Hoe Krijg Je De Ijzige Rots In Pokemon Sun?

hoe krijg je de ijzige rots in pokemon sun? – een ijsrots (japans: ice-shrouded rock) is een met ijs geproped rock thate eevee tolve in glaceon. in de middenreeksspellen, ervan uitgaande dat een eevee wordt opgevoerd in een ruimte met een ijsrots, zal deze doorgaan naar glaceon.

Ongeacht of eevee voldoet aan andere transformerende omstandigheden wanneer hij opgevoerd is, zal de ice rock in elk geval zich ontwikkelen tot glaceon in tegenstelling tot espeon, umbreon of sylveon.

Er is geen ice rock in kanto, johto of galar. In poku00e9mon heartgold en soulsilver impliceert dit dat eevee niet op een beetje glaceon kan gaan op elk geval u2014 glaceon moet worden verkregen door uit te wisselen met poku00e9mon precious stone, pearl en platinum.

Beginnend in leeftijd viii kan eevee ook doorgaan naar glaceon met behulp van een ijssteen, zelfs zonder een ijsrots.

Vanwege de niet -ingeving van de ice rock in poku00e9mon secret prison: wayfarers of time en pioneers of obscurity, gaat eevee naar glaceon met behulp van de frozen stone, en vergelijkbare strategie in toegang tot eindeloosheid.

Waar Is Icy Rock In Pokemon Sun?

In Sinnoh ligt een ijsrots op een korte weg ten zuiden van Snowpoint City op Route 217. Het bevindt zich in een gebied waar de sneeuwstorm erg ruw is, op het meest oostelijke deel van de route. Het lijkt er eigenlijk op dat de rots zich bevindt in de achtertuin van een huis dat in de buurt van een vrouwelijke skiër is. Het is omgeven door lang gras.

Hoe Kom Je Aan De Ijzige Rockpokemon?

Specifiek moeten trainers de albasten IJslands bereiken om de ijzige rots te bereiken. Dit is echter de laatste van de vijf gebieden in het spel, en trainers hebben vijf sterren nodig op hun onderzoeksrang om door te komen. Eenmaal in de albast IJslands kunnen trainers ondergrondse ijzige grotten opmerken die ze kunnen betreden.

Waar Is De Ijzige Rots?

Ook wel de “Icy Rock” genoemd, zit de eigenaardige kei aan het einde van een tunnel in een grot tussen Avalugg’s Legacy en de Bonechill Wastes, ten oosten van de nadering van de arena. De ingang van deze grot in Pokémon Legends: Arceus ‘Alabaster IJslands is een groot kraterachtig gat met een ietwat diepe druppel.

Waar Kan Ik Icy Rock Vinden?

Ook wel de “Icy Rock” genoemd, zit de eigenaardige kei aan het einde van een tunnel in een grot tussen Avalugg’s Legacy en de Bonechill Wastes, ten oosten van de nadering van de arena. De ingang van deze grot in Pokémon Legends: Arceus ‘Alabaster IJslands is een groot kraterachtig gat met een ietwat diepe druppel.

Waar Is De Ijzige Rots In Pokemon Ultra Sun?

In Hisui is Ice Rock (Japans: 凍っ た 石 石 Frozen Rock) een aparte locatie in de albast IJslands, gelegen in een ondergrondse grot in de Bonechill -afval.

Is Er Een Ice Rock Pokemon?

De Ice Rock is een met ijs bedekte rots die Eevee in staat stelt om te evolueren naar Glaceon die werd geïntroduceerd in generatie IV. Het stelt Eevee in staat om te evolueren naar een glaceon wanneer het wordt geëgaliseerd in hetzelfde niveau/gebied dat het bevat. Hierdoor overschrijft de monteur van evolueren naar Espeon, Umbreon en Sylveon.

Waar Is De Ice Rock Mount Lanakila?

Mount Lanakila (Japans: ラナキラ マウンテン マウンテン マウンテン Lanakila Mountain) is de hoogste berg in Alola, gelegen op Ula’ula Island. Het ligt ten noorden van Tapu Village en de piek is de locatie van Alola’s nieuw gevestigde Pokémon League.

Waar Is De Ijzige Rots In Pokemon Legends?

De ijsrots is te vinden in een van de ondergrondse grotten van de Bonechill -afval van de albast IJslands. Ga naar de regio Alabaster IJslands. In een grot tussen de erfenis van Avalugg en het afval van Bonechill, is ten oosten van de benadering van de arena een tunnel. De Ice Rock waarnaar je op zoek bent, ligt aan het einde van de tunnel.

Waar Kun Je Ijzige Rock Kopen?

Verkrijg bij HammerLocke. Je kunt met een man in een pak in Hammerlocke praten. Hij geeft je een item voor elke dag dat je hem bezoekt. U kunt ijzige rots ontvangen op uw derde bezoekdag.

Hoe Krijg Ik Arceus Icy Rock?

Met behulp van de Icy Rock in Pokémon Legends: Arceus Ice Stones worden verkregen via aanvraagbeloningen of aankopen gedaan in de Ginkgo Guild Shop of de handelspost van Jubilife Village. De Ice Rock vereist echter alleen dat de speler in de buurt van de kei is om hun Eevee te ontwikkelen.

Waar Is De Ijsrots In De Maan?

In Alola bevindt zich een ijsrots in de grot in de berg Lanakila.

Waar Kan Ik Eevee Evolueren In Alabaster Ijsland?

Of neem een ​​Eevee naar de ijzige rots in de ijsgrotten van het Bonechill -afval, ook bij Alabaster IJslands. Ga de ijsgrot in de vloer in vanaf de kaartlocatie hierboven en maak het recht om de ijzige rots te vinden. Bekijk hier Eevee in het menu om het te evolueren – geen vereiste vriendschaps- of niveau -vereisten.

Waar Is De Steen Om Eevee Naar Glaceon Te Evolueren?

Je kunt Eevee evolueren naar het ijstype Glaceon door beide: een ijssteen op Eevee gebruiken; of. Eevee meenemen naar de Icy Rock in Alabster IJslands en vervolgens ‘Evolve’ selecteren in het tasmenu.

Waar Is De Ijzige Rots In Pokemon Shield?

Ice Stone is gelegen in Lake of Outrage (Wild oppervlakte). Het ligt in het noordwesten van het wilde gebied. Er is daar een grote rotscirkel. Achter elke rots vind je een ander type evolutietsteen, een van hen is de ijssteen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.