Hoe Krijg Je De Bus In Black Ops 2 Tranzit?

hoe krijg je de bus in black ops 2 tranzit? – er zijn veel plekken die u de onderdelen voor het transport opspreekt, maar wat u zult zien dat er elke keer willekeurig is.

Hoewel je alle onderdelen krijgt die je wilt door elke plek te bezoeken, zal het verzoek dat je ze krijgt niet altijd vergelijkbaar zijn.

Het hoofdgebied bevindt zich in de bushalte. Wanneer u de turbine hebt gemaakt, gebruikt u deze onmiddellijk op de ingang aan één kant van de werkstoel die u hebt gebruikt en in de kamer hier een stuk zou moeten zijn voor het transport tegen de rechterverdeler.

De tweede plek om de transportstukken te observeren bevindt zich in de regio burger joint en kan zich in de kleine schuur links van de coffeeshop en van het tankstation bevinden.

Om naar de schuur te komen, vergelijkbaar als de kamer bij de bushalte, moet je de turbine gebruiken om de ingangen te openen.

De derde plek bevindt zich op de woning en kan zich in de kleine schuur tussen het huis aan de rechterkant en de stal aan de linkerkant bevinden.

Om naar de schuur te komen, vergelijkbaar als de kamer bij de bushalte, moet je de turbine gebruiken om de ingangen te openen.

Vervoerde het naar beneden en haast me daarna naar binnen om het transportgedeelte te observeren dat dicht bij een landbouwvoertuig zit.

Kun Je Nog Steeds Black Ops 2 Spelen?

De multiplayer -modus van Call of Duty®: Black Ops II, die zich in de nabije toekomst bevindt, introduceert spelers in een van de meest progressieve wapenarsenalen die 2025 te bieden heeft.

Hoeveel Kost Cod Black Ops 2?

Call of Duty: Black Ops 2 vanaf € 10,11 (mei 2022 prijzen) | Prijsvergelijking bij Idealo.de.

Hoeveel Kost Black Ops 2 Pc?

Call of Duty: Black Ops 2 (pc) van € 128,95 | Prijsvergelijking bij Idealo.de.

Hoeveel Mensen Spelen Nog Steeds Black Ops 2?

Nog steeds 12 miljoen actieve spelers: cijfers illustreren de populariteit van COD: Black Ops 2.

Hoe Kun Je Spelen In Black Ops Voor Twee?

Start het spel en schakel over naar het hoofdmenu van Call of Duty Black Ops Cold War. Hier kunt u kiezen of u lokaal of online wilt spelen in het gesplitste scherm. Op PS4/PS5 kunt u schakelen tussen de twee opties met de Square -knop, op Xbox One en Xbox -serie X/S met de X -knop.

Wordt Black Ops 4 Nog Steeds Gespeeld?

De game was gratis in juli, maar er is minder reden om er naar terug te keren zonder een gemeenschappelijk voortgangssysteem. Velen geven echter nog steeds de voorkeur aan mechanica en kaarten van het spel, dus het heeft nog steeds een spelersbestand. Zoveel mensen spelen Black Ops 4 in 2021.

Waar Kun Je Black Ops 2 Spelen?

Call of Duty®: Black Ops II Bei Steam.

Is Call Of Duty Black Ops Gratis?

Cod Black Ops Cold was: nu gratis te testen – van woensdag voor iedereen. Call of Duty Black Ops Koude Oorlog is bijna een jaar oud. Nu kunnen gamers het spel een week lang gratis testen en spelen.

Hoeveel Kost Cod Black Ops?

Call of Duty: Black Ops 4 vanaf € 11,44 (mei 2022 prijzen) | Prijsvergelijking bij Idealo.de.

Hoeveel Doet Cod Black Ops War War?

Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4) vanaf € 22,98 (2022) | Prijsvergelijking van onheil Duitsland.

Hoeveel Kost Bo2 Op Pc?

Call of Duty: Black Ops 2 vanaf € 10,11 (mei 2022 prijzen) | Prijsvergelijking bij Idealo.de.

Kun Je Black Ops 2 Op Pc Spelen?

Call of Duty®: Black Ops II Revolution, het eerste DLC -pakket, is nu beschikbaar voor Xbox 360, PS3 en pc.

Hoeveel Kost Black Ops?

Call of Duty: Black Ops 4 (PS4) van € 12,83 | Prijsvergelijking bij Idealo.de.

Leave a Comment

Your email address will not be published.