Hoe Krijg Je Hesspori Zaden?

hoe krijg je hesspori -zaden? – laat me eerst beginnen met hoe tevreden ben met de update van de cultiverende organisatie! het is een wonder- en sensationele plek en ik ben extreem tevreden met zijn items.

Alles bij elkaar genomen, ik ben enigszins teleurgesteld over de toegankelijkheid van hesspori -zaden.

Voor zover iedereen weet, kunnen ze worden verkregen door het doen van enige vorm van cultiveren in rs en van het cultiveren van contracten in de cultiverende organisatie.

Inderdaad, na 1000s watermeloenen, 100s kruiden, enz. , ik heb tot dit punt net 2 zaden riskeerd, beide getrokken tijdens het plukken van natuurlijke producten uit biologische productbomen.

Ik ben gewoon nieuwsgierig welke ontmoetingen van anderen zijn geweest met het proberen om deze zaden te verwerven?.

In het geval dat je kunt beoordelen, zou ik graag willen opmerken met het aantal zaden dat je hebt gekocht en wat je deed toen je ze kreeg.

Zeer gewaardeerd!. Er is geen grote verklaring waarom je hespori niet zou moeten cultiveren. De hesspori is een onregelmatige supervisor als een woeste plant die u moet ontwikkelen en heeft een humanoïde vorm.

Het is matig eenvoudig te doden en het verleent 12. 600 cultiverende xp, anima -zaden en een paar andere belangrijke druppels.

Hoe Krijg Ik Meer Hesspori -Zaden?

Hesspori -zaden zijn te vinden bij het controleren van je volwassen bomen en struiken, aan je gegeven van landbouwmissies, en viel neer wanneer je planten oogst. U hoeft het zaad niet water te geven of te composteren of te verdedigen tegen elke ziekte zoals u de normale planten in uw tuin zou willen.

Hoe Krijg Ik Meer Hesspori -Zaden Osrs?

De meest lucratieve manier om Hesspori -zaden te krijgen, is door zaadpakketten te gebruiken. Ze hebben een 5 op 44 kans om je een Hesspori -zaadje toe te kennen. Wiskundig is de kans om een ​​zaad te krijgen 11,35%, dat is ongeveer 1 van de 10 zaadpakketten. Je krijgt zaadpakketten als prijzen voor het voltooien van landbouwcontracten.

Hoe Krijg Je Hesspori -Zaden?

Ze kunnen willekeurig worden verkregen door het controleren van de gezondheid van volwassen bomen, struiken of cactussen, van de laatste oogst van een gewone plant zoals kruiden, hop, toewijzingen, bloemen, champignons, cactussen, gigantisch zeewier of van het voltooien van landbouwcontracten.

Hoe Lang Duurt Het Voordat Hesspori Groeit?

Het duurt 22-32 uur om te groeien, afhankelijk van wanneer het werd geplant. Wanneer het volledig wordt gekweekt, zal de bloem achter de grotingang open ontspruiten. Volgens Arno is de Hesspori een zeldzame vleesetende plant afkomstig van Morytania, die bewust en zeer agressief wordt, eenmaal volledig geteeld.

Heb Je Compost Nodig Voor Hesspori?

Het is niet nodig om een ​​Hesspori -fabriek water te geven of te composteren, noch heeft het bescherming nodig tegen ziekten. Wanneer het volledig wordt gegroeid, zal het uitgroeien tot de Hesspori, een demi-boss die kan worden verslagen voor 12.600 landbouwervaring.

Werkt Kronos -Fabriek Op Hesspori?

Kronos -zaden zijn een type animazaad dat niveau 76 landbouw vereist om te planten. Ze worden uitsluitend verkregen van de Hesspori en kunnen alleen worden geplant in de anima -patch in de tussenliggende laag van het landbouwgilde.

Hoe Lang Duurt Het Voordat Hesspori Groeit?

Het duurt 22-32 uur om te groeien, afhankelijk van wanneer het werd geplant. Wanneer het volledig wordt gekweekt, zal de bloem achter de grotingang open ontspruiten. Volgens Arno is de Hesspori een zeldzame vleesetende plant afkomstig van Morytania, die bewust en zeer agressief wordt, eenmaal volledig geteeld.

Wat Bid Ik Bij Hesspori?

We raden aan om ten minste in 70 niveau te zijn in je melee -statistieken, 39 niveau gebed voor bescherming tegen magie en niveau 70 gebed voor vroomheid. Als je sterft in de ontmoeting met de Hesspori -baas, Arno, kan een NPC de uitrusting terugvorderen die je in de Hesspori -grot voor slechts 25.000 hebt verloren.

Hoe Lang Duurt Het Om Hesspori Te Laten Groeien?

Wanneer het volledig wordt gegroeid, zal het uitgroeien tot de Hesspori, een demi-boss die kan worden verslagen voor 12.600 landbouwervaring. Het duurt 22-32 uur om te groeien, afhankelijk van wanneer het werd geplant. De bloem achter de ingang van de grot staat in bloei wanneer de Hespori -plant volledig wordt geteeld.

Hoe Maak Je Hesspori?

Je kunt een Hesspori -zaad vinden wanneer je de planten in je tuin en de andere planten rond Gilenor controleert, en met een niveau 65 vaardigheid in de landbouw kunnen de zaden worden geplant. Het enige dat je nodig hebt is een zaaddibber en je kunt de grot in gaan en het zaad planten.

Hoe Vecht Je Tegen Landbouwbaas Osr’s?

De Hesspori is een sporadische baas. Om het te bestrijden, moeten spelers eerst een Hesspori -zaad planten in de Hesspori -patch in de westvleugel van het landbouwgilde, waarvoor niveau 65 landbouw vereist is om toegang te krijgen (boostbaar) en 60% Hosidius gunst. Het duurt 22-32 uur om te groeien, afhankelijk van wanneer het werd geplant.

Wat Beschermt Tegen Hesspori?

Droped Seeds De Hesspori laat ook twee unieke zaden vallen die alleen beschikbaar zijn bij het Boss -gevecht. Die zaden zijn de witte lelzaden en dan de anima -zaden. Witte lelzaden vereisen niveau 58 landbouw om te groeien, en eenmaal volledig geplant beschermen de witte lelieplanten alle aangrenzende bloemen tegen ziekten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.