Hoe Krijg Je Een Waterlelie In Viva Pinata?

hoe krijg je een waterlelie in viva pinata? – de waterlelie is niet alleen mooi, maar de enorme vlakke bladeren zijn het ideale podium voor de meer bescheiden waterdieren.

Impetus -vereisten: voor beloningontwikkeling purple compost, cocoadile tranen of unieke mixmest moeten worden gebruikt.

U kunt waterlelzaden kopen bij de supermarkt van costolot, of proberen te praten met seedos om een ​​waterlelzaad te krijgen.

Gebruik 3 gebruik van paarse compost na het vaststellen ervan, voor de grootste impact. Zorg voor een waterkast bloeit en een paddestoel verandert zijn toon in geel en groen.

Voor het zorgen voor een waterlelzaad en een bloei van de hemel verandert zijn toon in roze en paars. Vanwege een blunder, in de eerste viva piu00f1ata, stelt het alarm voor een vergaderbuzzegum dat de noodzaak was dat er een voldoende aantal verschillende soorten bloesems in de kinderkamer was.

De echte noodzaak is in feite om voldoende boterbloemen te hebben, en verschillende bloesems combineren niet met de voorwaarde.

Voor het zorgen voor een bluebell verandert zijn toon in blauw. Zorg ervoor dat een waterlelie zijn toon verandert in roze.

Het verzorgen van een gooseberry -dwaas verandert zijn toon in groen. Het oplossen van een probleem dat nog moet worden uitgewerkt, transformeert het in een pieena.

Leave a Comment

Your email address will not be published.