoogde kans om te vallen van tranen in het bos.

   Waar Boer Je De Slager In Borderlands 3?

   Het wordt willekeurig verkregen uit elke geschikte buitbron, maar heeft een verhoogde kans om te vallen van Titan in de slachtas op Pandora. Het kan ook worden verkregen van Crazy Earl via Loot-O-grammen verkregen van DinkleBot in Skywell-27 op Promethea.

   Waar Boer Je De Slager In Borderlands 2?

   Zie Butcher voor ander gebruik. Butcher is een parelachtige jachtgeweer in Borderlands 2 vervaardigd door Hyperion. Het kan willekeurig worden verkregen uit elke geschikte buitbron, maar heeft een grotere kans om te vallen van Uranus, 010011110100110101010101010101010101010001001000 en legendarische buit midgets.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.