Hoe Krijg Je De Terminal In Vah Naboris Head?

hoe krijg je de terminal in vah naboris head? – de kamelenverhardde goddelijke monster vah neaboris is een energiek dier, maar toch een die je kunt verslaan met voldoende zekerheid en een scherpe geest.

Bij de kans dat je zonder die eindigt, kun je echter gewoon onze adem van de wild vah naboris prison guide eronder volgen.

Je hebt zelfs geen moment nodig. Het is op geen enkele manier vereist. In elk geval kun je heel goed verder komen gedurende het dagelijks leven bij de kans dat je er een hebt.

Deze gids zal daar niet bij helpen. Wanneer het snelle reispunt dynamisch is, ga je de focale loopbrug naar beneden en de helling omhoog tegen het einde, omgaan met de poortwachters en oranje wraakzuchtige goo-eyes onderweg om de weg te maken.

Dit is de primaire kamer. Race naar de tegengestelde kant van de kamer en er is een helling tegen de verre verdeler die je aan je rechterkant kunt krijgen.

Dit zal de gidsaansluiting oproepen. Terwijl je in vah naboris de gids kunt gebruiken om drie kamers in de primaire kamer te draaien, het ontwerp van de gevangenis te wijzigen en verschillende loopbruggen en uitbreidingen te associëren.

Draai de ring meerdere keren het dichtst bij de kop van naboris en loop daarna de loopbrug op die is omgedraaid.

Weer opnieuw opstaan ​​bij de zijkanten van de kamer, dus als je draait, slenteer je er bovenop.

Vanaf hier heb je de optie om naar de hoofdterminal te springen, waarmee je wordt geconfronteerd – let op het gat!.

Leave a Comment

Your email address will not be published.